divendres, 30 d’abril del 2021

Matrícula de la Selectivitat 2021

 


Tots els estudiants de 2n de batxillerat, que al febrer van fer la prematrícula, s'hauran de matricular per fer les Proves d'Accés a la Universitat del 14 al 27 de maig. poden consultar els tràmits, aquí.

A l'hora de fer la matrícula, es podrà modificar l’elecció de les matèries de modalitat que es va fer a la prematrícula, sempre i quan en aquell moment se n’hagués triat més d’una.

Per exemple:

Si es va seleccionar Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials com a assignatura comuna d’opció per examinar-se a la fase general (obligatòria) de la Selectivitat -juntament amb Català, Castellà, Idioma estranger i Història, integrants del menú inamovible de la prova- i es va escollir Matemàtiques com a matèria de la fase específica, existeix la possibilitat d’intercanviar-les.

Si s’havien triat més matèries de la fase específica, ara es podran eliminar de la matrícula, de la mateixa manera que algú pot decidir matricular-se exclusivament de la fase obligatòria. Per poder-ne afegir de noves, però, l’alumnat només té la possibilitat d’adreçar una instància al seu col·legi o institut demanant la modificació de la prematrícula fins al 14 de maig, quan s’inicia el període de matriculació, perquè el centre ho traslladi a l’Oficina d’Accés a la Universitat.

Els alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior també s'hauran de matricular del 14 al 27 de maig.

Els alumnes que hagin cursat el batxillerat en anys anteriors, o que ho hagin fet fora de Catalunya, s'han de matricular entre el 3 i el 12 de maig.

Preus de les Proves:
Per qui només faci les proves de la Fase General: 95€.
Per cada matèria de la Fase Específica: 12€

Dates:
Les proves es faran durant quatre dies: entre el dimarts 8 i el divendres 11 de juny.
Els resultats se sabran al voltant del 25 de juny.
Al setembre, les proves seran els dies 7, 8 i 9 de setembre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada