diumenge, 23 de setembre del 2012

Preinscripció setembre 2012

El termini de preinscripció universitària pels alumnes que han aprovat les PAU al setembre, s'acaba el próxim dimarts dia 25. Per tal d'ajudar en la tria d'estudis, s'ha fet públic el llistat de places disponibles en els diferents graus (si un no hi apareix, és que ja no n'hi ha places). També hi figura el preu orientatiu de cada estudi.

El llistat de les assignacions apareixerà a accesnet el dia 28 de setembre. I la matrícula universitària s'ha de fer de l'1 al 3 d'octubre.


16 comentaris:

  1. Hola!! Tinc un petit problema...he anat aquest mati a demanar el certificat de la nota final del grau superior....i m han dit que fins divendres res...que m avancen la nota dema per tf....pero que el paper...divendres.....em puc pre inscriure i portar el certificat divendres??....puc aportar el titol i despres el certificat??? He anat buscant la info pero no ho trobo enlloc...gràcies!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Emma!
      Per fer la preinscripció no cal aportar cap paper: només has d'omplir el que et demanen a accesnet.
      Sí necessitaràs el certificat quan et matriculis a la universitat.
      Salutacions.

      Elimina
  2. Ok!!..es que he llegit que s ha d aportar la documentacio durant el periode d inscripcio...pero aquest es tan escuet!!!....
    A vere si tinc sort...pq m he despertat fa un parell de dies..!!!!
    Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens de termini fins demà a les 12 de la nit. Recorda't d'imprimir la preinscripció: és el teu resguard.
      Què et vagi molt bé!

      Elimina
  3. Hola, una pregunta; La setmana que ve hi ha la matriculacio del 1 al 3 llavors el 4 els que hem fet la selectivitat al setembre ja iniciem les clAsses?
    Moltes gracies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Des del moment que sàpigues que has estat admés, ja pots anar a classe, encara que no t'hagis matriculat. No et diran res; i si t'ho diuen, els expliques la realitat.
      Que vagi bé!

      Elimina
  4. Lluis! Soc L Emma...la del primer comentari.....vaig trucar a l oficina de preinscripcions i em van dir que debia presentar el certificat de notes fins el 25, no ho he fet pq no ho tenia.....ja em van dir que no em tirarien endevant la preinscripcio....
    Un altre any sera....

    ResponElimina
    Respostes
    1. No saps com ho sento..! Ja veig que anava errat jo... Em sap greu.
      De totes maneres, hauries de anar al centre i explicar el que t'ha passat per la seva tardança en donar-te el certificat. No sé si poden arreglar res, però almenys ho has d'intentar.
      Ànims! Salutacions cordials.

      Elimina
  5. Hola!! Avui m han dit que ja tenen el certificat...he trucat a l oficina de Tarragona i m han dit quer portant lo fora de plaç...entro a sorteig un cop assignades les places del dia 28....a vere si faig sort!!!
    Aprofito per preguntarte...per demanar ja de cara l any que ve canvi de universitat...quins requisits haure de cumplir....pel que veig has de tenir 30 credits aprovats...pero...alguna cosa mes???
    Gracies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Emma!
      A més del que dius, n'hi ha un requisit important: que la universitat on vols anar-hi t'accepti: normalment no posen onstacles si en tenen de places. Pregunta a la secretaria del centre on vulguis anar-hi.
      Ah! I que tinguis sort demà!!!

      Elimina
  6. Bon dia, no puc consultar els resultats d'assignació de la preinscripció de setembre via accesnet. No em surt l'opció. ¿He d'esperar?

    Gracies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Avui haurien de sortir. Potser encara no han penjat les assignacions. En tot cas, pots fer una consulta a l'Oficina d'Orientació per l'accés a la universitat:
      Plaça Bonsuccés 5-6
      08001 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91
      Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat
      Salutacions!

      Elimina
  7. Lluís, saps si es poden consultar les notes de tall del setembre? És que tot i tenir una nota un punt més alta que la nota de tall de juny, no m'han assignat a la carrera que m'interessava i voldria saber per quant m'he quedat fora... També voldria saber si hi ha reassignació de setembre.
    Moltes gràcies
    Clara.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Clara!
      No he vist que hagin sortit les notes de tall de setembre. En principi, ho han d'anunciar al web d'accesnet. Estigues atenta a veure si apareixen.
      Sí que n'hi ha una reassignació de places el 9 d'octubre. Ho pots veure aquí:
      http://www.gencat.cat/economia/ur/ambits/universitats/acces/prein/assignacio_places/convocatoria_setembre/index.html
      Salutacions.

      Elimina
  8. Cada any, l'Associació Stic.cat convoca els Premis Blogs Catalunya, establint una sèrie de categories de participació.

    L'Orientació a l'abast pren part en aquests premis dins la categoria d'Educació.
    Per tal de determinar els blogs finalistes, es fa una votació popular. Si consideres que aquest blog mereix ser-hi entre els finalistes, pots donar-li el teu vot (entre el 16 de juliol i el 2 de setembre), entrant en stic.cat Premis Blogs Catalunya. Hauràs d'inscriure't (ho pots fer a través del teu compte de Twitter o de Facebook).
    Gràcies pel teu suport i pel seguiment del blog!

    ResponElimina