dimecres, 23 de juny del 2010

Una nova etapa

Aviat farà tres anys de la creació de "L'ORIENTACIÓ a l'abast" i, durant aquest temps, ha volgut servir d'ajut als estudiants que buscaven clarificar el seu futur acadèmic. I ho ha fet des de la Coordinació de Batxillerat de l'Institut, una de les tasques de la qual és precisament tot el relacionat amb l'orientació dels alumnes.

Ara, l'autor del blog es jubila. Peró no es vol jubilar del tot (es veu que li ha agafat gust...) i, per tant, continuarà alimentant aquest espai, tot i que ara ho farà a títol personal. D'alguna manera, no vol perdre del tot el contacte amb els alumnes, ni que sigui a distància, i més ara que, amb les noves tecnologies, es fa molt més fàcil mantenir aquesta relació virtual.

Per tant, amb més o menys fortuna, aquest blog continuarà la seva vida mentres vegi que pot ser útil. I, ara més que mai, s'agraïran els suggeriments sobre temes a tractar en el blog.
A reveure!

3 comentaris:

  1. Hola! i tant! aquest blog a de seguir la seva vida, és molt útil i el que més m'agrada és que em sembla molt familiar!
    per això volia fer una pregunta aviam si des d'aquí em podríeu ajudar..
    He aprovat la selectivitat i ara,com sabem, toca fer la preinscripció de la universitat.
    El cas és que aniré a reclamar una assignatura de la fase específica i no sé si puc fer la preinscripció igual perquè potser em canvien la nota.
    Aniré passant, gràcies!

    ResponElimina
  2. Hola Mercè!
    La preinscripció l'has de fer igualment (el dia 5 de juliol acaba el termini), perquè el resultat de la reclamació no el tindràs fins el 9 de juliol, com a aviat.
    Si et canvien la nota, quan vagis a recollir la nova tarja de qualificacions, demana què has de fer amb la preinscripció.
    De totes maneres, diu la normativa que, un cop assignades les places de primera opció (a partir del 19 de juliol) tens 5 dies hàbils per fer una reclamació a l'Oficina d'Orientació per a l'Accés a la Universitat.
    No crec que hagis d'arribar a aquest extrem, però hi és la possibilitat.
    Sort amb la reclamació!

    ResponElimina
  3. Ah! I moltes gràcies, Mercè, per considerar útil aquest blog. Veig que el fas servir sovint. Potser a partir d'ara no el necessitaràs tant...

    ResponElimina