dimarts, 14 de maig del 2013

Matrícula PAU per alumnes de CFGS

Està a punt d'obrir-se el termini de matrícula pels alumnes procedents de Cicles de Grau Superior que vulguin fer la fase específica de les PAU-Juny 2013.

Aquest termini comença demà día 15 i acaba el 21 de maig, tant per la matrícula com pel pagament de la mateixa.  La matrícula s'ha de fer a través del portal accesnet.
Després, tindran fins el dia 3 de juny per presentar tota la documentació necessària del Cicle.

És molt convenient llegir els següents documents:
-Proves de la fase específica per a estudiants de cicles formatius.
-Informació sobre les PAU per a l'alumnat de Cicles de Grau Superior.
-Taula de ponderacions 2013.
-Documents que cal lliurar abans del 3 de juny i lloc del lliurament.



16 comentaris:

  1. Luis tengo algunas dudas sobre las PAU de este año y a ver si me las puedes resolver. Te explico, estoy en 2º de bachillerato y pretendo hacer un ciclo superior pero voy a hacer la selectividad igualmente por si cambio de opinion en un futuro, entonces, si las específicas (en mi caso biología y química) caducan, ¿me saldría mas a cuenta no hacerlas y prepararme mejor la parte común? En ese caso, ¿se puede no pagarlas y no hacerlas, o si ya las he elegido no hay vuelta atrás?
    Y tengo otra duda, la optativa que he metido en la fase común(CTMA), ¿tambien me caduca o entra como nota de la fase general?

    Muchas gracias!

    ResponElimina
  2. Hola!
    Te respondo a tus preguntas:
    -Si no vas a utilizar las PAU en dos años, mejor que hagas sólo la fase general y la prepares bien.
    -No dice nada la normativa oficial sobre no matricularse de la fase específica habiéndola escogido en la prematrícula. Por tanto, creo que no tendrás problema en renunciar y matricularte sólo de la parte común.
    -La materia de modalidad que escojas para la fase común no caduca nunca: lo mismo que toda esa fase.

    Espero que te vaya todo lo mejor posible. Ah! Y que se te aplique el nombre de "seretusonrisa"... Saludos cordiales.

    ResponElimina
  3. Hola Luis!
    M'agradaria consultar una cosa. Vaig fer les específiques al setembre del 2011 i ara he cursat un grau superior i m'agradaria fer la preinscripció aquest juny a la universitat. M'agradaria saber si les específiques encara són vàlides o no perquè a les preguntes freqüents posa que són vàlides per a l'accés a la universitat als dos cursos acadèmics següents de la seva superació. De fet vaig trucar a l'oficina d'orientació de proves d'accés a la universitat i em van dir que eren vàlides però no acabo de tenir-ho clar. Hi ha algú que les hagi utilitzat?
    Què en penses?
    Moltes gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Teòricament, la fase específica feta el 2011 serveix pel curs 2011-2012 i pel 2012-2013.
      Més que a l'oficina de les PAU, hauries de preguntar a la d'accés a la universitat:

      Oficina d'Orientació per a l'Accés a la Universitat
      Via Laietana, 2.
      08003 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91
      Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat

      No tinc més notícia al respecte. Ho sento...
      Salutacions.

      Elimina
  4. Hola Luis!
    T'escric per a dir-te que avui he anat personalment a la oficina d'Orientació per a l'Accés a la Universitat i mhan confirmat que les específiques realitzades el 2011 em serveixen per la preinscripció del 2013.
    Crec que és una mica liós i hi ha molta gent que té el mateix dubte i es pensa que li caduquen però segons m'han dit són 2 anys.
    He pensat que podia ser interessant escrireu aquí per si hi ha algú que es troba amb la mateixa situació que jo. Moltes gràcies
    Salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tú per aquesta informació tan valuosa!!
      Què vagi molt bé!

      Elimina
  5. Vaig la pre-matrícula al març amb unes matèries de modalitat però m' aniria millor una altra assignatura. Quan faci ara la matrícula (a partir del 23 de maig), podria cambiar una d'aquestes matèries de modalitat? Gràcies

    ResponElimina
  6. Hola!
    Això és el que es diu a la pàgina oficial:

    Matrícula definitiva (pas obligatori per poder realitzar les proves), al portal https://accesnet.gencat.cat, del 23 de maig al 3 de juny de 2013.
    Triar definitivament la matèria de modalitat de la fase general (una de les triades a la prematrícula).
    En el cas d’examinar-se de la fase específica, triar definitivament les matèries de modalitat d’aquesta fase, un màxim de tres (només entre les triades a la prematrícula).
    Imprimir el resguard de pagament.
    Pagar les taxes dins el termini del 23 de maig al 3 de juny de 2013 (3 de juny, últim dia de pagament).

    D'acord amb això, no podries fer el canvi... Però t'aconsello que facis una consulta a l'Oficina de les PAU:

    Via Laietana, 2.
    08003 Barcelona
    Telèfon. 93 552 69 80
    Adreça electrònica: coordinaciopau.sur@gencat.cat

    Què tinguis sort! Salutacions!

    ResponElimina
  7. Hola Luis te explico mi caso, acabo de finalizar un CFGS y quiero hacer las materias de modalidad específica, sin embargo en su momento yo ice la selectividad cuando finalicé batxillerato, mi pregunta recae en, para hacer la matrícula la tengo que hacer desde el enlace de CFGS o de batxillerato? es decir en el apartado en que me pone para inscribirme lo tengo que hacer como una persona que viene de un CFGS?

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Hola, Felipe!
      Puedes escoger la opción que te vaya mejor, según las notas de la selectividad que hiciste (la fase común de las PAU no caduca nunca) y las del CFGS.
      Saludos y suerte.

      Elimina
  8. Hola Luis te explico mi caso, yo he echo un CFGS y mi objetivo es centrarme en hacer la selectividad (modalidad específica) para acceder a la Universidad, no obstante al finalizar mi período de batxillerato yo ya me examiné de las PAU y aún me aparece el enlace para matricularme a partir de batxillerato, mi pregunta entonces es, me debo inscribir desde la dirección de CFGS o de PAU? un abrazo.
    Javierr

    ResponElimina
  9. Hola que tal? Quería preguntar. Yo tengo nota media de 7.25 de CFGS y me validaron para una Uni con nota de corte de 7.25. Tengo que hacer PAU también? o no hace falta? (Bellas Artes)

    ResponElimina
  10. Hola que tal? Quería preguntar. Yo tengo nota media de 7.25 de CFGS y me validaron para una Uni con nota de corte de 7.25. Tengo que hacer PAU también? o no hace falta? (Bellas Artes)

    ResponElimina
  11. Hola, Angel!
    No te hace falta. Basta con que hagas la preinscripción en Bellas Artes, y el examen propio de Bellas Artes para entrar.
    Suerte y ánimo!

    ResponElimina