divendres, 12 de setembre del 2008

NOU CURS

Estem a punt de començar un nou curs que, per alguns, serà l'últim d'una etapa: em refereixo sobretot als alumnes que inicien 4t de l'ESO o 2n de Batxillerat.

Això comporta que hauran de decidir, al llarg del curs, quin serà el seu futur més immediat, un cop hagin acabat el curs que ara enceten.
La presa de decisions sempre és complexa, perquè mai ningú ens pot garantir una seguretat absoluta d'encert. De totes maneres, una acurada orientació i l'esforç personal per conèixer les possibilitats existents, les pròpies aptituds i les pròpies mancances, pot fer que la decisió sigui prou encertada.

Aquest blog vol fer-te arribar tot el cabal d'informació que necessites per prendre una bona opció. Va dirigit, fonamentalment, als alumnes de 4t de l'ESO i als de 2n de Batxillerat.
Com a novetat, totes les entrades ja publicades les podeu trobar utilitzant l'índex temàtic que teniu a la dreta, sota el títol d'"Etiquetes".
També a la columna dreta, teniu una finestreta que us permet fer la subscripció a les novetats del blog.
Igualment, podeu fer servir els comentaris a les entrades del blog per tal de plantejar preguntes, aclarir dubtes o fer suggeriments.

Confiem que totes aquestes eines us siguin ben útils i profitoses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada