dilluns, 9 de juliol del 2012

Assignació de places universitàries

Dijous 12 de juliol es publicarà la primera assignació de places per a estudis universitaris. Només es pot consultar a través d'accesnet.

El dia 18 de juliol es coneixerà l'assignació de places corresponents a alumnes que hagin demanat segona correcció o reclamació de les PAU.


I el dia 26 de juliol apareixerà la relació de la segona assignació.

Es poden veure totes les dates d'assignacions aquí.

Cal recordar que els terminis de matriculació són curts i que, si no es fa la matrícula quan està indicat, es perdran tots els drets. Aquests són els terminis:

-qui obtingui plaça en primera assignació, farà la matrícula del 16 al 20 de juliol.
-qui obtingui plaça en l'assignació del 18 de juliol, s'ha de matricular el dia 20 de juliol.
-els compresos en la segona assignació, faran la matrícula del 27 al 31 de juliol.

MOLT IMPORTANT:
Per conèixer tots el tràmits, possibilitats i situacions diverses en el procés d'assignacions, és molt oportú llegir el que s'indica en el web del Departament.

ACTUALITZACIÓ:
Avui, 11 de juliol, ja ha sortit la assignació de places universitàries.


31 comentaris:

  1. Un dubte, estic admès a la meva primera preferència, però ara m'agradaria fer la tercera. Hauria d'esperar a les notes de tall i després mirar si queden places en aquesta última, oi?

    ResponElimina
  2. Penso que no. Mira't aquesta pàgina:
    http://www.gencat.cat/economia/ur/serveis/preguntes_frequents/preinscripcio/index.html
    De totes maneres, pots fer una consulta (per telèfon o per mail) a l'ofina d'accés, que figura a la part baixa de la pàgina d'accesnet (ara mateix no s'obre, suposo perquè està colapsada).

    ResponElimina
  3. Bona tarda.
    No m'han acceptat a les dues primeres preferències que he demanat... Com podria saber a quant m'he quedat de la nota de tall de les dues preferències?????
    Per saber si tinc alguna possibilitat d'entrar en la segona assignació. :(
    Perquè per exemple: si he fet un grau superior d'administració i finances (també tinc el batxillerat però amb nota més baixa) i he demanat per la carrera d'educació infantil, pràcticament és impossible que m'assignin aquestes places? Jo pensava que el fet de tenir una molt bona nota hem serviria per entrar-hi.
    Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marc,
      No ho sabràs fins que no es publiquin les notes de tall, que serà a partir del 20 de juliol.
      Ara no tens una altra opció que esperar a la segona assignació (26 de juliol). No desesperis i a veure si n'hi ha sort!

      Elimina
  4. MARTA

    no m'han acceptat en primera preferència , m'he quedat a 0.04 de la nota de tall.
    jo he fet la prova d'accés per majors de 25 anys, tinc alguna possibilitat d'entrar en la segona assignació de places?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia, Marta!
      és clar que tens possibilitats. I no perquè jo sàpiga què passarà, sinò perquè només són 4 centèsimes... També depén dels estudis que vols fer: n'hi ha alguns que no modifiquen la nota de tall, però la majoria sí. O sigui, que possibilitats en tens.
      Que n'hi hagi sort!

      Elimina
  5. Bona tarda! En la primera assignació em vaig quedar sense plaça i ara a la segona, he estat assignat a la tercera preferència, però no em satisfà del tot.
    Les reassignacions també em donarien oportunitat alguna? O serveixen per una altre cosa? Gràcies!
    He de dir, que tant la primera com la segona preferències que vaig posar, varen ésser ed. primària tant en la UAB com a UB i la tercera és Treball Social. Gràcies de nou!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És clar que les reassignacions et poden servir! Però t'has de matricular ara de la 3ª preferència, i -a accesnet- demanar continuar en el procés d'assignació de places.
      Ho tens explicat en aquest web oficial:
      http://www.gencat.cat/economia/ur/ambits/universitats/acces/prein/assignacio_places/conv_juny_dates_situacions_tramits/index.html
      Que tinguis sort!


      P.D. --Si vols, pots votar “L’Orientació a l’abast” als Premis Blocs Catalunya 2012, entrant en aquesta adreça: http://www.stic.cat/
      Moltes gràcies!

      Elimina
  6. Hola, he estat assignada durant la 2n assignació a la meva tercera opció, en la qual m'he matriculat. He continuat en el proces de reassignació pero tinc uns quants duptes sense resoldre, com per exemple si m'accepten en la primera plaça em tornaran el import de la matricula o si be simplement podre denegar-la. Moltes gracies

    ResponElimina
    Respostes
    1. No perds l'import de la matrícula. El que hagis pagat et servirà per la nova matriculació. El procediment l'hauràs de consultar allà on et vulguis matricular (no crec que tornin diners, sinò que els faran servir per la te3va nova matriculació).
      Salutacions.

