divendres, 11 de juliol del 2014

Notes de tall 1ª assignació (Juny 2014)

Han sortit ja les notes de tall posteriors a la 1ª assignació de places universitàries.

Es poden veure a continuació, o en el seu lloc original.

Notes Tall 1a Assignacio 08-07-12 JUNY 2014 by Luis Inclán



204 comentaris:

  1. Hola Lluís, m'he quedat a 0.078 punts de la nota de tall de la meva primera opció en 1a assignació, estudis d'arquitectura, em dona molta ràbia. Creus que tinc possibilitats a la 2a assignació?

    Moltes gràcies per tot

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Crec que pots estar ben tranquil. N'estic segur que la nota baixarà bastant més del que necessites a la 2ª assignació.
      Sort i endavant!

      Elimina
    2. Gràcies per tota ajuda que ens dones

      Elimina
    3. Si, si, si.... a baixat la nota de tall i entro.
      Moltes gràcies pels teus ànims i informació.

      Elimina
    4. Hola!
      Veus què bé! L'enhorabona! M'alegra molt que hagis entrat. Ara, a fer una bona carrera. Salutacions!

      Elimina
  2. Hola, he tingut la mala sort de no poder fer la selectivitat al juny i tinc duptes de cara a setembre no per la selectivitat sino per les places.

    Les preguntes que tinc són les següents:
    a) On puc trobar les notes de tall de la tercera assignació?
    b) Podre saber les places vacants per a la meva carrera abans de fer la selectivitat al 8 9 i 10 de setembre o tindre que esperar al 2 d'octubre?

    Gracies per anticipat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      De les notes de tall que dius, només consten les de l'any passat (les pots veure en la columna dreta: "Notes de tall 2013..."). Les d'enguany no sortiran fins després de l'assignació corresponent.
      Les places vacants solen sortir abans de que s'esgoti el termini de preinscripció, a la portada d'accesnet.
      Salutacions!

      Elimina
    2. Lluís hem podries dir si l'any passat hi havien places per els que van fer la selectivitat al setembre a ADE a la UAB o a la UB o a ADE amb anglès a la UAB

      Gràcies

      Elimina
    3. Hola!
      Doncs no Ho pots mirar en aquest llistat (surt a accesnet):
      http://universitatsirecerca.gencat.cat/web/ca/03_ambits_dactuacio/acces_i_admissio_a_la_universitat/.content/acces_i_admissio_a_la_universitat/preinscripcio_per_a_les_universitats_publiques__i_universitat_de_vic/llistes_de_notes_de_tall_i_de_places_universitaries/documents/preins_setembre_2013.pdf

      Salutacions!

      Elimina
  3. Hola Lluís, jo m'he quedat a 0.016 d'entrar a la meva primera preferència, Filosofia, política i economia a la UPF. M'esperaré a la segona assignació, però tinc dubtes: d'on "surten" les places per a aquesta segona assignació? He vist que l'any passat, per aquest mateix grau, la nota de tall va baixar quatre dècimes respecte a la primera assignació, però estic intranqil·la i no sé que esperar.
    Moltíssimes gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! No pateixis: ets molt a prop de la nota de tall; per tant, entraràs, ja ho veuràs. Les places de la 2ª assignació surten dels alumnes admesos però que no es matriculen després: sempre n'hi ha d'aquests (gent que s'en va fora de Catalunya, o a una univwersitat privada, o a una no presencial, etc.).
      O sigui, que estiguis tranquil·la: el dia 24 ho podràs celebrar!
      Sort i salutacions!

      Elimina
    2. Perdó.
      Les places per la 2ª asignació només surten dels que no es matriculen, o també de les places reservades per mayors de25 anys, esportistes d'elit,etc?
      Q crec que son un 15% del total.
      Jo m'he quedat a 8 dècimes, amb la segona nota de l'any passat entraria, però aquest any no ho se.
      Per cert es doble grau de Dret i Economia a l'UPF ( any passat 1a assiganció 11,72 segona 10,76)

      Elimina
    3. Hola!
      Surten dels que no es matriculen, vinguin d'on vinguin!
      Ah! I no m'has de demanar perdó per res...

      Elimina
  4. Hola!
    La meva situación es que hauré de fer la selectivitat al setembre i m'agradaria estudiar informática a la UPC la nota de tall és un 6,9, creus que es posible que hagi places al setembre? Quin criteri es segueix per asignar les places del setembre passen sempre al davant els de la selectivitat del juny que esperen reasignació o depèn de la nota?

    Moltes gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! El criteri principal és la nota, però et passaran al davant tots els de juny que hagin estat assignats abans de que tú facis les PAU al setembre. El problema és si encara n'hi haurà places... L'any passat, a Enginyeria Informàtica de la UPC hi havia places al setembre a Vilanova ia a Mataró.
      Sort i salutacions!

