dimecres, 17 d’octubre del 2012

5ª reassignació

Amb data d'avui (17 d'octubre) s'ha fet públic el llistat de les notes de tall de la 5ª reassignació (juny 2012).
Les podeu consultar aquí.


3 comentaris:

  1. Hola Lluís!

    Tinc 2 preguntes!!: 1. Quan finalitza el procés de reassginacions? 2.Com puc saber els dies en què hi ha reassignacions? Hi ha algun calendari oficial per no haver de ocnsultar cada dia l'accesnet? És que a gencat posava que a partir del dia 20 de setembre n'hi hauria cada 15 dies però fan el que volen!

    -Una estudiant marejada per l'administració!
    ---Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Tens tota la raó: les reassignacions surten quan volen... No n'hi has cap calendari: només allò dels 15 cdies. I diuen que dura fins a finals d'octubre. O sigui: que hauràs d'anar mirant sovint el web d'accesnet.
      Suposo que, si mires les reassignacions, és perquè no has entrat encara allà on volies, oi? Almenys, t'han admés en alguna altra opció?
      Que tinguis sort! Salutacions.

      Elimina
  2. Si que estic fent un grau, però vull fer medicina i m'agradaria saber d'una vegada si m'hi admetran o si he de començar a posar-me les piles altre cop amb la selectivitat! És un bon enrenou com ho tenen muntat eh... hi hauríem de fer alguna cosa els estudiants! Indignem-nos!

    PD: tens raó en que diuen que són fins a finals d'octubre però també hi ha qui diu que poden arribar a allargar-se fins al novembre...però tampoc hi ha res públic. S'ho haurien de fer mirar això d'aquesta desorganització que tenen... és un bon trasbals per qui ho pateix!

    Gràcies Lluís!

    ResponElimina