dimecres, 18 de maig del 2011

Algunes dades sobre FP

Estem ara mateix en plena època de preinscripcions per l'FP de Grau Mitjà: concretament, el termini acaba el divendres dia 20 de maig (si es fa per Internet, el dijous 19 a les 12 de la nit). El resultat de les sol·licituts es sabrà el dia 31 de maig.

El termini de preinscripció per l'FP de Grau Superior comença el 23 de maig i acaba el 3 de juny (per Internet, a les 24h. del 2 de juny). Es publicaran les llistes el 7 de juny.

Per conèixer totes les dades sobre preinscripcions, matrícula, etc., es pot veure la pàgina corresponent del web del Departament d'Ensenyament aquí.

A més, hi ha una novetat important pels titulats d'FP:

El Ministerio de Educación ha obert la posibilitat de que els centres d'FP puguin ofrecir Cursos de Postgrau per a titulats d'FP: cursos d'especialització, tan pels titulats de Grau Mitjà com pels de Grau Superior. Els cursos començaran el 2012-2013 i tindran una durada entre 300 i 500 hores (d'un a dos trimestres) i permetran combinar mòduls de diferents especialitats. Es podran fer de forma presencial, o bé a distància, si el centre pot oferir aquesta posibilitat, i es podrà fer una part del curs en forma de pràctiques en empreses.

2 comentaris:

  1. Hola! Estoy haciendo un ciclo formativo de grado medio. Me gustaría saber a partir de cuando se podrán hacer los cursos de postgrado para la fp, si lo sabeis claro ;) y si podremos acceder tambien los alumnos que ya hayamos començado la formación antes que se dictara la ley...

    ResponElimina
  2. Hola Cristina:
    Estos postgrados estarán disponibles desde el curso 2012-2013. Y, por supuesto. podrán acceder todos los que tengan acabado el ciclo, independientemente de cuándo lo empezaron.
    ¡Que te vaya bien el curso!
    Saludos cordiales.

    ResponElimina