      Elimina
    2. Moltes gràcies per la teva resposta. Entèn que les llistes de les places actualitzades sortiran abans de la preinscripció del setembre, i llavors si informática a Barcelona UPC no té places, es posible que encara per reassignació pugui tenir alguna possibilitat o si es practicament nul.la no val la pena posar-la com a primera opció i és millor posar una que si que oferti places com podría ser informática a la Autonòma, o per la UPC a Vilanova.. suposo que per asegurar una plaça d'informàtica he de pensar molt bé les opcions que poso.

      Gràcies de nou!!

      Xavi

      Elimina
    3. Hola, Xavi!
      El teu raonament és correcte. El problema és si aquest llistat de places disponibles surt abans que no s'acabi el termini de preinscripció. Sol anar tot molt just. És bó que estiguis molt al cas en el moment oportú. Normalment, estic a l'aguaït i procuro publicar el llistat en quan surt, però no et refiis i ves seguint aquesta dada per l'accesnet.
      Espero que t'en surtis prou bé. Salutacions!

      Elimina
  5. Hola Lluis! La meva nota de tall és d'un 10,472 i he estat assignada a la meva segona preferència a Girona, el que passa és que vaig posar la UAB en 4 preferència perquè no m'imaginava que pogués entrar i si que entro perquè la nota de tall és d'un 9,4, què puc fer? Com puc canviar d'assignació?? Moltes gràcies!!

    ResponElimina
  6. Hola, Dasha! Ja t'he contestat per Google+. Salutacions!

    ResponElimina
  7. Hola Lluis! M'he quedat a 0,036 dela nota de tall d'infermeria a la Udg. La qual nota ha sigut d'un 8,476 i jo tinc un 8,440. A més ahir vaig veure un escrit de la universitat on publicaven que havia augmentat un 9,6% les persones que posaven la Udg com a primera opció. Tinc por de que no hi hagi una segona asignació. I en cas de que hi hagués, creus que tinc posibilitats d'entrar? Moltes gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Raquel!
      No veig motiu per preocupar-se: n'hi haurà 2ª assignació, i sempre queden places (les de la gent que no arriba a matricular-se). Per poc que vagi bé, hi entraràs. Ja ho veuràs. I espero que m'ho diguis quan sigui en moment, per celebrar-ho (virtualment, és clar).
      Una mica de sort i salutacions!

      Elimina
  8. Hola Lluís, m'he quedat a tan sols dues dècimes d'arribar a periodisme per l'UAB. Creus que podria tenir alguna opció almenys a la assiganció del setembre o potser a ja la 2a assignaciò? Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Espera a la segona assignació, encara que no ho tens fàcil, per tal de veure con evoluciona la nota de tall

      Elimina
  9. Hola! Jo m'he quedat a 0,108 de poder entrar a biotecnologia a la UAB (demanen un 11,126 i jo tenc un 11,018). Creus que tenc possibilitats en la 2a assignació? Estic molt preocupada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Crec que sí tens opcions. Hem de confiar que deixin de matricular-se alguns, i ja estarà...
      Sort!

      Elimina
  10. Hola Lluís, veuràs estic molt amoïnada...la meva nota de tall ha estat un 7,7 i vaig posar com a primera preferència Comunicació Audiovisual, que segons les notes de tall de l’any passat a l’URV demanaven un 8,105 i desprès vaig afegir 5 preferències més, entre aquestes Turisme (5). Al mateix temps, vaig demanar doble correcció en una assignatura de la fase general i en una altra d’específica; em van dir si la demanava, estava directament exclosa de la primera preferència, però que si em pujava la nota o es quedava igual, la primera preferència es tindria en compte en la segona assignació. Ara bé, en aquesta primera assignació, no m’han acceptat en cap de les 6 preferències. No sé que fer, perquè ara han pujat les notes de tall, i tampoc entenc perquè no m’han acceptat a Turisme o Ade, on em dona la nota. Volia estar-ne segura si a la segona assignació, es pot assolir la primera preferència i si Comunicació Audiovisual baixarà. En cas que no m’agafin, creus que si faig la selectivitat al setembre, tindré possibilitats? Gràcies i perdona per enrotllar-me tant, però estic molt preocupada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      No em dius si t'han pujat la nota o no, arrel de la segona correcció. Penso que a la 2ª assignació hi entraràs de ple. No has entrat a la 1ª perquè tenies demanada la doble correcció: per això no has entrat ni a Turisme, que té un 5 de nota.
      Ara, a la 2ª assignació, ja veuràs com et donan alguna plaça. A comunicació Audiovisual de la URV, l'any passat la nota va baixar més de 0,8 al llarg de les assignacions. O sigui, que potser hi entres amb la teva nota.
      No guanyes res en angoixar-te. Has de tenir el cap clar per decidir quan toqui. En aquest cas, si vols i és oportú, em tornes a consultar el que vulguis.
      Espero que no et faci falta i entris allà on vols. Sort i salutacions cordials!

