dissabte, 21 de juliol del 2012

Després de la segona assignació...

El dijous 26 de juliol (potser ja estaran disponibles el dia 25) a accesnet es fan públiques les segones assignacions.  D'acord amb la resposta que rebi cada aspirant a una plaça universitària, es poden donar situacions diverses. Així ho explica el web de la Generalitat:

Segona assignació de places (26 de juliol)

La segona assignació de places de la convocatòria de juny es farà pública el dia 26 de juliol a https://accesnet.gencat.cat. Tots els estudiants assignats s’hauran de matricular del 27 al 31 de juliol. Els estudiants que no es matriculin en aquestes dates perdran la plaça assignada.
A continuació s'especifiquen les tres situacions en què es pot trobar un estudiant. També podeu consultar el quadre resum de dates i tràmits d'aquesta assignació.
Situació 1Estudiant assignat en 1a preferència
Ha de matricular-se en el centre assignat del 27 al 31 de juliol. L'estudiant que no es matriculi en aquestes dates perdrà la plaça assignada.
El procés de preinscripció d’aquest estudiant ha finalitzat.
Situació 2: Estudiant assignat entre la 2a i la 8a preferència
Ha de matricular-se en el centre assignat del 27 al 31 de juliolL'estudiant que no es matriculi en aquestes dates perdrà la plaça assignada.
Novetat de la preinscripció de 2012: Aquest estudiant, tot i estar matriculat, ha de decidir si es queda definitivament amb la preferència assignada o vol continuar en el procés de reassignació de places per intentar millorar la seva assignació.
  • Si l'estudiant vol quedar-se definitivament amb la preferència assignada, s’ha de matricular i no ha de fer cap altre tràmit. L'estudiant ha de ser conscient que, en aquest cas, el seu procés de preinscripció ha finalitzat.
  • Si l'estudiant vol seguir en el procés de preinscripció per veure si millora la seva assignació, ha de manifestar explícitament aquesta voluntat fent el tràmit Continuar en el procés de reassignació de places.
    • Aquest tràmit s'ha de fer a https://accesnet.gencat.cat (Tràmits i consultes actuals) entre el 26 de juliol i el 10 de setembre.
    • Aquest tràmit també el pot fer un estudiant que finalment ha decidit no matricular-se, però aquest estudiant ha de ser conscient que ha perdut la plaça assignada.
    • La primera reassignació de places de la convocatòria de juny es farà pública el dia 14 de setembre.
Situació 3: Estudiant no assignat en cap preferència
Aquest estudiant ha de decidir si vol continuar en el procés de preinscripció per poder obtenir una assignació o bé si vol que el seu procés de preinscripció finalitzi.
  • Si l'estudiant vol continuar en el procés de preinscripció, ha de manifestar explícitament aquesta voluntat fent el tràmit Continuar en el procés de reassignació de placesAquest tràmit s'ha de fer a https://accesnet.gencat.cat (Tràmits i consultes actuals) entre el 26 de juliol i el 10 de setembre. La primera reassignació de places de la convocatòria de juny es farà pública el dia 14 de setembre.
  • Si no fa cap tràmit, el seu procés de preinscripció ha finalitzat.
Primera reassignació de places (14 de setembre)
L'estudiant que entre el 26 de juliol i el 10 de setembre hagi fet el tràmit Continuar en el procés de reassignació de places, tant si ja està matriculat, com si no es va matricular o no havia estat assignat, haurà de consultar la pàgina web https://accesnet.gencat.cat per comprovar si: 
  • Ha millorat la seva assignació.
  • Està assignat en alguna de les preferències que havia sol·licitat, en el cas que no estigués assignat en cap preferència.
Si ha millorat la seva assignació o bé està assignat per primera vegada en una de les preferències sol·licitades, haurà de matricular-se en el centre assignat el dia 17 de setembre.
També podeu consultar el quadre resum de dates i tràmits d'aquesta assignació.
L'estudiant haurà de consultar les reassignacions següents per comprovar si la seva situació ha canviat.


8 comentaris:

  1. Tinc una pregunta. Em van deixar cambiar les preferències fora de termini, però si entro en el meu accesnet em segueixen apareixent les antigues. És normal o és algun tipus d'error?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ho ignoro. Hauries de fer una consulta a l'oficina d'accés:
      Plaça Bonsuccés 5-6
      08001 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91
      Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat

      Salutacions.

      Elimina
  2. Tinc un dubte, encara no tinc cap plaça assignada després de la segona assignació. La meva nota de tall es de 9,20 i la nota de tall de farmacia ha quedat en 9,22, llavors em falta 0,02 per poder accedir a aquet grau.

    Volia saber si al setembre está previst que torni a baixar la nota, encara que sigui una mica o segurament em quedi fora?

    També volia saber si, en el cas de continuar sense assignació el día 14 de setembre, aixó ja seria definitiu o encara tindria possibilitats d'entrar o tornar a fer la preinscripció per modificar les meves preferències?

    M'ajudarieu molt si em responeu perqué em té molt preocupada. Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Llàstima que no t'hagin agafat encara. Però no desperis: aquest 0,02 és ben poca cosa i probablement tindràs lloc, tan sols amb que un o dos deixin de matricular-se ara.
      Si, de totes maneres, no t'agafessin, n'hi ha més reassignacions (diuen que cada 15 dies des del 14 de setembre).
      Suposo que has fet el tràmit a accesnet per continuar dins el procés d'assignacions. Si no ho has fet, tens de temps fins el 10 de setembre.
      Ànims i sort! Salutacions cordials.

      Elimina
  3. Si, el vaig fer el mateix dia que vaig veure el resultat de la segona assiganció. L'any passat la nota va ser una mica més de 8,5 no va arribar al 8,6 no esperava que sigués tan alta aquet any. No savia que havia més reassignacions, a més entre les meves preferències tenia Biotecnologia a la UdG perquè l'any passat va ser menys d'un 8 però s'ha quedat amb més de un 10.
    No se perquè han pujat tant les notes aquet any.

    ResponElimina
  4. Gràcies per la resposta.

    ResponElimina
  5. Hola,
    jo també volia entrar a farmàcia però tinc un 9,08 i no he entrat. tinc alguna possibilitat d'entrar? o ja m'en puc obidar?¿
    Me metriculat en un cicle de higiena bocudental ( ja que segons m'ha dit el centre és d'un curs acadèmi, és possible actualemnet? (curs 2012-13) que està dins la familia de sanitat, la branca de coneixament de ciències de la salut.
    Creieu que pot ser un bon rescurs?és cert que hi ha cicles d'un curs acadèmic el curs 2012-13?
    espero la vostre resposta. moltes gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Veig que la nota de tall de Farmàcia es troba ara mateix en 9,228. O sigui, que et falten 148 mil·lèssimes... Pot passar de tot, però ho veig difícil.
      El cicle que dius sempre ha estat d'un any de durada. N'hi ha alguns cicles d'un any i altres de dos anys.
      Si t'agrada, és una bona opció. També tens la possibilitat -l'any vinent- d'intentar accedir-hi a la universitat amb la teva nota de PAU o amb la que treguis del cicle. Suposo que ja ho havies pensat.
      Què tinguis sort! Salutacions.

      P.D. --Si vols, pots votar “L’Orientació a l’abast” als Premis Blocs Catalunya 2012, entrant en aquesta adreça amb el conte d’usuari de Facebook o Twitter: http://www.stic.cat/
      Moltes gràcies!

      Elimina