dimecres, 3 de setembre del 2014

Resultats de la 1ª reassignació

Ja s'ha publicat a accesnet el resultat de la 1ª reassignació de places universitàries de la convocatòria de Juny-2014.

Si un estudiant ha estat assignat en una opció millor que la que ja tenia, o bé està assignat per primer cop, haurà de fer la matrícula entre els dies 4 i 5 de setembre.

Qui no hagi rebut cap assignació millor que la que ja tenia, o no hagi estat assignat a cap opció, haurà de mirar a accesnet els resultats de les succesives reassignacions, en principi cada 10-15 dies.  La propera està prevista pel 17 de setembre.




25 comentaris:

  1. Hola Luis!
    A la meva plana d'accesnet, em surt com si seguís a la preferència que em va tocar fa un mes, però no han canviat el text de sota. Em continuen sortint que els dies de matrícula són del 25 al 29 de juliol, i que tinc fins el dia 1 per apuntar-me a la reassignació. Crec que això es degut a que segueixo a la que em va tocar, pero també podria ser que hi hagi un error, perque no em dona la opció de seguir a la segona reassgnació ni de sortir del procés. Realment ho han actualizat?? La meva sensació de que no, tot i que a la plana principal si que han canviat el missatge de consulta els resultats. No sé si m'he explicat bé, que vagi bé!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      A molta gent li ha passat el mateix: vol dir que no s'han molestat en canviar el text, si la teva situació ésla mateixa.
      No dona opció de seguir en les reassignacions, perquè no fa falta: ja segueixes sense més. I només es pot renunciar a seguir en les reassignacions quan t'han donat una nova plaça, que no és el cas.
      Espero haver-t'ho aclarit. Estigues tranquil, i espera la reassignació del 17 de setembre.
      Salutacions i sort!

      Elimina
    2. Perfecte doncs, moltes gràcies!!!

      Elimina
  2. Bona tarda, soc un alumne que ha de fer les PAU al setembre i voldria saber quan surten les notes de tall de setembre, ja que he vist que hi haura una altre reasignacció de places el dia 17. I tambe quina sera la tendecia a l'alça o a la baixa de les notes?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Xavi!
      Les notes de tall surten després de cada assignació o reassignació. O sigui, que n'hi haurà cada quinze dies, més o menys.
      El que t'interessa més és saber quins estudis i places n'hi haurà disponibles al setembre. I això no ho sabràs fins que surti el llistat a accesnet, suposo que una mica abans del període de preinscripció (25 i 26 de Setembre).
      Les notes de tall mai pugen: o es queden com estan o baixen.
      Salutacions!

      Elimina
  3. Hola Luis. M'han agafat a la meva primera preferència, pero jo ja havia fet la matrícula per una altre carrera. He de tornar a portar tots els documents?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      En primer lloc, l'enhorabona. Perquè suposo que estaràs ben contenta, oi?
      Per resoldre el teu dubte, millor que preguntis a la secretaria de la facultat on has d'anar. Suposo que part de la documentació ja no et farà falta, Però no vull aventurar-me a parlar a la lleugera: millor pregunta.
      Salutacions, i a estudiar amb ganes!

      Elimina
  4. Hola. He fet una pregunta abans, però sembla haver desaparegut. Bé, la repeteixo: sembla que tampoc no m'han assignat la primera preferència (no he rebut un SMS, la pàgina d'accesnet continua igual? El que no sé és si he d'indicar a accessnet que vull continuar amb el procès, com l'anterior vegada.
    Gràciesper la dedicació! Berta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Berta!
      Doncs no he vist la teva pregunta abans...
      Si no hi ha hagut canvis, és que no t'han assignat cap plaça ara.
      En aquest cas, si no fas res continuaràs en el procés de reassignacions.
      Salutacions!

      Elimina
  5. Hola Luis! Saps quan sortiran les places que queden de cada carrera? És que no les trobo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      No hi és el llistat que dius. Només apareixerà un, abans de la preinscripció de setembre (25, 26) amb els estudis i places encara disponibles. Sortirà a accesnet.
      Salutacions!

      Elimina
    2. Llavors sortirà dies abans de la preinscripció?

      Elimina
  6. Hola Luis. Et volia preguntar si he de cambiar les meves preferències perquè em presento un altre cop a les PAU per fer només una específica per pujar nota.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Has de fer una nova preinscripció, els dies 25 o 26 de setembre. Si la fas igual o diferent de la que vas fer al juliol, és cosa teva: dependrà de on vulguis entrar.
      Et recomano que miris abans el llistat que sortirà amb els estudis i places lliures al setembre. Apareixerà a accesnet (i en aquest blog), abans de les dates de preinscripció.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  7. perdona Lluis per ser tan pesada, aleshores entenc que despres de la reassignació d,avui, en la qual me quedat igual, tambe veure el llistat de les notes de tall de com han quedat ??, en el meu cas seria genial perque si veig segons quina nota saps mes o menys per on van els tiros..., i si es que si, mes o menys quan el podrem veure ??, moltissimes gracies per la teva feina!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Montse!
      No has de disculpar-te: faig aquesta feina amb molt de gust...
      El llistat de les notes de tall actuals, suposo que sortirà demà o demà passat. Tan aviat com aparegui a accesnet, el penjaré aquí al blog.
      Salutacions!

