dimarts, 25 de juny del 2013

Ens fem grans: 150.000 visites

Aviat farà un any (el 5 de juliol), publicava una entrada titulada 100.000 visites que s'havien assolit en cinc anys, amb gairebé les mateixes  entrades (210) que comentaris-consulta (230).



Un any després, les visites s'han incrementat en un  50%, fins superar les 150.000 d'avui mateix, les entrades són 264, i els comentaris han experimentat un augment insospitat: sumen 893, si bé la meitat corresponen a respostes. Perquè, com passava fins llavors, també ara aquest comentaris són més aviat consultes vàries, la majoria referides a les proves de selectivitat o a l'accés a la universitat.

Per una banda, aquestes xifres fan entendre que el blog segueix resultant útil a tot un conjunt d'alumnes (sobretot, de segon de batxillerat, però cada vegada són més els procedents de cicles formatius, si ens hem de refiar de les consultes que fan).
Però, per una altra, confirma la desinformació, els dubtes i els neguits de molts estudiants que, si acudeixen a aquest blog és perquè no han rebut una orientació com cal, quan i on tocava, o bé perquè han badat quan aquesta informació s'els va donar -que de tot n'hi ha-.

Sigui com sigui,  aquest blog desitja continuar amb la seva vocació de servei, ajudant i motivant els alumnes en un moment difícil, decisiu i ple d'interrogants de la seva vida.


3 comentaris:

  1. Enhorabona per aquest rècord i felicitats per la teva iniciativa que recomano a tothom. Ànims i endavant!

    ResponElimina
  2. Hola!
    M'agradaria sapiguer si un cop estigui en una universitat, l'any seguent puc demanar el trasllat a una altra de una altra ciutat i fent la mateixa carrera

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Sí que pots. Però has d'adreçar-te a la facultat de la universitat on vols anar-hi per preguntar per les convalidacions, etc.
      Salutacions.

      Elimina