dilluns, 12 de juliol del 2010

Assignació de places universitàries i notes de tall



La primera assignació de places universitàries, pels estudiants que han superat enguany les PAU, es farà a partir del 19 de juliol. La pàgina oficial de la Generalitat diu al respecte:

La notificació de l’assignació de plaça de totes les convocatòries es farà a través d’Internet, a l’adreça https://accesnet.gencat.cat.
Es recomana als estudiants que s’informin del resultat de les successives assignacions per aquest mitjà sense esperar a rebre’n cap notificació, per la qual cosa cal consultar sovint l’adreça d’Internet esmentada en el paràgraf anterior. 
Si després d’haver adjudicat un centre d’estudi a un estudiant es dóna el cas que hi ha places vacants en alguna preferència anterior (perquè no s’hi han matriculat tots els estudiants admesos) i li correspon aquest nou centre d’estudi per l’opció i la nota, se li assignarà perquè s’hi pugui matricular, encara que ja s’hagi matriculat en un altre centre d’estudi. L’estudiant ha de consultar Internet per veure el resultat de les successives assignacions o reassignacions.

Després que es conegui la primera assignació de places, també es fa públic el llistat de les notes de tall 2010.

2 comentaris:

  1. on es publiquen les notes de tall? stefania

    ResponElimina
  2. A la mateixa pàgina d'accescet ho diran aquesta tarda. Tan aviat com pugui, també penjaré un enllaç en aquest blog.

    ResponElimina