      Elimina
  8. Hola Lluis! Mira jo estava matriculat a odontologia i vaig decidir continuar en el procés, avui m'han assignat medicina a Lleida. Tot i això vull continuar esperant per si em toca medicina a Girona. Què he de fer? Matricular-me a Lleida i tornar a pagar? A la web d'accesnet com s'indica que vols continuar en el procés però et vos quedar la nova preferència?
    Moltes gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      No està clar que sigui possible el que vols. En principi, si un es matricula del que li han donat (en aquest cas, Lleida), deixa de participar en les assignacions. Si no et matricules a Lleida, segueixes tenint Odontologia, i segueixes en el procés d'assignacions. No he vist enlloc que puguis compaginar les dues coses.
      Crec que hauries de fer una consulta a:
      Oficina d'Accés a la Universitat
      Via Laietana, 2.
      08003 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91
      Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat

      Ah! I si ens dius el que et contestin, algú altre ho agrairà (n'hi ha hagut una consulta avui mateix en aquest sentit).
      Salutacions!

      Elimina
  9. Hola Luis! Torn a ser jo!!! La que volia fer biotecnologia a la UAB pero em vaig matricular a Girona. Bé, idò finalment m'han assignat a la UAB! Estic molt contenta.
    Moltes gràcies per tot, m'ha estat de molta ajuda el teu blog.
    Salutacions!!
    Laura

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Laura!
      M'alegra molt el que em dius! I gràcies per les teves paraules: ho faig tot amb molt de gust!
      Que tinguis molt d'èxit a la universitat... i a la vida!

      Elimina
  10. Hola Luis, no sé si es normal que a la plana on em diu si m'han agafat o no, on posa via acamèdica d'admissió en surt en blanc. Això es normal? Es que vui entrar a biologia ambiental i es un 10,32 i tinc un 10,16, no sé si hayrà baixat o que, gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia, Duein!
      Jo no puc entrar amb codi accesnet a aquesta pàgina, però suposo que vol dir que no t'han assignat aquesta opció. Quan surti el llistat de notes de tall (avui o demà), podràs mirar si t'has quedat gaire lluny o no.
      Si vols sortir ràpidament de dubtes, fes una trucada a:
      Oficina d'Accés a la Universitat
      Via Laietana, 2.
      08003 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91
      Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat

      Sort i salutacions!

      Elimina
  11. Hola Luis, una pregunta...En el hipotètic cas que no entrés aquest any, quins procesos hauria de fer per poder entrar l'any vinent suposant qe ja tinc la nota que necesito..Hauria de fer-me un usuari de nou? A quines dates? Gracies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Esperem que no et sigui necessari el que preguntes... Per si un cas, cal fer-se un nou usuari d'accesnet, en el moment en que vulguis fer la preinscripció. Et copio el text oficial al respecte:

      Instruccions per a la formalització de la preinscripció

      Entreu a la pàgina web https://accesnet.gencat.cat.
      Introduïu el DNI amb lletra o el NIE.
      Doneu-vos d'alta d'usuari del portal: empleneu les dades personals, el perfil acadèmic i altres dades d'interès, i trieu el codi accesnet (contrasenya). Aquest codi ha d'estar format, com a mínim, per vuit caràcters i ha de contenir majúscules, minúscules i números.
      Empleneu tots els apartats de la preinscripció: altres dades, dades acadèmiques, dades estadístiques i preferències (centres d'estudi).
      Imprimiu el comprovant de la preinscripció universitària.
      Lliureu, si és necessari, la documentació relativa als estudis que donen accés a la universitat.
      És convenient que l'estudiant s'asseguri que la preinscripció que ha formalitzat ha estat correctament gravada per l'aplicació informàtica. La preinscripció s'ha gravat correctament quan, en imprimir-la, hi apareixen la data i l'hora de gravació. Si no hi apareixen aquestes dades cal tornar a gravar la preinscripció o aquesta no podrà ser inclosa en el procés d'assignació de places. Els estudiants s'han de guardar una còpia impresa de la preinscripció, que necessitaran presentar en cas de fer qualsevol reclamació.

      Sort amb les assignacions!
      Salutacions cordials!

      Elimina