dimecres, 4 de juny de 2014

Calendari PAU i assignacions de places, juny-2014

Un cop feta ja la matrícula, el calendari corresponent a les PAU de juny d'enguany serà el següent (si no es diu el contrari, tots els tràmits es fan entrant a accesnet):

Calendari PAU (juny 2014):

6-juny:  Es coneixerà el tribunal i el lloc dels exàmens de les PAU.
11, 12 i 13-juny: Exàmens PAU (es pot consultar l'horari aquí).
27-juny: Resultats de les PAU.
30-juny: Lliurament documentació (als centres de batxillerat).
1, 2, 3-juliol: Sol·licituds de reclamació i/o doble correcció.
11-juliol: Resultats de les reclamacions i dobles correccions.
14, 15, 16-juliol: Reclamacions a la doble correcció.
17-juliol: Resultats de les reclamacions a la doble correcció.

Assignació de places universitàries (juny 2014):

11-juliol:  1ª assignació.
24-juliol: 2ª assignació.
3-setembre: 1ª reassignació.

Tota la informació sobre assignacions (i terminis de matrícula universitària), aquí.

A tenir en compte en l'assignació de places pels alumnes que sol·licitin reclamació o doble correcció: veure aquí.71 comentaris:

 1. Tinc un dubte sobre el lliurament dels documents de les PAU.
  Els que hem fer matricula lliure, es a dir, els que ja van acabar batxillerat anys anteriors, on hem d'anar a recollir el nostre document de les PAU?
  Moltes gràcies.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bon dia,
   en principi, al mateix lloc on has fet els exàmens. SI no, allà et diran on.
   Sort i salutacions!

   Elimina
 2. Bon dia Lluis! et volia fer una pregunta: si jo agafo de primera opció veterinaria i de segona pedagogia, per exemple, i no entro a veterinaria, peró sí a pedagogia (a la primera assignació), després a la segona assignació, puc entrar a veterinaria, o si m'han agafat a pedagogia ja no puc? Es que no sé molt bé com funciona,

  Gràcies!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bon dia!
   En el cas que indiques, si vols esperar a la 2ª assignació no has de fer res (ni matricular.-te ni res). Quan surti la 2ª assignació, pots optar per matricular-te de la que t'han assigant llavors o per fer-ho en la que t'havien donat a la 1ª assignació.
   Tens tota la informació aquí:
   http://stublogs.com/2014/05/05/preinscripcio-i-matricula-universitaria-2014-informacio-general-dates-i-terminis/

   Salutacions!

   Elimina
  2. Okey! Moltes gràcies! M'ha quedat molt clar

   Elimina
 3. Buenoa días, el año pasado hice las PAU en junio (comunes) y en septiembre (específicas) para subir la nota y poder entrar en la universidad. Después de obtener la nota adecuada ya no habían plazas y no pude entrar.
  La cuestión es que este año he hecho la preinscripción universitaria (contando así mis notas del año pasado) y me gustaría saber si automáticamente se me asignará en la universidad si es que no sube la nota de corte sin tener que hacer cualquier otro trámite.
  Gracias pore atender a mi duda.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola!
   Si ya has hecho la preinscripción, no necesitas hacer nada más de momento. Cuando salga la 1ª asignación, sí que habrás de matricularte, o esperar a la siguiente asignación. Puedes ver todos los pasos aquí;:
   http://stublogs.com/2014/05/05/preinscripcio-i-matricula-universitaria-2014-informacio-general-dates-i-terminis/

   Saludos cordiales!

   Elimina
 4. Tinc un dubte, les PAP ( proves d'aptitut personal) en caduquen? Si ne's així, m'aagradaría saber quan.
  Moltíssimes gràcies!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola!
   Veig dades diverses: en uns llocs, les notes serveixen també pel curs següent, i en altres (UPF Traducció...) no caduquen mai. Millor que ho preguntis a la secretaria del grau que vulguis fer.
   Salutacions!

   Elimina
 5. Hola! He fet la preinscipció universitària i al fer-la tinc encara la nota del any passat del setemebre. Aixó suposo que canvia automaticament amb la d'aquest any de juny, no? O he d'esperar a fer la preinscripcio un cop sapiga les notes de selectivitat?

  Gràces

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola!
   La preinscripció la pots fer quan vulguis, però tens opció a canviar-la quan sàpigues les notes de les PAU, fins el 4 de juliol.
   Sort i salutacions!

