dijous, 20 de juny del 2013

Preus dels graus universitaris

Continuant amb temes d'interés pels alumnes que començaran ben aviat els estudis universitaris, oferim unes dades importants: els preus de la matrícula dels graus (i dels màsters) universitaris.

Com que es tracta d'una novetat (no tothom pagarà la mateixa matrícula), és important conèixer tots els condicionants en joc en el moment de determinar el preu que un alumne ha de pagar.


El web Unportal.net  ha publicat un document on tot això està perfectament explicat.
Ho podeu llegit complet aquí.



2 comentaris:

  1. Hola Luis! Ara que ja sabem la nota de la Selectivitat començem a preocupar-nos pel tema pagaments i beques.
    He llegit tota la informació sobre les beques disponibles (la del ministeri, la equitat, etc) i em dona a entendre que si compleixes els requisits i t'accepten no hauría de pagar la matrícula de la carrera que començaré el pròxim curs.
    El dubte que tinc es que estic mirant les dates per realitzar els tràmits de les beques i encara no trobo que pugui demanar cap.
    M'agradaría si pots informar-me sobre quan s'obren els tràmits i pugui estar atenta ja que jo el curs 2012-2013 no en vaig demanar cap! Moltes gràcies per tot!!

    ResponElimina
  2. Hola!
    Encara no ha sortit la convocatòria, i triarà: l'any passat el termini va anar del 15 d'agost al 15 d'octubre.
    Pots anar mirant de tant en tant aquesta pàgina:
    http://www10.gencat.cat/agaur_web/AppJava/a_beques.jsp?categoria=universitaris

    Sobretot l'apartat GRAL. La que surt és la de l'any passat, però pots clickar i veuràs els requisits i els tràmits que has de fer.
    Salutacions!

    ResponElimina