dilluns, 22 de setembre del 2014

3ª reassignació

Ja es pot consultar a accesnet el resultat de la 3ª reassignació de places universitàries, convocatòria de juny 2014.

Sembla que la 4ª reassignació serà el divendres 26 de setembre.

14 comentaris:

  1. Hola, quan sabrem la llista amb els llocs on queden places, pels que hem fet les pau al setembre? Saps si a la udg queden places a educació infantil o primaria? Tinc por de quedarme sense plaça.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Suposo que sortirà aviat, perquè les preinscripcions són el 25 i 26. Ignoro si queden places, però el fet que la nota de tall estigui en un 5, fa pensar que sí.
      Estigues pendent d'accesnet.
      Sort i salutacions!

      Elimina
    2. D'acord. Moltes gracies!!!

      Elimina
  2. Hola !! tinc una pregunta: la propera assignació és el 26 d'aquest mes, últim dia de fer la preinscripció de setembre. Hi haurà més reassignacions per a la gent de juny, o ja ens ajuntarem amb els de setembre? I puc fer la preinscripció de setembre havent fet la selectivitat al juny? Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit!
      Altres anys hi va haver reassignacions de la convocatòria de juny fins mitjans d'octubre. No sé aquest any.
      Sobre fer la preinscripció al setembre, no n'hi ha cap problema, però suposo que, per lògica, això anul·la la de juny. Però no es diu enlloc. Si vols pots fer una consulta a:
      Oficina d'Accés a la Universitat
      Via Laietana, 2.
      08003 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91
      Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat

      A vuere què et diuen.
      Salutacions!

      Elimina
  3. Hola! disculpi si aquest any entro a una universitat a cerdanyola faig el primer any de carrera vull canviar-me al segon any a la ub perque jo visc a barcelona ho puc fer o hi ha poques probabilitats de que hem poguin acceptar l'altre any a l'ub ?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      En principi, no hi hauria problema (pensa que a 1r sempre abandona gent...). Però cal que preguntis a la UB quines condicions et posen (assignatures aprovades, com anirà el tema de les convalidacions, etc.).
      Sort i salutacions!

      Elimina
    2. Moltes gràcies, es que com he sentit parlar de que es molt dificil canviar-te o que no et donarien plaçes, tinc por.

      Elimina
  4. Bona tarda! Ja ha sortit la llista de graus que queden pel setembre. Si la universitat que vull anar, tot i haver baixat la nota de tall, no apareix, puc donar per segur que no ha han places? La poso igualment a la primera opció? (Ha baixat la nota de tall a la tercera reassignació) Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Si és com dius, no cal que posis aquest grau, perquè si no té places... Pot haver baixat la nota i, amb això, s'ha omplert.
      Salutacions.

      Elimina
  5. Bona nit! He aprovat les PAU al setembre. La universitat a la que vull anar no ha sortit a la llista de centres amb places pel setembre... Però a la tercera reassignació ha tornat a baixar la nota de tall. Segons això, vol dir que hi han places? La poso com primera opció? O directament poso les que encara surt que tenen places? Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      En primer lloc, l'enhorabopna per l'aprovat!. Penso que ets la mateixa persona d'aquí sobre...
      Crec que has de posar dirrectament estudis que encara tenen places. No obstant, fes el que vulguis, si et quedes més tranquil/·la.
      Salutacions1

      Elimina
  6. Hola un altre cop! Si, era jo mateixa, que pensava que no l'havia enviat. Gràcies per contestar. Un altre pregunta, si us plau: reLment em perjudicarà posar en primer lloc una universitat que no surt amb places, a l'hora de les assignacions?
    Moltes gràcies per l'Ajut que dona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Una mica sí que perjudica: perd oportunitat d'entrar més aviat. Però tampoc és tan greu...
      Sort i salutacions!

      Elimina