      Elimina
  11. Gràcies! Esperem que sí

    ResponElimina
  12. Tinc una nota de 11,128 i m'he quedat a molt poc dels 11,175 d'enginyeria biomèdica de la UPF, com ho veus?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Doncs ho veig bé! A poc que alguns no es matriculin, hi entraràs. Sort i salutacion!

      Elimina
  13. Hola Luis! M'he quedat a 3 decimes i mitja d'entrar a aeronavegació. Creus que hi ha alguna possibilitat d'entrar? I si no entro tinc la plaça assegurada de la preferencia que m'han escollit o la puc perdre? Moltes gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Si hem de fer cas de les dades de l'any passat, ho tindries molt magre. La 1ª nota de tall del 2013 va ser 9.408, i la de la darrera assignació, 9.366. O sigui, que no arriba a una dècima.
      El que no pots perdre és la preferència en la que t'han acceptat a la 1ª assignació: per això has de matricular-te després de la 2ª assignació (bé de la plaça que ja tens o de la que et donin, si és del teu gust). Suposo que m'has entés.
      Sort i salutacions!

      Elimina
    2. Moltes gràcies per la resposta. És a dir, si m'espero l'unica cosa que perdria seria la possibilitat de triar horaris, no?

      Elimina
    3. En principi, sí. Tot depén del nombre de gent matriculada.
      Salutacions!

      Elimina
  14. Hola bon dia, soc una noia que vaig fer la sele al juny y vaig demanar doble correcció, a la qual la nota em va quedar igual, sense modificació. Ara estic molt preocupada perquè vull entrar a Educació primària a la UAB i la nota m'arriba, el problema és que com m'he d'esperar a la segona assignció no se si ara ja no hi haurán places o hi han menys possibilitats...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Si la nota t'arriba no t'has de preocupar de res. Suposo que has vist la nota de tall d'Educ. Prim. de la UAB (6,854): això vol dir que l'última persona que ha entrat té aquesta nota. Per tant, a la 2ª assignació tindran plaça els que venen a continuació o els que, com tú, tenen una nota superior a la de tall.
      I, en el cas de que s'haguèssin esgotat ja les places, tampoc has de patir: sempre n'hi ha gent que no es matricula, i això són també places per la 2ª assignació.
      O sigui: que estiguis tranquil·la, que hi entraràs (és una impressió meva, però ho veig absolutament factible).
      Una mica de sort i salutacions!

      Elimina
    2. Moltes gràcies espero que realment entri... Però les notes de tall són les mateixes oi? És a dir, no pujarán respecte a les de la primera assignació?
      I un altre dubte...En el cas de que hi entrés, sería en el torn de tarda segurament?

      Elimina
    3. Hola de nou!
      La nota de tall mai pot pujar: sempre és el resultat d'una assignació i es tracta de la nota que ha tret l'últim que ha en trat. Per tant, les succesives notes de tall sempre seran més baixes, si és que queden places, és clar...
      Sobre l'altra pregunta, tot depén del que hagi triat la gent que es matricula en 1ª assignació. No et puc dir res en concret.
      Què et vagi bé! Salutacions!

      Elimina
    4. Hola Luis! Una pregunta, en la segona assignació, les places que queden lliures de la gent assignada que no s'ha matriculat, van primer als que van demanar doble correcció o els que han esperat a la 2a assignació?
      No sé si m'he explicat, però per exemple, si la nota de tall d'una carrera a la 1a assignació és un 11'111, a la 2a assignació entren primer els que van demanar doble correcció i ara tenen més de 11'111 o els que tenen un poquet menys de 11'111 i van decidir a esperar-se a la 2a assignació (però que no havien demanat doble correcció ni res)?

      Gràcies!

      Elimina
    5. Hola! És molt fàcil el criteri: compta més la nota. Per tant, el que tingui la nota més alta, passa pel davant.
      Salutacions!

      Elimina
  15. Hola!
    En Primera assinacio segon lloc entro a medicina UAB amb un 12,297 tic posibilitat de entrar en la ub en segona assignacio?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Potser sí... sempre que no et matriculis ara a la UAB. No tens res a perdre: si en 2ª assignació no et donen la UB, conserves la plaça a la UAB i, llavors sí, et matricules.
      Salutacions!

