dilluns, 24 de juliol del 2017

Notes de tall, segona assignació, Juny-17

Ja es poden consultar les notes de tall posteriors a la segona assignació de places universitàries.

El llistat es pot veure aquí:

http://universitats.gencat.cat/web/.content/01_acces_i_admissio/preinscripcio/documentacio/Notes_i_places/Notes-tall-2a-assignacio-24-07-17-JUNY-2017.pdf


12 comentaris:

  1. Bona tarda. No he entrat a criminologia a la Udg que era la meva primera opció per 0,16. He entrat a Dret, la segona opció. La nota de tall de criminologia és la mateixa que a la primera assignació. Em pots explicar com funciona el procés? És a dir, per què no s'ha mogut la nota de tall? Tinc alguna possibilitat de cares a la 3a assignació.
    Moltes gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Crec que ja he contestat aquesta pregunta, però t'ho dic de nou:
      Quan una nota de tall no es mou, vol dir que tothom que estava admés, s'ha matriculat i que, teòricament, ja no queda cap plaça. De totes maneres, per si encara resta algún "forat", et convé indicar que vols seguir en el procés d'assignacions. Això sí: has de matricular-te en Dret, per no perdre aquesta plaça que ja tens.
      Salutacions!

      Elimina
    2. Gràcies per l'aclariment. Encara una última pregunta: En cas que entrés a Criminologia, ho sabré el dia que publiquin la nota de tall al setembre, he d'estar pendent de les actualitzacions de l'Accesnet durant l'estiu o em trucarien des de la Udg per dir-m'ho?
      Gràcies una altra vegada per la resposta i per aquest blog tan útil.

      Elimina
    3. Bona tarda!
      Més que la nota de tall, el que has d'esperar és el resultat de les reassignacions (la primera és el 5 de setembre, i després n'hi haurà més durant el mateix mes). La nota de tall sol sortir publicada l'endemà de les assignacions.
      No crec que t'avisin. Per tant, hauràs d'estar pendent d'accesnet. Pensa que les assignacions solen sortir el dia abans del previst.

      Sort amb Criminologia!
      I moltes gràcies per les teves paraules envers el blog.
      Salutacions!

      Elimina
    4. Bona nit, ara he comprovat que la nota de tall publicada de criminologia és 2 centèsimes més baixa que la meva però a accesnet em continua sortint la segona opció: dret. Jo estic a la reassignació de places. Què por haver passat? He enviat correu a accesnet però fins dilluns suposo que no em respondran. És normal que passi això? S'actualitzarà més tard o és un error? Quins nervis!!
      Gràcies un altre cop.

      Elimina
    5. Bon dia!
      Sí què és inusual això. Fes també dilluns una consulta a l'Oficina d'Accés a la Universitat. Tens el telèfon a la portada d'accesnet.
      Què tinguis sort! Salutacions!

      Elimina
  2. Hola! Jo m'he quedat a dos decimes, ja que la nota de tall s'ha quedat igual i com dius s'ha matriculat tothom i es poc probable que baixi. La meva segona opció també m'agrada pero no se si continuar en el procés de reassignavions o no... Tu creus que d'aqui al 5 de setembre pugui baixar doa decimes? O deixo estar i faig la segona opció que tampoc em desagrada?
    Moltes grácies per la teva feina!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!

      No perds res per continuar en el procés d'assignacions. La segona opció ja la tens (has de matricular-te ara ja!) i no la pots perdre.
      Salutacions i gràcies per les teves paraules!

      Elimina
    2. Finalment he entrat a la meva primera preferencia!! Gràcies per la teva feina!!

      Elimina
    3. M'alegra molt! Ara, què et vagi molt bé a la universitat! Salutacions!

      Elimina
  3. Hola Lluis,tinc un dubte: ja m'he matriculat de la 3ªpreferència. Si faig el procés de de reassignació i resultés positiu, és obligatori canviar la matrícula o puc deixar-ho estar i seguir matriculat en la 3ª? és a dir, el fet de millorar l'assignació al setembre comporta haver de canviar la matrícula obligatoriament? Moltíssimes gràcies pel teu blog tan necessari i útil

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!

      Gràcies per les teves lloances del blog...
      El que preguntes té fàcil resposta: no estàs obligat /ada a canviar la matrícula. Pots continuar amb la matrícula que ja tens, simplement no fent res respecte a la nova assignació.
      Què vagi molt bé. Salutacions!

      Elimina