   Elimina
 6. Hola! Estic interessat en entrar a una carrera, però em falten 4 dècimes. Tot i així, considerant que les matemàtiques ponderen 0.2 i sembla que no han anat gaire bé, es comenta que baixarà la nota. Per precaució, he escollit un altre grau semblant amb nota inferior a la meva de les PAU, pero les dues tenen només 60 places. El meu dubte és que si poso de primera opció la carrera amb nota de tall superior a la meva i de segona l'altre, si no entro a la primera perdo preferència a la segona? Aleshores, que em recomanaries?

  Moltes gràcies!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bon dia!
   Jo que tú prosaria en 1ª opció la de nota superior (si és la que prefereixes). Si no entres, no perds res respecte a la segona: la preferència sempre és per la nota que tinguis.
   Espero que encertis. Sort i salutacions!

   Elimina
  2. Moltes gràcies!:)

   Elimina
 7. Bon dia! M'agradaria preguntar una coseta. Si demano la segona correcció, entro a temps per la primera assignació? El dia que donen les respostes de la segona correcció i la primera assignació son el mateix dia, l'11. Per tant, si demano la segona correcció m'han vaig a la segona assignació? Moltes gràcies!

  ResponElimina
 8. Bon dia!
  Tens la resposta a la teva pregunta, amb totes les situacions que es poden donar, aquí:
  http://universitatsirecerca.gencat.cat/ca/03_ambits_dactuacio/acces_i_admissio_a_la_universitat/preinscripcio_per_a_les_universitats_publiques_i_universitat_de_vic/assignacio_de_places/estudiants_que_sol_licitin_reclamacio/
  Sort i salutacions!

  ResponElimina
 9. Hola, bona nit! M'explico.. aquest any he repetit la fase específica de la sele i continuo a tres dècimes d'allò que vull estudiar. He aprovat una assignatura però l'altre l'he suspès amb un 4,5. Puc repetir al setembre l'assignatura que he suspès i que s'hem conservi la nota de l'altra aprovada, o he de tornar a fer tots dos exàmens?? Per altra banda, puc esperar-me a la segona assignació i (si baixés la nota) poder entrar haven fet la matrícula de setembre? Espero haver-me explicat, gràcies!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bon dia!
   Llàstima del 4,5, no? Ho sento.
   Pots examinar-te d'una matèria i et guarden l'altra. Pensa que la part específica només té vigència durant dos anys.
   Si et matricules al setembre i després et donen plaça en la 2ª assignació, no passa res: només hauràs perdut els diners de la matrícula PAU del setembre.
   Què tinguis sort! Salutacions!

   Elimina
  2. Si una llàstima..
   D'acord doncs faré això!!! Moltes gràcies per ajudar-nos tant! :)

   Elimina
  3. De res! Una curiositat: com has conegut aquest blog? Perquè va entrant molta gent i no sé d'on venen...

   Elimina
  4. D'acord doncs faré això!! Moltes gràcies per ajudar-nos tant! :)

   Elimina
 10. Bona tarda,
  El dia 11 surt la 1a assignació, però a les 00:00 o a quina hora?

  Gràcies.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola!
   Oficialment, al matí, però la tarda anterior solen publicar-se ja. Intenta-ho el 10 a la tarda.
   Sort!

   Elimina
 11. Bones! en cas que hagi realitzat la sol·licitud de reclamació en una assignatura de la fase específica perdo la possibilitat d'entrar a la carrera a la primera assignació? Moltes gràcies!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola, Aleix!
   Et copio el que diu la normativa oficial:

   "L'estudiant que millori la nota com a conseqüència de la reclamació de la qualificació de les PAU de juny, i amb aquesta nova qualificació pugui accedir al centre sol·licitat en primera preferència, sortirà assignat el 16 de juliol i es matricularà el 18 de juliol. No obstant això, si a la primera assignació realitzada el dia 11 de juliol ja estava assignat a la seva primera preferència, haurà de formalitzar la matrícula del 15 al 18 de juliol.

   L'estudiant que, amb la reclamació de la qualificació de les PAU de juny, millori la seva nota però no entri en la primera preferència sol·licitada, sortirà assignat el 24 de juliol i es matricularà del 25 al 29 de juliol.

   L'estudiant que hagi suspès les PAU de juny i que presenti la reclamació de la qualificació, en cas d'aprovar se li assignarà una plaça en igualtat de condicions que la resta d'estudiants."

   Espero que ho tinguis clar. Salutacions i sort amb la reclamació!

   Elimina
  2. Per tant, entenc que si en un primer moment ja hagués estat assignat, sense haver fet falta solicitar la reclamació, entro a l'assignació del dia 11, però que si en un primer moment estava fora i després de fer reclamació entro, sortiria assignat el 16 de juliol, oi?
   Espero haver-me expressat bé.

