dimecres, 9 de maig del 2012

Recordar les notes de tall

Ara que els alumnes de 2n de batxillerat arriben al final de curs i a la selectivitat, no està de més recordar quines han estat les notes de tall del curs 2011-2012.


 Al web Patatabrava hi ha força continguts útils per universitaris (i preuniversitaris). El que ara ens interesa és el referent a les notes de tall 2012 de totes les Universitats espanyoles. Es comença cercant l'estudi universitari desitjat i, després, la Comunitat autònoma i la Universitat on es vol estudiar. També hi figuren les notes de tall dels dos últims anys.


9 comentaris:

  1. Bon dia.
    M'agradaria fer un Grau d'Educació Infantil, però amb les notes de tall de l'any passat no podré accedir.
    És possible que baixin les notes de tall aquest any???? (És la meva única esperança...) Perquè sinó començu aquest any, ja no ho podré començar...
    Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sé què passarà, perquè els últims anys, segons les universitats, puja o baixa una mica. Penso que amb un 8,6-9 hi haurà suficient per entrar-hi.
      Què tinguis sort!

      Elimina
    2. Gràcies Lluís!!
      Perquè seria possible el primer any anar a una universitat privada i després passar-me a una pública? O no m'ho deixarien fer?
      Salut!

      Elimina
    3. No n'hi ha cap problema en fer el que dius. Únicament cal que la universitat pública tingui places disponibles: a 2n sol haver-hi perquè sempre es queda gent pel camí...

      Elimina
  2. Ok! Però potser és arriscar-se massa... Perquè si després no et deixen canviar... Has de seguir pagant!
    Lo que també hem far por és fer el Grau d'Educació Infantil i després no trobar sortides... perquè tal i com estan les coses... només fan que retallar i retallar...
    Moltes gràcies per la informació!
    Salut!

    ResponElimina
  3. Ja se sap que, de vegades, s'ha d'arriscar... Si el que vols és Educació Infantil i ho veus clar, endavant! No sé on vius, però si penses estudiar a Barcelona, en una universitat privada, a la UIC fan doble titulació d'Educació Infantil i Primària. Així augmentes les possibilitats de trobar feina després. Et pots informar si t'interesa.
    Sort i encert! Salutacions.

    ResponElimina
  4. Salutacions! jo voldria estudiar el grau d'infermeria, estaria interesat en anar a la uab de sant pau pero veient la nota de tall dels 2011 nose si podre accedir... L'altre opció seria la uab de vall d'Hebron, algú d'aqui creu que amb un 8,03 de mitja podria entrar a cualsevol de les dues aquest any? Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo no perdria l'esperança. Si mires les notes de tall de les diferents assignacions del curs passat, veuràs que anava baixant. Ho pots comprovar mirant l'evolució aquí: http://www.gencat.cat/economia/ur/doc/doc_41883788_1.pdf
      A més, aquest any podria ser que la nota de tall fos més baixa que l'any passat. De fet, les del 2011 són més baixes que les del 2010.

      Elimina
    2. Moltes gràcies LLuís!

      Elimina