dimecres, 21 de març del 2012

Preparar-se per a la feina

En bona part, la tasca d'orientació consisteix en cercar la formació necessària per estar en condicions d'accedir a una feina que ompli les pròpies expectatives personals i professionals.

O sigui: primer preparar-se acadèmicament i, després, trobar la feina desitjada.

Per conèixer totes les possibilitats de formació, s'ha obert un web que ofereix informació sobre centres d'ensenyament de Catalunya, de tot tipus, i que admet també la cerca per temes i especialitats. Es tracta de Formació365.cat, portal gestionat per Educaweb.

Referent al món del treball, fa una mica més d'un any que funciona el web Barcelona Treball, que no és només una eina per trobar feina i un recull de les possibilitats del mercat de treball,  sinó també una manera d'avaluar el propi potencial personal i professional. Recull igualment un dels millors bancs de dades sobre ofertes de treball mitjançant un cercador d'ocupacions.
Com que Barcelona Treball és un web dins de Barcelona Activa, ofereix un enllaç a aquesta empresa municipal que promou l'ocupació, l'innovació, el suport a persones emprenedores, etc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada