dimecres, 6 de novembre del 2013

PAU 2014

Ja es coneixen les dates de celebració de les PAU del curs 2013-2014: tindran lloc els dies 11, 12 i 13 de juny i els dies 8, 9 i 10 de setembre.

Totes les dades sobre prematrícula i matrícula i sobre els horaris de les proves, les podeu trobar al document oficial de la Generalitat.



12 comentaris:

  1. hola lluis! fa temps et vaig escriure per preguntar-te si havent triat matemàtiques com a especifica en la fase general l'any passat, la podía triar ara aquest any fent només la fase especifica. I em vas respondre que et semblava que sí, però que envíes un email a un correu que surt a la web de accesnet per confirmar-ho.
    Doncs bé, he enviat ja 4 correus, amb un període d'un mes i mig, i no m'han conestat ni un. Saps si puc contactar amb ells d'una altre manera? Perquè també hi ha un error en el meu nom d'accesnet i m'agradaria corregir-lo.

    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia, Joan!
      Potser tenen tancat, ja que no n'hi ha PAU fins d'aquí un temps... Has provat de trucar per telèfon o d'anar-hi? Aquí tens les dades:
      Oficina d'Organització de Proves d'Accés a la Universitat
      Via Laietana, 2.
      08003 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91
      Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat
      Què n'hi hagi sort! Salutacions!

      Elimina
    2. Ho provaré. Moltes gràcies!

      Elimina
  2. Hola!
    Si un es presenta a les pau per lliure, cal que faci prematrícula o es matricula directament?
    Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Sara!
      No, la prematrícula només és pels alumnes que estan fent ara 2n de batxillerat. Faràs directamente la matrícula, del 5 al 12 de maig de 2014.
      Salutacions!

      Elimina
  3. Hola Lluis,
    Volia saber que si a l'assignació de places de la universitat afecta si has triat l'opció que t'assignaran en primer lloc o en segon lloc. Em refereixo que si escric una primera opció que no m'assignen, perdo possibilitats per a que m'assignin la segona opció? És a dir, assignen per nota o per ordre de les preferències?
    Gràcies i perdona si no he sigut gaire clar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Assignen per ordre i per nota: es mira els alumnes que han posat uns estudis en primer lloc, i els situen per ordre de nota. Així van assignant places.
      Si no t'accepten en la 1ª opció, no perds possibilitats respecte a la segona.
      Espero que t'hagi resolt el dubte.
      Salutacions!

      Elimina
    2. Però llavors és més probable que no m'agafin si he posat l'opció que m'assignen en segona preferència que en primera?
      El que em refereixo és que, en el meu cas, vull posar com a primera opció una carrera de nota alta. Però la segona opció no la vull perdre en cas que no em donin la primera preferència i no vull que em donin la tercera. Arrisco possibilitats posant la segona com a segona i no com a primera?

      Elimina
    3. Hola de nou!
      És clar que arrisques possibilitats! Si no et donen la primera, et donaran la segona... si en queden de places. El que tú voldries és impossible: seria com tenir dues primeres opcions.
      O sigui: has de triar quins estudis vols que siguin la teva primera opció: arriscar-te posant els de nota alta, o anar més sobre segur posant l'altre.
      De totes maneres, és bastant probable que, si no entres a la primera opció, tinguis plaça a la segona: sobretot si les teves notes són bones.

      Sort i endavant!

      Elimina
    4. D'acord Luis, moltes gràcies per resoldre'm el dubte i moltes gràcies per la pàgina web en general.

      Elimina
  4. Hola, Luis! Sóc una estudiant de segon de batxillerat. Tinc notes bones, però també les necessito en les PAU, perquè les notes de tall dels graus que em motiven són molt altes. Per això m'he plantejat presentar-me al juny només a les assignatures específiques, i presentar-me al setembre a la fase general. És possible presentar-se al juny a les específiques sense presentar-me al juny a la general? Moltes gràcies per tot, i salutacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      Em temo que no pots fer el que vols: per fer la fase específica s'ha de fer la general també. De totes maneres, pots fer una consulta a:
      Oficina d'Accés a la Universitat
      Via Laietana, 2.
      08003 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91
      Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat

      Salutacions!

      Elimina