dimarts, 23 de juliol del 2013

2ª assignació... i després?

Demà passat, 25 de juliol, es farà pública la segona assignació de places universitàries. És probable que la tarda anterior (demà 24) ja es pugui consultar a accesnet.

Un cop conegut el resultat de l'assignació (si s'ha millorat o s'ha quedat igual que abans), això és el que cal fer (informació literal treta del web oficial):

Tots els estudiants assignats s'hauran de matricular del 26 al 30 de juliol. Els estudiants que no es matriculin en aquestes dates perdran la plaça assignada.A continuació s'especifiquen les tres situacions en què es pot trobar un estudiant.

Situació 1: Estudiant assignat en 1a preferència

Ha de matricular-se en el centre assignat del 26 al 30 de juliol. Si no ho fa, perdrà la plaça assignada.
El procés de preinscripció d'aquest estudiant ha finalitzat.

Situació 2: Estudiant assignat entre la 2a i la 8a preferència

Ha de matricular-se en el centre assignat del 26 al 30 de juliol. Si no ho fa, perdrà la plaça assignada.
Aquest estudiant, tot i estar matriculat, ha de decidir si opta definitivament per la preferència assignada o vol continuar en el procés de reassignació de places per intentar millorar la seva assignació.
Si l'estudiant vol quedar-se definitivament amb la preferència assignada, s'ha de matricular i no ha de fer cap altre tràmit. L'estudiant ha de ser conscient que, en aquest cas, el seu procés de preinscripció ha finalitzat.
Si l'estudiant vol seguir en el procés de preinscripció per veure si millora la seva assignació, ha de manifestar explícitament aquesta voluntat fent el tràmit Continuar en el procés de reassignació de places.
o Aquest tràmit s'ha de fer a https://accesnet.gencat.cat
(Tràmits i consultes actuals) entre el 25 de juliol i el 4 de setembre.
o Aquest tràmit també el pot fer un estudiant que finalment ha decidit no matricular-se, però aquest estudiant ha de ser conscient que ha perdut la plaça assignada.
o La primera reassignació de places de la convocatòria de juny es farà pública el 6 de setembre.

Situació 3: Estudiant no assignat en cap preferència

Ha de decidir si vol continuar en el procés de preinscripció per poder obtenir una assignació o bé si vol que el seu procés de preinscripció finalitzi.
Si l'estudiant vol continuar en el procés de preinscripció, ha de manifestar explícitament aquesta voluntat fent el tràmit Continuar en el procés de reassignació de places. Aquest tràmit s'ha de fer a https://accesnet.gencat.cat (Tràmits i consultes actuals) entre el 25 de juliol i el 4 de setembre.
La primera reassignació de places de la convocatòria de juny es farà pública el 6 de setembre.
Si no fa cap tràmit, el seu procés de preinscripció ha finalitzat.





8 comentaris:

  1. Bona tarda!
    Entre la segona assignació i la primera reassignació hi ha alguna assignació o procés en què es pugui entar a alguna carrera universitària?

    Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Doncs ho sento però no n'hi ha res... Hauràs d'esperar a la 1ª reassignació, si és el cas.
      Salutacions!

      Elimina
    2. I de les reassignacions, n'hi han més de 2, oi? és que m'estic fent un embolic!

      Elimina
    3. HOLA!
      Sí: n'hi ha una cada dues setmanes, aproximadament, des del 6 de setembre fins finals d'octubre.

      Elimina
  2. Hola! On puc trobar les notes de tall de la segona assignacio? L'any passat les van penjar però aquest any no les veig enlloc..

    ResponElimina
  3. Hola, hi ha una segona assignció de places al setembre també?. M'han donat la 2a preferència i voldria saber si tinc cap possibilitat d'entrar a la 1a encara.
    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Sí que n'hi ha. Les teves possibilitats depenen de si la teva nota és propera a la de la 1ª preferència. La veritat és que al setembre els marges són molt petits, i les possibilitats més minses que al juny.
      De totes maneres, que tinguis sort!

      Elimina