dimarts, 21 d’abril del 2009

PREMI "EDUBLOGS"

Avui, he conegut la relació de finalistes del Premi Edublogs, que cada any premia els millors blogs d'educació de tot l'Estat.
I he vist amb autèntica sorpresa que aquest blog "L'Orientació a l'abast" hi és entre els finalistes de l'apartat de "Blogs de professors i professores". La llista és llarga i, per això, les possibilitats de passar d'aquí són més aviat minses. De totes maneres, és ja un reconeixement, que faig extensiu també a aquelles persones que col·laboren esporàdicament, com ara els antics alumnes que ens ofereixen la seva experiència.
Dins el mateix apartat que aquest blog, també hi figueren els de persones molt estimades, com ara Margalida Capellà o Fernando Lillo. L'enhorabona per a ells!

3 comentaris:

  1. L'enhorabona més sincera, Lluís! Moltes gràcies per esmentar-me i molta sort per un blog tan útil i necessari com aquest!

    ResponElimina
  2. Enhorabuena, Luis. Desconocía esta faceta educativa tuya en la que destacas igualmente. A Doceo et Disco habrá que añadir ahora Moneo.

    ResponElimina
  3. ¡Muchas gracias, y mi enhorabuena a ambos! Éste no es un blog clásico, pero uno también hace sus pinitos en otras cosas...
    Saludos.

    ResponElimina