dijous, 21 de juliol del 2011

Notes de tall Universitat de Girona

Després de conèixer les notes de tall de tot Catalunya (veure post anterior), cal fer esment de les corresponents a la Universitat de Girona, ja que molts dels visitants d'aquest blog en són potencials alumnes.

Convé esmentar les notes en relació a les de l'any passat, perquè això pot marcar una tendència a tenir en compte. Així:

-Han pujat les notes d'accés a Ciències Ambientals, Comunicació Cultural, Criminologia, Dret, Economia, Fisioteràpia i Treball Social.

-Han baixat: Administració i Direcció d'Empreses, Arquitectura, Audiovisual i Multimèdia, Educació Infantil, Educació Primària, Educació Social, Infermeria, Pedagogia i Psicologia.

-La resta es manté o presenta variacions molt petites.

Les notes de tall més altes (superiors a 8 punts) corresponen a Medicina (11,619, molt semblant a la de l'any passat), Biotecnologia (9,576), Infermeria (8,600, una mica més baixa), Biologia (8,398, ha baixat molt poc), Educació Infantil (8,360, ha baixat molt: 1,40), i Publicitat i Relacions Públiques (8,084, segueix pujant una mica cada any).

Es pot consultar l'històric de notes de tall de la UdG, des de 2008 a 2011, a la columna dreta d'aquest blog, o fent click aquí.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada