dimarts, 4 de setembre del 2012

Notes i dades PAU setembre

Aquests dies, s'estan fent els exàmens de la convocatòria de les PAU de setembre.

Els resultats es podran consultar al portal d'Accesnet  des del dia 20 de setembre (potser el 19 a la tarda ja siguin publicats), tot i que el lliurament de la documentació serà, al centre de batxillerat, el 25 de setembre.

El termini de preinscripció a la universitat és del 21 al 25 de setembre.

El 28 de setembre sortirà l'assignació de places, i la matrícula a la universitat serà de l'1 al 3 d'octubre.  La primera reassignació es coneixerà el 9 d'octubre, també a Accesnet.

Les sol·licituds de reclamació i de doble correcció de les PAU s'han de fer des de les 9h. del dia 26 de setembre fins les 14h. del dia 28 de setembre, i els resultats se sabran el 8 d'octubre.


6 comentaris:

  1. Hola.

    Tinc una pregunta. A les PAU he aconseguit la nota de 6.614, i per entrar a la carrera que en principi volia necessito un 6.636. Per aquests 0.022 punts, podría entrar a la carrera? O n'hauria de buscar un altre?

    Gracies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia, Miquel!
      Potser hi entraràs. Com que has de fer la preinscripció abans del 25, procura posar-hi també algún altre estudi que t'agradi (i tinguis nota suficient) per si un cas.
      Què n'ho hagi sort!

      Elimina
  2. Hola!
    Volia saber si aquet curs (2012-2013) haurà selectivitat con els anys anteriors, o canviara el model d'accès a la universitat, tant per alumnes de batxillerat com de CFGS(opcional). Es sap alguna cosa?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      L'avantprojecte de la nova llei d'educació (presentat divendres passat) s'ha d'aprovar al Parlament. Això triarà. Suposant que sigui durant aquest curs, els canvis que proposa (entre ells l'eliminació de les PAU) no començaran fins el curs següent al de la seva aplicació (o sigui, el curs 2013-2014).
      Una altra cosa és que es treguin les PAU per un altre conducte, però d'això no s'ha dit res encara i, per tant, el 2013 sembla que n'hi haurà selectivitat.
      Salutacions.

      Elimina
  3. Moltes gràcies per contestar tan ràpid,tinc una amiga que aquet curs acava un cicle i estava força preocupada perquè vol anar a l'universitat i té intenció de fer les PAU.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De res! Ja pots tranquilitzar la teva amiga. Què li vagi molt bé. I a ti!

      Elimina