dimarts, 31 de maig del 2016

Un cop finalitzat el batxillerat...

Acabada l'etapa del batxillerat -o dels cicles de grau superior-, segueix una veritable cursa d'obstacles pels alumnes que volen començar estudis universitaris.
Anirem detallant, en succesives entrades, alguns del moments més importants del calendari pre-universitari.

Qui no ho hagi fet encara, té temps fins dijous 2 de juny per matricular-se de les PAU.

Dilluns 6 de juny, comença el termini per fer la preinscripció universitària. Aquest termini acaba l'1 de juliol.  Fins aquesta última data, a les 12 de la nit, es poden fer canvis en les preferències (sobretot, un cop conegudes les notes de la selectivitat).  
Podeu consultar les instruccions per formalitzar la preinscipció, així com les notes de tall i centres d'estudis  universitáris disponibles.

Els exàmens de les PAU seran els dies 14, 15 i 16 de juny. El calendari i els horaris es poden veure aquí.

Per últim -de moment-, s'ha fet públic que a Girona n'hi haurà tres espais d'estudi oberts de nit per tal de preparar les PAU. Això serà des de l'11  fins el 15 de juny:
L'Estació Espai Jove, i la Biblioteca Ernest Lluch ofereixen aquest servei de dilluns a divendres, fins les dotze de la nit.
En canvi, la Biblioteca de la UdG, Campus de Montilivi,  restarà oberta, de diumenge a dijous, des de les nou del vespre fins les tres de la matinada.




3 comentaris:

  1. Bones lluis! Et volia preguntar sobre la nova selectivitat. Tinc 25 anys i fa 7 k em vaig treure el batxillerat i la selectivitat; l any k ve volia millorar nota i entrar al grau, pero, vist lo vist, no se si fer la el sept.

    He vist k es fara revalida al mateix institut i un examen apart i especific per cada grau, pero els k ja tenen batxillerat i selectivitat anterior, tambe han d fer aquesta revalida?

    Gracies lluis!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      Encara n'hi ha molts interrogants sobre la nova selectivitat. Inclús podria no portar-se a terme...
      Sobre com t'afectaria la revàlida i la nova selectivitat, no ho sé. Tot i que es respecten els plan anteriors, havent-hi passat set anys, potser no t'ho tindran en compte.
      Per això, jo et recomanaria fer la selectivitats al setembre vinent, si et veus preparat.

      No sé si t'he ajudat o no. De totes maneres, això és el que hi ha, pel moment.

      Salutacions!

      Elimina
    2. Si, lluis, moltes gracies!
      Nomes he d fer una assignatura especifica, crec k tinc temps d sobres en 3 mesos.

      Gracies altre vegada

      Elimina