      Elimina
  7. Hola, a la 2n assignació no he estat assignada allà on m'agradaria i m'he quedat a 0,017 mil·lèsimes per a que m'assignessin la primera opció. He continuat en el proces de reassignació de places, però no se si tinc alguna possibilitat, es a dir, el meu dubte és si en aquest procés la nota acostuma a baixar o no.

    Gràcies

    ResponElimina
  8. Tens possibilitats. La nota baixa en la mesura que n'hi hagi algú ja assignat anteriorment que no es matriculi. En el teu cas, no fan falta gaires perquè la diferència és ben petita. Però fins el dia 14 no ho podràs saber definitivament.
    Et desitjo sort!

    ResponElimina
  9. on puc veure les notes de tall de la primera reassignació?? no ho trobo enlloc, Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Doncs no han sortit publicades ni tan sols els resultats de la 1ª reassignació... I, per tant, les notes de tall tampoc.

      Elimina
  10. Hola,
    m'han donat la segona opció al juny i continuo en el procés de reassignació. M'he presentat a les PAU de setembre i he millorat la nota. Puc continuar en la reassignació amb la nova nota de setembre?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Has de triar: o segueixes en el procés de reassignacions amb la nota de juny, o entres en l'assignació de setembre, fent la preinscripció demà o demà passat, amb la nota de les PAU de setembre.
      O sigui, no pots barrejar assignacions de juny amb nota de setembre.
      Salutacions!

      Elimina
    2. D'acord, però si jo ja estic matriculada en la segona opció i ja he començat a cursar el grau, és compatible fer la preinscripció a la meva primera opció?

      Elimina
    3. Hola!
      Sí que és compatible, sempre que n'hi hagi places a la teva primera opció. Si et donen la plaça, fas el canvi i ja està.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  11. bon dia, m'he quedat sense plaça en la primera assignació. pot ser que també em passi en la segona ?? com puc saber si la meva nota està molt lluny de les notes de tall.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Esperem que a la segona et donin plaça! Aviat sortiran les notes de tall (potser avui o demà). Quan es publiquin, les penjaré en aquest blog.
      Sort i salutacions!

      Elimina
    2. estic molt preocupada. puc quedar-me sense plaça universitària??

      Elimina
    3. No t'ajuda gaire preocupar-te. Mira les notes de tall (les acabo de pujar al blog) per tal de veure si ets lluny o aprop de la nota requerida. Si no ets gaire lluny (menys d'un punt) tens força possibilitats.
      Ànims i sort!

      Elimina
  12. Hola!
    Tinc dubtes! 1- Si m'han assignat a la primera preferencia (Infermeria a la UPF), tinc possibilitats d'entrar-hi a la segona preferencia (tinc nota per entrar) en cas de que decideixi no matricular-me a la primera?

    2- La segona assignació es 100% segura de que hi puguis entrar a la carrera que demanes? o depen de la quantitat de gent que no es matriculi en la primera?
    Mersi!! :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      1. No es contempla que un assignat en 1ª preferència pugui recunciar (jo no ho he vist enlloc). De totes maneres, fes una consulta a:
      Oficina d'Accés a la Universitat
      Via Laietana, 2.
      08003 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91
      Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat

      2. Evidentment, depen de la gent que deixi de matricular-se.

      Salutacions!

      Elimina
  13. Hola!
    Volia fer ADE a la Universitat de Girona, hi no he entrat per molt poc, tenia un 6,489 i la nota de tall ha sigut 6,538. A la segona assignació, no ha canviat la nota, tinc alguna posibilitat a la reassignació de places.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Si la nota no ha canviat, vol dir que està plena la carrera. Només pot passar que algú assignat en la 1ª assignació, i que no s'hagi matriculat llavors, tampoc es matriculi ara... Però serà poca cosa...
      Ho sento. Ànims!

      Elimina
  14. Hola! Em vaig matricular a Turisme al setembre ja que va ser la opció que em va tocar (la segona). En la que volia entrar era Treball social. Quan he d'esperar per saber si m'han admès a Treball social en la reassignació?
    Moltes gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Suposo que queda una o dues reassignacions, i crec que la propera serà cap a finals d'aquesta setmana o començament de la pròxima. Però no ho diuen del cert, per tant has d'anar mirant accesnet cada dia...
      Salutacions!

      Elimina
  15. Hola!
    Un dubte que tinc, es pot denegar la primera opcio? Es a dir a mi m’han donat la primera opcio que es a barcelona pero el final no hi puc anar i em vull quedar a girona que aquesta es la meva segona opcio. Es pot denegar la primera opcio, per tal de que et donguin la segona?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pots renunciar i dir que vols seguir en el procés d'assignacions. D'entrada, no et donen la segona opció: hauràs d'esperar a que surti la segona assignació.

      Elimina