diumenge, 20 de juliol del 2014

Dijous 24: 2ª assignació de places

El pròxim dijous, 24 de juliol, es farà públic el resultat de la 2ª assignació de places universitàries, tot i que és possible que el dia 23 a la tarda, ja hi siguin a accesnet. Copiem a continuació literalment el que diu el web oficial, referent a les situacions que es poden donar després d'aquesta assignació:

La segona assignació de places de la convocatòria de juny es farà pública el 24 de juliol a https://accesnet.gencat.cat. Tots els estudiants assignats s'hauran de matricular del 25 al 29 de juliol. Els estudiants que no es matriculin en aquestes dates perdran la plaça assignada.
A continuació s'especifiquen les tres situacions en què es pot trobar un estudiant.

Situació 1: Estudiant assignat en 1a preferència
Ha de matricular-se en el centre assignat del 25 al 29 de juliol. Si no ho fa, perdrà la plaça assignada.El procés de preinscripció d'aquest estudiant ha finalitzat.

Situació 2: Estudiant assignat entre la 2a i la 8a preferència
Ha de matricular-se en el centre assignat del 25 al 29 de juliol. Si no ho fa, perdrà la plaça assignada.
Aquest estudiant, tot i estar matriculat, ha de decidir si opta definitivament per la preferència assignada o vol continuar en el procés de reassignació de places per intentar millorar la seva assignació.Si l'estudiant vol quedar-se definitivament amb la preferència assignada, s'ha de matricular i no ha de fer cap altre tràmit. L'estudiant ha de ser conscient que, en aquest cas, el seu procés de preinscripció ha finalitzat.
Si l'estudiant vol seguir en el procés de preinscripció per veure si millora la seva assignació, ha de manifestar explícitament aquesta voluntat fent el tràmit Continuar en el procés de reassignació de places.
Aquest tràmit s'ha de fer a https://accesnet.gencat.cat (Tràmits i consultes actuals) entre el 24 de juliol i l'1 de setembre.
Aquest tràmit també el pot fer un estudiant que finalment ha decidit no matricular-se, però aquest estudiant ha de ser conscient que ha perdut la plaça assignada.
La primera reassignació de places de la convocatòria de juny es farà pública el 3 de setembre.

Situació 3: Estudiant no assignat en cap preferència
Ha de decidir si vol continuar en el procés de preinscripció per poder obtenir una assignació o bé si vol que el seu procés de preinscripció finalitzi.Si l'estudiant vol continuar en el procés de preinscripció, ha de manifestar explícitament aquesta voluntat fent el tràmit Continuar en el procés de reassignació de places. Aquest tràmit s'ha de fer a https://accesnet.gencat.cat (Tràmits i consultes actuals) entre el 24 de juliol i l'1 de setembre.
La primera reassignació de places de la convocatòria de juny es farà pública el 3 de setembre.
Si no fa cap tràmit, el seu procés de preinscripció ha finalitzat.


80 comentaris:

  1. Hola Lluis
    gracies per anar actualizan-nos la info!!
    una consulta que anava a fer-te: m'han asignat (de moment) la segona preferencia, i m'estic plantejant fer les PAU a setembre per pujar nota per tal de poder entrar on vull encara que sigui l'any que ve.
    La pregunta es: puc examinar-me només d'una materia de la fase especifica (la que em va anar pitjor) i que em conti la nota de l'altre que vaig fer al juny??
    o obligatoriament m'has de matricular de les dues???
    si nomes m'examino d'una de la fase especifica, com es calculan les notes??
    gracies pel teu ajut!
    Alba

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Alba! Gràcies per inaugurar les consultes en aquesta entrada...
      Sí que pots fer el que dius: et pots examinar d'una, dues o tres matèries a la fase específica, i no tenen perquè coincidir amb les del juny. Sempre et comptaran les dues millors notes, siguin totes del setembre o una de cada.
      Espero haver respost a la teva pregunta.
      Salutacions!

      Elimina
    2. gracies per la rapidessa!!! i per suposat per l'ajuda...!! :-)
      fas una feina increible de forma totalment altruiste.. es molt admirable!

      Elimina
    3. Moltes gràcies, Alba! Encantat d'ajudar-vos una mica. Ja saps on pots trobar un blog amic.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  2. Hola Lluís, sóc la Raquel, ja et vaig escriure anteriorment. M'agradaria saber si saps si hi haurà segona assignació a infermeria a la UdG ja que com et vaig dir em trobo a 0,036 de la nota de tall. És que em trobo una mica engoixada....
    Gràcies per avançat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Raquel!
      Mai es fa públic si en uns estudis n'hi ha o no places lliures: ho sabrem quan es faci l'assignació. Si la nota s'ha mogut a la baixa, vol dir que sí que n'hi havia. Si és la mateixa nota, llavors és senyal de que no n'hi havia places ja.
      Ho sento, però no et puc ajudar. De totes maneres, fes fora l'angoixa... no et serveix per a res i, tenint una nota tan propera a la de tall, jo seria optimista. Ànim! I a veure si el 24 em dius que has entrat.
      Ah! I gràcies per ser tan fidel al blog...
      A reveure!

      Elimina
    2. Hola Lluis! Ja et puc fer saber que finalment he entrat a la UdG!
      Moltes gràcies per la teva informació i per aquest Blog que ha estat de molta utilitat!!!!

      Elimina
    3. L'enhorabona, Raquel! Serem veins... Salutacions!

      Elimina
  3. Hola lluis! et volia fer un parell de preguntes:

    Com es que a la UdG no fan una carrera tan classica com la de periodisme?

    L'altre pregunta que et volia fer es que m'he quedat a 0.50 punts de fer periodisme a bcn, saps si sol baixar molt la nota d'aquesta carrera? Es que no se si matricularme a la selectivitat al set. perqué com que les notes surten el 24 i el 23 es l'últim dia per fer la matricula per les PAU..... Perque si fes ara les PAU al setembre, ja em serviria per l'any que ve, no? Es que prefereixo fer-la ara per pujar nota perqué ho tinc més fresc i, si no entro, l'any que ve podria dedicar-me a estudiar algun idioma sense preocuparme per les PAU

    Grácies, de veritat! I Bona nit

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia1
      Ignoroperquè no n'hi ha Periodisme a Girona. Potser ja n'hi ha prou oferta a Barcelona...
      L'any passat, la nota de tall no va baixar a la UPF, i una mica a la UAB i a Tarragona.
      Sinceramente, no ho tens bé estant a mig punt de la nota de tall...
      Et recomano que facis les PAU al setembre i, efectivament, la nota et servirà pel curs vinent.
      Salutacions!

      Elimina
  4. Hola!!!
    Moltes gràcies pel teu blog!!!
    M'he quedat a 0.048 punts d'entrar a Psicologia a la Uab i a 0.174 d'entrar a Psicologia a la UB. Creus que tinc alguna possibilitat d'accedir en aquesta segona assignació?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Per la teva tranquil·litat et diré que sí: tens possibilitats, més a la primera (UAB) que a la segona. Només fa falta que es deixin de matricular alguns alumnes assignats, i ja està.
      Què tinguis una mica de sort! Salutacions!

      Elimina
  5. Hola Lluis! Si vaig fer la selectivitat l'any passat i tinc el català i el castellà aprovats i tinc pensat preinscriurem al setembre a educació primaria, no cal que faci les PAP no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Aquest any, les PAP són únicament tenir un 5 de mitjana en Català i Castellà.
      Ara bé, compta que podrien no quedar places al setembre. Altres anys era així, però aquest any ha baixat molt la demanda i possiblement sí que n'hi haurà.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  6. Hola Lluis,
    Saps si les assignacions de la segona assignació sortiran el 23 per la tarda? O haurem d'esperar fins el 24? A la primera assignació la tarda anterior ja hi eren. Gràcies!

    ResponElimina
  7. Suposo que aquesta tarda ja hi seran. Salutacions!

    ResponElimina
  8. Hola Lluis,
    A l'accesnet ja han penjat els resultats de la segona assignació però quan poso l'usuàri i la contrasenya em diu que està tancat temporalment m'agradaria saber si algú més li passa!
    gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Jo no ho sé perquè no tinc accés. Espera una mica que, si és temporal, aviat tornarà a estar operatiu.
      Sort!

      Elimina
    2. sí, a mi també em pasa! suposo que estan carregant la info!

      Elimina
    3. A mi també encara em pasa! I son quasi les 10... Estic molt preocupat :/

      Elimina
  9. A mi també em pasa això... haurem d'esperar fins demà. Quins nervis!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uff crec que ja no puc esperar fins dema. :/

      Elimina
  10. Hola Lluís,
    Em vaig quedar a 0,118 de la nota de tall de la primera assignació de Negocis i Marqueting internacional a ESCI. Estava bastant optimista perque cada any ha acostumat a baixar 0.6. Avui al consultar les segones assignacions m'he endut una molt mala notícia perque no hi he entrat. Tot i que hi ha reassignacions al setembre ja he perdut totalment l'esperança ja que no crec que hi hagi cap altre moviment. Era la meva única opció i nomes vull fer això. Estic molt molt molt decebuda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola1 Ho sento molt! T'entenc perfectament. però no desesperis: qui sap si el 3 de setembre tens una alegria... Sempre hi ha gent que s'ho deixa còrrer i no es matricula. I, com estàs tan t a prop de la nota... Mira les notes de tall quan surtin (avui o demà) i sabràs quan a prop ets realment.
      Sempre que et pugui ajudar, ja ho saps.
      Ànim i sort!

      Elimina
    2. Moltes gràcies pel suport!

      Elimina
  11. Hola Lluís! Si vull seguir en el procés de reassignació de places, puc perdre la que tenia o només és possible mantenir-la o millorar-la? A més, he llegit a alguns llocs (a altres no posa res) que s'ha de fer una matrícula provisional i no ho acabo d'entendre... Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Després d'aquesta 2ª assignació t'has de matricular de la plaça que ja tens. I, a més, has de dir que vols seguir en el procés d'assignacions.
      Si no et matricules, també pots seguir en el procés, però ja perds la plaça que tenies. Si et matricules, en cas de que després et donin una altra plaça, la matrícula val pels nous estudis.
      Espero que ho hagis entés bé.
      Salutacions!

      Elimina
  12. Hola Lluís! Sóc l'al·lota que et va dir que estava a 0.108 d'entrar a biotecnologia a la UAB.
    Doncs no he entrat (l'any passat va baixar 3 dècimes... enguany es veu que ni una) i estic molt desanimada. Ara em matricularé a Girona, que és on m'han assignat, però vull continuar en el procés de reassignacions.
    Tu saps si al setembre si millora la meva assignació i em matricul a la UAB em tornaran els diners de la matricula de Girona??
    I si ha millorat la meva assignació però decidesc no matricular-me (jo ara estic a la meva 6a preferència però les que m'interessen són la 1a i la 2a), seguesc estant matriculada a Girona, oi? I puc deixar d'estar en el procés de reassignacions? (perquè no m'interessa esperar a futures reassignacios, ja que ja haurà començat el curs...)

    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia! No saps com ho sento...
      Quan surtin les notes de tall (avui o demà), veuràs si estàs més a prop o no.
      A més de matricular-te a Girona (hi estaràs molt bé: ja ho veuràs) has de dir explícitament " Continuar en el procés de reassignació de places".
      Si et donen el 3 de setembre una plaça que et convé, la matrícula es canvia d'una universitat a l'altra sense cap problema.
      Si no fas això, perquè no t'han donat res que et vagi bé, ja tindràs feta la matrícula a Girona. Podràs deixar de ser-hi al procés de reassignacions si ho indiques així en el moment oportú. De totes maneres, encara que no ho facis, el procés no t'obliga a res; amb no fer-ne cas de les assignacions, ja h'hi ha prou.
      Espero que t'hagi quedat clar. SI no, m'ho dius. Com si vols conèixer dades de Girona: jo hi visc...
      Salutacions i ànims!

      Elimina
    2. Moltes gràcies Lluís, de debò!
      Diuen que està molt bé Girona, sí! El que passa és que el pla d'estudis de biotecnologia m'agrada molt més el d'altres universitats, especialment el de la UAB. Però bé, al cap i a la fí és la mateixa carrera, així que no deu ser tan diferent.
      Gràcies un altre cop, si tenc més dubtes ja t'ho demanaré.

      Laura.

      Elimina
  13. Hola Lluís,
    per veure el resultat de les segones assignacions hem de entrar a accesnet i prou oi?
    Estava a 0,2 de entrar a ADE en la Pompeu, pero veig que la nota pràcticament no ha baixat perque he sigut admesa a empresarials, que havia agafat com segona opció. Hauria d'assegurar empresarials o esperar a setembre?
    No m'ho esperava en absolut, normalment sempre sol baixar mínim unes 3 décimes...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Ara, cal que et matriculis d'Empresarials. Si no, perdràs aquesta assignació. I, a més, dir explícitamente que vols "Continuar en el procés de reassignació de places."
      Tot això ho faràs a accesnet.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  14. Hola Lluís!
    No he estat admesa a Psicologia a la UAB per unes centèssimes... Continuaré en el procés de reassignació, i aveure si hi ha sort al setembre!!
    Moltes gràcies per la teva ajuda!!

    ResponElimina
  15. Hola,
    tinc la possibilitat d'afegir una carrera a la meva llista de preferències ara?
    Gràcies per l'ajuda!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Ho sento, però no, si és que et refereixes a les preinscripcions del juny. Si fas les PAU al setembre, sí que hi ha preinscripcions noves.
      Salutacions!

      Elimina
  16. Bon dia Lluís ! La meva pregunta és si estant ja matriculada en un grau universitari ( vaig fer la matrícula la setmana passada) és possible al setembre matricular-me a una altra carrera ?
    Gràcies !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! No he vist enlloc que es contempli això. Podries fer una consulta a l'Oficina d'Accés a la Universitat (surt a la portada d'accesnet). En el pitjor dels casos, perdries l'import de la primera matrícula, però has de tenir en compte si queden places al setembre en l'altra carrera...
      Salutacions!

      Elimina
  17. Bones Lluís, t'escric perquè des de fa molt temps el meu somni ha estat anar a la Universitat de Barcelona. Bé, doncs jo actualment tinc una nota de 7,674 i al saber que no entrava de bon principi en aquesta universitat, vaig decidir espera'm a la 2ª assignació ja que com he dit és el meu somni, fer dret a la UB, doncs en aquesta segona, la nota ha baixat fins al 7,677 si no m'equivoco, així doncs, no m'han agafat.. però m'ha anat de tant poc... Que em fa molta rabia.. Per aquest motiu t'escric, m'agradaria saber si hi ha molta demanda de places en dret a la UB aquest any, però no ho trobo en lloc, si poguessis ajuda'm... i també respecte això si tindria alguna possibilitat d'entrar en la 1ª reassignació al Setembre, si em servís d'alguna cosa espera'm... ja que sino hauria d'anar a la Universitat de Lleida i m'hauria d'espavilar a buscar algun pis... Estic totalment desconcertada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina llàstima, oi..! Crec que pots tenir opcions per la reassignació del 3 de setembre: et alta tan poc...
      No esd pot ssaber la demanda que n'hi ha: so es publica mai el llistat de peticions.
      Ara bé; si no et matricules ara del que tens assignat, t'arrisques a quedar-te sense res. Tu veuràs. Jo t'aconsellaria matricular-te i continuar en el procés d'assignacions.
      Sort i endavant!

      Elimina
  18. Hola Luís!

    Primer de tot felicitar-te pel Blog, ja que m'ha suposat una via d'informació que m'ha alliberat de moltes preocupacions.
    Actualment tinc una nota de tall d'un 7.590. Com a primera opció tenia psicologia a la UB i com a segona a la UAB (a la qual esperava poder entrar). No obstant això, pel que he vist, no ha variat gens aquesta nota de tall (7.954). Si m'espero a setembre hi ha cap possibilitat de que baixi la nota de tall? en cas que opti per seguir en el procés d'assignació, hauria de renunciar a la carrera que m'han assignat?

    Per altra banda, també em plantejo fer un cicle superior aquest any (ja que el que em condiciona més és la meva nota de batxillerat). En aquest cas, la nota de tall (pel que he llegit a la web) es calcula amb la nota mitjana del cicle + les específiques. Les específiques a les que m'he presentat aquest any em servirien? o hauria de tornar a repetir els exàmens? Puc presentar-me com a específica una que aquest any, per via batxillerat, l'havia posat en fase general?

    Mil gràcies.

    Júlia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Júlia! M'alegra que el blog et serveixi...
      Pots matricular-te ara i continuar en el procés d'assignacions (ho has de dir explícitamente).
      El que dius sobre els CFGS i les PAU és correcte. Les específiques d'aquest any et serviran durant dos cursos. I per l'any vinent pots canviar, si vols, les específiques (inclús una que havies fet a la fase general).
      Sort i endavant!

      Elimina
  19. hola
    com es posible que aquest any les notes practicament no s'hagin mogut de la primera asignacio a la segona???
    quin pot ser el motiu??
    en el meu cas no hi ha hagut ni una centesima de diferencia... m'han asignat la carrera que volia pero a la UAB (la meva primera preferencia era la Pompeu).
    alba

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Alba!
      El motiu ha de ser una major demanda i/o unes notes més altes dels aspirants. No n'hi ha cap altra causa.
      Salutacions!

      Elimina
  20. perdo, torno a ser l'alba. Si no hi ha moviment de nota de la primera a la segona asignació.. hi han posibilitats "reals" de reasignacio al setembre??
    gracies Lluis!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola de nou, Alba!
      La veritat és que poques... Algunes, però poques.
      Ho sento. Però no desesperis!

      Elimina
  21. Hola bona tarda!
    No m'han agafat tampoc a la 2a assignació i tinc pensat pujar nota i preinscriurem al setembre aviam si hi ha sort, però tinc un dubte, si la preinscripció es el 25 i 26 de setembre i les classes comencen abans, que representa que comences més tard les classes?
    Moltes gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Exactament: comences més tard. N'hi ha gent que li passa això cada any. Hauràs de buscar-te algú que et faciliti els apunts, etc.
      Salutacions.

      Elimina
  22. Hola Luis!! Bon dia, amb les segones assignacions m'he quedat a 0.068 punts d'entrar a Medicina a la URV :( Tinc alguna possibilitat d'accedir en setembre?? Moltes gràcies per tot!

    ResponElimina
  23. una vegada feta la matricula, triguen molt en pasar el rebut per el banc?

    gracies

    ResponElimina
    Respostes
    1. hola!
      No tinc ni idea, però suposo que no triaran gaire...

      Elimina
    2. gracies Lluis, per la teva informació, avui han cobrat el rebut de la matricula.

      Com a pare d'alumne, he de dir que el teu blog ha sigut de gran ajuda en tot el procés, que es complicat i fins i tot obscur.

      Estic força acostumat a fer gestions on-line, i trobo que tant Pau, correccions, reclamacions, pre-inscripció, matricula, assignacions... es complicat, sense seguretat, i amb pocs ajuts, fins i tot, trobo que l'escola de tota la vida deixa "tirat" el seus alumnes en el moment mes important de la vida (estudiantil).

      Un petit error, i tota la feina de dos anys de batxillerat i el futur d'un jove a fer punyetes

      molt millorable tot plegat

      Elimina
    3. Bon dia!
      M'alegra que aquest blog us hagi estat útil. Ho faig amb aquesta il·lusió: oferir aclariments i orientació en un moment complicat i, com dius, quan els centres estan buits i ningú pot oferir als alumnes un ajut, tan necessari en aquestes circumstàncies.
      Sort en els estudis pel teu fill/a! Salutacions cordials!

      Elimina
  24. Bones! Per la teva experiencia, saps si solen quedar plaçes de pedagogia en la reassignacio? Gracies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Això que preguntes no ho sap ningú. Quedaran més quan més gran sigui la diferència entre la nota de tall de la 1ª assignació i la de la 2ª.
      Sort!

      Elimina
  25. Hola Luis!
    Trobo que és molt útil la teva pàgina, ajuda molt.
    El meu problema és que avui a la 2na assignació m'han assignat la meva segona opció i m'ha anat de poc per la primera: 0,17. Aleshores, si fos el cas que seguís a la reassignació de places tindria possibilitats d'entrar a la primera opció? i si entrés i hagués canviat d'opinió podria renunciar a la plaça i quedar-me a la universitat que ja estic matriculada?

    Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit!
      El que has de fer està molt clar (si vols, evidentment): matricular-te d'aquesta segona opció que t'han assignat. I dir explícitament a accesnet que vols continuar en el procés d'assignacions. Si resulta que el 3 de setembre (1ª reassignació) et donen la primera opció, pots optar per continuar amb la segona de la que ja t'has matriculat, o fer el canvi de matrícula per la primera que t'han donat llavors.
      Espero que m'hagi explicat convenientment...
      Salutacions!

      Elimina
    2. Moltíssimes gràcies! M'ha quedat molt clar és el que faré. Bona nit!

      Elimina
  26. En la segona assignació m'he quedat a 0,037 dentrar a Medicina i a 0,046 d'on voldria. Quina possibilitat hi veus al setembre ? I a l'octubre ?
    Moltes gràcies !,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! No moltes possibilitats, per desgràcia.
      Si la nota s'ha mogut molt poc, no tens gaires possibilitats d'obtenir plaça a la 1ª reassignació, però sí alguna: n'hi ha gent que va treure's la plaça a la 1ª assignació, que no es va matricular esperant una millora en la segona, i potser tampoc es matricularà ara. Segur que són molt pocs, però com que estàs bastant a prop...
      No perdis l'esperança. Què tinguis sort!

      Elimina
  27. Hola Lluís, et poso en situació. M'he matriculat a la UB en uns estudis després de saber el resultat de la segona assignació de places el 24 de juliol, ara bé com que no estic del tot segura m'agradaria saber si malgrat estar matriculada puc realitzar la preinscripció universitària el setembre i canviar d'estudis en cas de tenir aquesta possibilitat.

    Moltes gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      Pots fer la preinscripció al setembre. Però pensa que, si ara no tens plaça en uns determinats estudis, al setembre la cosa estarà pitjor. De totes maneres, el que em dius, sí que es pot fer, donat el cas.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  28. Bon dia Lluis
    Haviam si ens pots ajudar. La meva filla va acabar batx l'any 2013 i va fer les Pau el mateix any(juny 13). Sempré ha volgut ser professora de primaria, pero l'any passat varen pujar molt la nota de tall i jo no li puc pagar una privada, llavors va voler fer estudis anglesos a la UAB, no li acaba de agradar i auqest any no vol continuar. Donat que el seu somni era el professorat aquest juny s'ha matriculat en un Institut per fer un curs de formacio prof. de grau superior de dos anys per poder entrar al garu d'educacio primaria, fins aqui tot bé, però aquest fi de setmana li han comentat que la nota de tall ha baixat tres punts a totes les unis, ara li sobra nota per entrar a qualsevol, però no ha fet la preinscripció, Ara te una depre de cavall, les meves preguntes son: Ha de fer la PAP, i en cas que si, te temps de matricularse?. Es pot saber si hi han places per aquest grau a la següent convocatoria de preinscripció que crec que es al setembre?. Ha quedat tan tocada que que no para de plorar, no es pensava que la nota de tall baixes tan, creus que te posibilitat de entrar en una segona convocatoria?, crerc recorda que la seva nota era un set.
    Moltes Gracies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      Primer de tot, el més important -crec- és que es calmi. Ja li pots dir que n'hi ha possibilitats d'entrar-hi a Educació Primària. Potser no a tot arreu, però en alguna universitat sí.
      Primer de tot: ha de fer la Preinscripció del setembre (dies 26 i 27).
      La PAP per Primària, aquest any, consistia en haver tret un promig de 5 a les PAU, entre Català i Castellà (sense que cap d'aquestes notes baixès de 4). Si això ho té de les seves PAU, cap problema.
      Com que no es guarden places universitàries pel setembre, cal esperar a que es faci públic (a accesnet) el llistat d'estudis i places disponibles pel setembre. Espero que surti abans del termini de preinscripcions, i s'anunciarà a la portada d'accesnet.
      De moment, sabem que a Girona, Lleida i Tortosa, la nota de tall després de 2ª assignació és un 5. O sigui, que és bastant probable que encara quedin places disponibles.
      De totes maneres, repeteixo, hem d'esperar a que surti el llistat que he dit abans.
      M'agradaria transmetre a la teva filla una certa dosi de confiança: no només no tot està perdut, sinò que cal confiar en que pugui trobar una plaça per això que tant desitja. Digue-li de part meva.
      Tant de bo ho pugui celebrar d'aquí a unes setmanes! I si m'ho digueu llavors, em deixareu participar una mica de la vostra alegria.
      Sort i salutacions cordials!

      Elimina
    2. Moltes gracies Lluis!!! estarem en contacte, la veritat es que ella estava colapsada i jo m'havia perdut per les planes de gencat i les Universitats, has estat un alé d'aire fresc!!!

      Elimina
  29. A quina hora surten les notes de tall de la reassignació del 3 de setembre? avui o demà? Gràcies per tot

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Oficialment, demà dia 3. Però solen sortir la tarda anterior. Estigues al cas aquesta tarda, a veure si s'acompleix el costum...
      Salutacions!

      Elimina
  30. Hola. Encara no han surtit la reassignació del 3 de setembre ?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Doncs encara no. Jo també estic esperant per publicar la notícia al blog... Paciència!

      Elimina
  31. Bona tarda,
    Vull estudiar Medicina i encara no m'han assignat cap centre dels sol·licitats. Ara m'he d'esperar a les properes reassignacions (17 i 22 de setembre). Amb un 11,8, creus que encara tinc alguna possibilitat?
    Moltes gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      En efecte: cal esperar a la propera reassignació (dia 17). La teva nota és, ara mateix, a 0,179 de la nota de tall més baixa. Pots mirar, quan surti, la nota de tall última (suposo que demà o demà passat) per tal de veure a quan et trobes de tenir-ne plaça. Però, mentre la nota vagi baixant, hi ha esperances.
      Ànim, sort i salutacions!

      Elimina
  32. Lluis!!!!!!! Acabo de llegir ara mateix això de que no només s'havia de posar 'continuar en el procediment de reassignació' de places, sino q tambe ens haviem de matricular???? Com??? No ho entenc!!!! Espero la teva resposta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Vol dir que t'havies de matricular en l'assignació de plaça que t'havien donat. Si no t'has matriculat, ara mateix no tens cap plaça universitària. La teva esperança és que et donin una en les succesives assignacions.
      Llàstima..!
      Salutacions!

      Elimina
  33. Hola! Voldria estudiar educació infantil i necessito fer les PAP. El cas és que tinc les PAU fetes i aprovades, però la mitja de català i castellà tinc 4,75. Ara bé, m'he de tornar a examinar de les dues assignatures amb les PAP (de català tinc un 7,5)?

    Moltes gràcies, és que no trobo a ningú que m'ho sàpiga contestar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      Efectivament: t'has d'examinar. Però no caldria fer-ho de català, ja que tens nota alta. Només hauries d'examinar-te de castella`i treure, almenys, un 4.
      No cal que facis permatrícula ni res: només la matrícula (per accesnet) en el termini establert: del 4 al 11 de maig.

      A reveure. Salutacions!

      Elimina