   Elimina
  3. Correcte! Ho has dit molt bé. Salutacions!

   Elimina
  4. Gràcies per aclarar-nos aquests dubtes! s'agraeix la teva tasca!

   Elimina
  5. Aquí només parla de la reclamació, però això també inclou la doble correcció?

   Elimina
  6. Hola Aleix!
   Suposo que sí, que es refereix a ambdues coses.
   Salutacions!

   Elimina
 12. Bona nit! Tinc un dubte i si m'ajudessis a resoldre’l seria de gran ajuda!
  Explico: he fet la selectivitat aquest juny i la meva nota supera en 0,2 la nota de tall de l’any passat de la meva 1a preferència. Aquesta és relativament nova i la nota de tall ha pujat molt en els últims anys, i per tant no estic segur d’entrar. Per altra banda, estic segur que en alguns dels exàmens de les PAU tinc més nota de la que he tret, i estic pensant de demanar una revisió per pujar la nota i assegurar-me entrar-hi.
  El problema és que no sé si passant a la 2a assignació tens algun desavantatge respecte a la 1a, i per tant si val la pena que reclami. Espero haver-me fet entendre.
  Moltes gràcies!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola!
   Si penses demanar doble correcció, el termini s'acaba demà dia 4. Tingues en compte que la nota pot pujar o baixar, depenent d'aquesta segona correcció.
   Si et donen plaça en la segona assignació, només tindràs el desavantatge de matricular-te més tard i, per tant, que no puguis triar el torn (si n'hi ha matí i tarda) perquè alguns ja estiguin plens. És l'únic problema.

   Espero que tinguis sort i tot surti bé. Salutacions!

   Elimina
  2. I per casualitat no sabràs si els graus d'Economia i IBE de la UPF tenen diferents torns?
   Moltes gràcies per la teva ajuda!

   Elimina
  3. Ho sento... no ho sé! Però pots demanar aquesta información trucant a la secretaria de la facultat corresponent.
   Salutacions!

   Elimina
 13. Perfecte! Moltes gràcies un altre cop!!

  ResponElimina
 14. Hola Luis, ahir vaig solicitar la reclamació de un parell d'examens i tinc dubtes.
  A la matricula, jo he escollit com a 1a preferencia la universitat que m'agradaria anar (està a un 11,02) i de segona la que segurament entraré (està a un 9,9 i tinc 10,266).
  El problema és: Si no pujo nota o la pujo, em quedo fora de la primera assignació i per tant no podré entrar a la carrera perquè ja no hi ha plaçes tot i tenint una nota superior a la de tall? Es el que no entenc, i agrairia que m'ho intentesis explicar lo més clar possible, ja que m'he llegit les FAQ però no ho entenc igualment, no se que pasaría en el cas que no pujes nota, per exemple.

  Gràcies per la teva atenció!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola! Tens raó: hi ha vegades que no s'entenen gaire les explicacions. Potser, però, no has vist aquesta pàgina que et copio:

   "Doble correcció

   L'estudiant que, com a conseqüència de les seves qualificacions de les PAU, demani doble correcció d'una o més matèries de la fase general, ha de tenir en compte que la seva nota d'accés de la fase general no serà tinguda en compte en la primera assignació de places del dia 11 de juliol.

   Un cop publicats els resultats de la doble correcció, si amb la nova qualificació l'estudiant pot accedir a la primera preferència sol·licitada, sortirà assignat el dia 16 de juliol i es matricularà el dia 18 de juliol. Però, si amb la nova qualificació no entra en la primera preferència, sortirà assignat el dia 24 de juliol i es matricularà del 25 al 29 de juliol.

   L'estudiant que demani doble correcció d'una o més matèries de la fase específica ha de tenir en compte que les matèries per a les quals demana doble correcció no es tindran en compte per al càlcul de la nota d'admissió en la primera assignació de places del dia 11 de juliol. La nota d'admissió es calcularà amb les altres matèries de la fase específica sobre les quals no hagi demanat doble correcció.

   Un cop publicats els resultats de la doble correcció, si amb la nova qualificació l'estudiant pot accedir a la primera preferència sol·licitada, sortirà assignat el dia 16 de juliol i i es matricularà el dia 18 de juliol. Però, si amb la nova qualificació no entra en la primera preferència, sortirà assignat el dia 24 de juliol i es matricularà del 25 al 29 de juliol".

