dimarts, 20 de juliol del 2010

Notes de tall 2010 a Catalunya

Ja s'han publicat les notes de tall d'enguany a Catalunya, després de la primera assignació de places universitàries. Tal i com era d'esperar, les notes han pujat força, degut a la novetat de la fase específica de les PAU.
Per veure les notes de tall, aneu a aquesta adreça. Donada la demanda, potser que a estones no s'obri: caldrà insistir-hi. Si no s'obre bé, també podeu veure el llistat aquí.

També podeu consultar, a la columna dreta del blog, l'històric de notes de tall de la Universitat de Girona, des de 2003 fins ara.

8 comentaris:

  1. Gràcies per donar un enllaç alternatiu a les notes de tall, que el de accesnet no ens funciona a molts!

    M'agradaria aprofitar el bloc per preguntar un parell de coses. Volia fer medicina i tinc una nota d'accés de 11.58, a una centèssima del 11.59 de tall de la UAB, i a poquíssim menys de la nota de la UdG.

    He de fer alguna cosa de cara a les properes assignacions? Ni la UdG ni la UAB eren la meva primera opció (que era la UB) i tot el que llegeixo va en referència a gent que entra a una altra opció i espera a veure si entra a la primera.

    D'altra banda, estic buscant per internet i no trobo històrics de notes de tall a altres assignacions que no siguin la primera. M'agradaria saber si és possible trobar alguna cosa, per saber si tinc alguna esperança d'entrar...

    Moltes gràcies de nou,
    Víctor.

    ResponElimina
  2. Hola, Víctor!
    Començo pel final: no n'he vist mai notes de tall publicades de la segona i següents assignacions.
    Sobre el teu cas, penso que has d'esperar al 5 d'agost, quan es publica la segona assignació. Tenint una nota tan propera a la de tall, no hauries de tenir cap problema per entrar-hi. Ves a saber si, fins i tot, ho aconsegueixes a la UB.
    Que n'hi hagi sort, i gràcies per fer servir el blog.

    ResponElimina
  3. Hola, m'agradaria saber si normalment les notes de tall de la segona assignació varien gaire, perquè tampoc he trobat cap arxiu que les posi per poder-les comparar... Jo m'he quedat a set centècimes per entrar a biomedicina a l'autònoma i a una dècima i pico per la de Barcelona. Tinc possibilitats?

    Gràcies!

    Roser

    ResponElimina
  4. Hola Roser!
    Com bé dius, no es coneixen les notes de tall de la segona assignació.
    Per tant, només et puc donar una opinió personal: varien una mica, depenent de la gent que ha deixat de matricular-se ara. Centèsimes? Una dècima? Jo diria que, com a màxim, dues dècimes. Pero, repeteixo, és una aproximació meva, que em puc equivocar.
    Et desitjo molta sort el 5 d'agost!

    ResponElimina
  5. Una cosa que vaig una mica peix :
    Jo estic assignat a la 2a opció a poques decimes de la primera però esperarme al 5 d'agost significa no tocar res en la pàgina accenset no?
    I llavors si no entro a la primera m'hauré quedat am la 2a i hauré de matricularme al setembe?
    Gràcies.

    ResponElimina
  6. Anònim,
    no vas tan peix... El que dius és el que has de fer. Que n'hi hagi sort el 5 d'agost!

    ResponElimina
  7. Jo crec que pel que fa a dret i economia a la UPF ha baixat la nota de tall, no??? Ara es un 6, algo i abans un 7 i poc!

    ResponElimina