dimecres, 17 de setembre del 2014

Notes de tall posteriors a la 2ª reassignació

Les notes de tall resultants de la 2ª reassignació de places, les podeu veure a continuació:



5 comentaris:

  1. Bones! És possible tornar al procés de preinscripció tot i que t'hagin assignat la primera preferència si ara en vols una altre? Es podria fer anant a les oficines de les PAU? Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Pots fer una nova preinscripció els dies 25 i 26 de setembre. Però suposo que hauries de renunciar a la plaça que ja tens. I veure si, al setembre, encara n'hi ha lloc allà on vols estudiar: quan es publiqui a accesnet el llistat d'estudis i places disponibles, ho sabràs.
      Pot fer, però, una consulta a:
      Oficina d'Accés a la Universitat
      Via Laietana, 2.
      08003 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91
      Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat

      Què n'hi hagi sort!

      Elimina
  2. Hola Luis! Torno a ser una de les anònimes que et va preguntar fa un temps. La veritat és que tinc un dubte que em confon molt...He esperat a les dues reassignacions i no he entrat a la primera preferència (però ja he començat les classes a la universitat en 3a preferència).
    Llavors la meva pregunta és que ara he llegit al teu blog que continuaran havent reassignacions (la propera el dia 22), d'acord, fins aquí bé...La cosa és que vaig fer les PAU al setembre també (per intentar pujar nota) i el període de preinscripció és el 26 si no recordo malament. Amb tot això no serà una mica confús tot? Em portara algun problema o desadvantatge? Perquè clar, per una part estaré a les reassignacions de juny (que no sé si se m'anul·lara si faig preinscripció al setembre...) i per altra banda a la de setembre...I, en teoria, donen prioritat als de juny, no? Sigui quina sigui la nota dels de setembre (això m'han dit...). Encara no sé les notes de les PAU de setembre, però si no han millorat no crec que faci la preinscripció, ja que em quedaria amb la nota actual i no valdria la pena. O tot i així, tu ho faries?

    Gràcies i perdó per tot el rotllàs! Espero que m'hagis entès una mica...és algo complicat i no he sapigut explicar-ho millor!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      No pateixis: t'he entès perfectament.
      En el cas de que no pugis nota, no cal que facis la preinscripció.
      Ignoro si la preinscripció de setembre anul·la la de juny, però tot fa pensar que sí.
      Encara falten reassignacions de juny (n'hi ha una el 22 de setembre, i potser a finals, de mes la següent) i la de setembre no és fin el dia 2 d'octubre.
      En resum: jo et recomanaria que fessis una consulta a:
      Oficina d'Accés a la Universitat
      Via Laietana, 2.
      08003 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91
      Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat

      per saber si la preinscripció de setembre anul·la la de juny. Si fos que no, no perds res en fer la preinscripció de setembre, si tens una nota millor.
      Ara sóc jo el que et dic si ho has entès tot. Si no, pots tornar-hi...
      Sort i salutacions!

      Elimina
    2. I tant! Moltes gràcies!

      Elimina