   Si vols veure la pàgina sencera, la tens aquí:
   http://universitatsirecerca.gencat.cat/ca/03_ambits_dactuacio/acces_i_admissio_a_la_universitat/preinscripcio_per_a_les_universitats_publiques_i_universitat_de_vic/assignacio_de_places/estudiants_que_sol_licitin_reclamacio/

   Si encara tens dubtes, m'ho tornes a dir.
   Salutacions!

   Elimina
 15. Hola! M'he apuntat a treball social a Girona pero no m'arriba la nota, per tant segurament aniré a pujar nota a les PAU del Setembre, però em fa por que després no m'agafin per places... Saps si solen guardar algunes places per l'assignacio del setembre?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola!
   Primer de tot: no es guarden places pel setembre. O sigui, que et pots quedar sense. Ara bé: espera a la 2ª assignació. Si la teva nota no és lluny de la nota de tall (les tens en l'última entrada d'aquest blog) tens moltes possibilitats d'entrar-hi.
   Sort i salutacions!

   Elimina
  2. Dacord! Però saps si normalment solen haver-hi al setembre? Moltes gràcies

   Elimina
  3. Hola!
   L'any passat, de Treball Social només hi havia places a Lleida. Ho pots veure en aquest llistat:
   http://universitatsirecerca.gencat.cat/web/ca/03_ambits_dactuacio/acces_i_admissio_a_la_universitat/.content/acces_i_admissio_a_la_universitat/preinscripcio_per_a_les_universitats_publiques__i_universitat_de_vic/llistes_de_notes_de_tall_i_de_places_universitaries/documents/preins_setembre_2013.pdf

   Ho sento... Però aquest any no té perquè passar el mateix.

   Ànims i sort! Salutacions!

   Elimina
 16. Hola, mira jo he tret un 7,538 i per Ade demanen un 7.56, eh estat preguntatn i la gent m´ha dit que m´esperi que 100 percen segur que hi entraré. El problemes és que si m´espero a la segona assignació és possible que em donin l´horari de tarda no?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola!
   Ho tens força bé. Potser sí que no podràs triar horari, però no tens cap altra opció que esperar...
   Sort i salutacions!

   Elimina
 17. Bones. Tinc un dubte, jo sóc d'Olot i vaig solicitar una doble correcció i em van pujar la nota, on he d'anar a buscar el full dels nous resultats?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola! L'únic que diu el document oficial és:
   "En el cas dels estudiants amb canvi de nota en el procediment de doble correcció i/o reclamació, cal que es presentin per recollir el resultat amb les targetes originals de les qualificacions de les PAU. En cas contrari no se'ls podrà lliurar la nova documentació."
   Però no especifica on s'ha d'anar. Pots fer una consulta a:
   Oficina d'Accés a la Universitat
   Via Laietana, 2.
   08003 Barcelona
   Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91
   Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat

   O a l'oficina de Girona: Carrer de Maria Aurèlia Capmany i Farnés, 38 Campus de Montilivi - Universitat de Girona (Centre d'Informació i Assessorament dels Estudiants, CIAE)
   17003 Girona
   Telèfon 972 41 98 54
   Horari d'atenció: de 9:30 a 13:30 hores.

   Sort i salutacions!

   Elimina
  2. Els menors hem d'anar a matricular-nos amb els pares? Moltes gràcies

   Elimina
  3. Hola! No cal: pots anar-hi tot sol.
   Salutacions.

   Elimina
 18. Hola, segueixo molt atent els teus consells i informacions que dónes per aquí, em serveixen de molt. Tinc un dubte sobre les Pau, en la convocatòria de juny la fase comuna em va sortir regular i l'específica bastant malament. Si em presento a les Pau de setembre i suspèn la fase comun i trec nota a l'específica, puc escollir la comun de juny i l'específica de setembre?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola! Gràcies per les teves paraules.
   Crec que fa temps algú em va demanar el mateix, i penso que, després d'una consulta, es va arribar a la conclusió de que sempre es pot optar per la millor nota de cada convocatòria. De totes maneres, jo que tú faria una consulta a:
   Oficina d'Accés a la Universitat
   Via Laietana, 2.
   08003 Barcelona
   Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91
   Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat

   Salutacions!

   Elimina
 19. Hola, tinc un dubte. Avui sortirà la llista de la segona reassignació. Si entro, quin termini tinc per matricular-me?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola!
   L'assignació d'avui és per la gent que va demanar doble correcció o reclamació.
   Et copio el text oficial (val tant per la doble correcció con per la reclamació):
   "Un cop publicats els resultats de la doble correcció, si amb la nova qualificació l'estudiant pot accedir a la primera preferència sol·licitada, sortirà assignat el dia 16 de juliol i es matricularà el dia 18 de juliol. Però, si amb la nova qualificació no entra en la primera preferència, sortirà assignat el dia 24 de juliol i es matricularà del 25 al 29 de juliol".

   Espero que t'hagi quedat cvlar. Salutacions!

   Elimina
 20. Hola Luis.

  Mi duda es la siguiente;

  Hice la prescripción a la universidad fuera de plazo... Pude ir a la oficina universitaria y prescribir-me fuera de plazo. El problema es que al prescribir-me fuera de plazo aún no me han dado el resultado de la asignación de plazas. ¿Sabes exactamente cuando salen los resultados para la gente que se ha prescrito fuera de plazo?

  ¡Muchísimas gracias por tu atención!

  ResponElimina
  Respostes
  1. ¡Hola!
   No he visto nunca nada escrito respecto a ese plazo. Supongo que sacarán la lista de asignaciones pronto, pero no te puedo decir más. Puedes hacer una consulta a:
   Oficina d'Accés a la Universitat
   Via Laietana, 2.
   08003 Barcelona
   Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91
   Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat

   ¡Saludos cordiales!

   Elimina
  2. ¡Mil gracias por tu atención!

   ¡Un saludo!

   Elimina
 21. Hola, tenim un dubte sobre les taules de ponderació.
  Una vegada localitzem la taula de la branca que vulguem estudiar, unes matèries ponderen 0.2, altres 0.1 i altres estan en blanc. D'aquestes últimes, si ens examinem no ens servirien?
  Moles gràcies i felicitats per la seva feina.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bon dia!
   Efectivament, les que estan en blanc no et serveixen per a res: has d'examinar-te (a la fase específica) de les que tenen factor 0,1 o 0,2, que són les que estan relacionades amb els estudis que vols fer.
   Salutacions!

   Elimina
 22. Hola, el meu dubte és el següent: al juny vaig fer les PAU a les quals vaig posar Electrotècnia com a matèria comú, però la nota no m'arriba a la de tall i tornaré ha intentar-ho amb les PAU de septembre, encara que només amb les específiques. Puc incloure l'Electrotècnia com a específica?

  Moltes gràcies!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola!
   L'any passat, algú va fer una consulta i li van dir que, tractant-se de convocatòries diferents, es poden canviar a voluntad les matèries de la fase específica. De totes maneres, si vols fer una consulta a:

   Oficina d'Accés a la Universitat
   Via Laietana, 2.
   08003 Barcelona
   Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91
   Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat

   Salutacions!

   Elimina
 23. Bona tarda, m'agradaria saber fins quan hi han reassignacions de places de la convocatòria de juny.
  Moltes gràcies .

  ResponElimina
 24. Bon dia Luis!
  Estis pendent de la reassignació de Septembre per veure si entro a Biomedicina udL. Durant les dates de la reassignació ( 3 de Septembre), sóc a Estats Units. La meva pregunta és si fa falta que ompli tots els papers de la matrícula ja que de moment tinc feta la matrícula en la meva 2a opció a Barcelona i per tant, si els propis centres es passen la informació o no. En cas que no fós així, enviaria un familiar a fer la matrícula a Lleida pero m'agradaria saver quins són els terminis de matriculació.
  Gràcies!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bon dia!
   No crec que les universitats es passin informació sobre la matrícula: s'hi ha d'anar. El termini de matrícula (si t'assignen la plaça el 3 de setembre) és només els dies 4 i 5 de setembre. Hauràs d'enviar algún familiar a Lleida...
   Ah! I que tinguis una bona estada als Estats Units! Salutacions!

   Elimina
 25. Hola lluis! Una pregunta, guarden places per els que fan la selectivitat al setembre?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola!
   ho sento, però no es guarden places. Només es pot accedir a les que deixin lliures els de juny. Sortirà un llistat a accesnet dels estudis i places siponibles al setembre. Estigues a l'aguait.
   Salutacions i sort!

   Elimina
 26. Bona tarda!
  No he entrat a la tercera assignació, i tinc entès que hi ha fins a 8 assignacions al any. És veritat? En cas afirmatiu, algú sap quan són les següents 5 assignacions?
  Moltes gràcies.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola!
   N'hi ha cada 15 dies, més o menys. La propera serà el 17 de setembre.
   Salutacions!

   Elimina
  2. Moltissimes gràcies!! :)

   Elimina
 27. Hola Lluís
  Jo he fet les PAP aquest setembre (2) i voldria saber on tinc d'anar a buscar les notes? jo vaig fer l'examen a UPC de BCN però no se on les tinc d'anar a buscar.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola!
   Crec que és al mateix lloc on has fet les proves.

   Elimina