      Elimina
  16. Hola, Lluís! El dia 11 a l'Accesnet vaig veure que em destinaven a la facultat d'Infermeria de Lleida la qual és la meva segona preferencia, i estic a 0,002 de poder entrar a la meva primera preferencia, infermeria URV, creus que serà possible que entri amb la 2a assignació?
    Gràcies per aquest blog i la teva atenció i ajuda. Salutacions!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Coral!
      És clar que tens possibilitats: ets molt a prop! Sempre que no et matriculis a Lleida (mira el que dic a la pregunta de aquí sobre).
      Salutacions!

      Salutacions.

      Elimina
  17. Hola! Fa uns dies et vaig escriure per un problema amb accesnet. Ja esta tot solucionat! Ara he d'esperarme a la segona assignació, i estic a 0,08 centesimes. Creus que podre entrar? (ciències polítiques upf) I l'altre pregunta es que les classes es divideixen en 2 grups, per tant si entro a la 2a assignació entraria directament al grup 2 no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Sergi! M'alegra que estigui tot solucionat! Si ets a 0,08, ho tens força fàcil, crec... tot i que mai es pot dir amb seguretat.
      Entrant a 2ª assignació, vas darrere dels que ja s'han matriculat. Per tant, tot depen del que ells hagin triat (molt cops és qüestió de horari de matins o tardas).

      Sort i salutacions!

      Elimina
  18. Hola, LLuís! M'han donat la segona assignació i estic lluny d'aconseguir la primera, tot i haver demanat una doble correcció. Què m'aconselles? Accepto com a definitiva la segona o m'espero al dia 24 de Juliol?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! No perds gaire per esperar. No perdràs la plaça que ja tens.
      Salutacions!

      Elimina
  19. Hola Lluís!

    Vull entrar a Comunicació Audiovisual a la Pompeu Fabra i la nota de tall és 134 mil·lèssimes superior a la meva (Jo --> 11.056 UPF --> 11.190)
    No sé si estar tranquil o estar nerviós per la segona assignació...

    Què n'opines?

    Gràcies pel teu blog, ens ajuda molt a tots i totes :)

    ResponElimina
  20. Hola Luis!
    A la 1a assignació em van donar la 4a preferència (Ed. infantil a la URV), però el que realment vull és entrar a la 1a, que és Com. Audiovisual (URV). Estic molt preocupada perquè no pensava que pujaria tant la nota de tall aquest any (el 2013 era de 8,181) i he vist que tampoc va baixar gaire de la 1a a la 2a assignació.
    A la selectivitat vaig treure un 8,514 i aquest any la nota ha pujat a 8,682. Creus que tinc alguna possibilitat a la 2a assignació o és massa gran la diferència?
    Gràcies per dedicar temps a contestar preguntes i resoldre dubtes i perdona les molèsties.

    ResponElimina
  21. Hola!
    La diferència no és molta, però mai se sap... No et compensa el nerviosisme!

    ResponElimina
  22. Hola!
    Sí que la diferència no és petita, però no perdis l'esperança! Salutacions!

    ResponElimina
  23. Hola Luís! Felicitats pel blog primer de tot!! Si faig una matèria al setembre per pujar nota, perdo la meva plaça a la universitat?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Ferran! Gràcies per les teves paraules!
      Sincerament, no ho tinc clar. En principi, si t'has matriculat ja, no crec que puguis perdre aquesta matrícula. Però hauràs de fer una nova preinscripció al setembre i, un cop superades les PAU, t'assignaran una plaça. Ignoro si pots traslladar la teva matrícula a aquesta nova plaça. Penso que no ha d'haver-hi problemes. Però, per més seguretat, fes una consulta a:
      Oficina d'Accés a la Universitat
      Via Laietana, 2.
      08003 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91
      Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat

      Quan tinguis la resposta, si m'ho pots dir, em servirà per orientar algú més en el futur. Gràcies per endavant! Salutacions!

      Elimina
    2. Hola
      jo estic en una situació similar a la del Ferran: vull matricular-me ara el 24/07 a la segona preferencia asignada, pero al mateix temps matricular-me a una materia de les PAU de setembre per pujar nota, i llegint aquest post teu de fa uns dies vaig entendre que sí que es podia fer... però ara veig que igual ho vaig entendre malament i son dos coses incompatibles???

      11 juliol de 2014 14:38
      hola de nou, una altre pregunta relativa a la presentacio de PAU setembre, mirant la info relativa a això si em presento per pujar nota no tindre l'asignacio segons el calendari fins el dia 2 de octubre, i m'haure de matricular el dia 3 de octubre.
      Pero a priori com paralelament m'haure matriculat a la UAB per no perdre la plaça de la segona opció, inclus haure començat les clases quan sorti la reasignació cap a una altre universitat.
      Es així ?? pot donar-se aquest cas??


      Luis Inclán11 juliol de 2014 16:44
      Marta,
      és tal i com dius; n'hi ha gent que es troba cada any en aquest cas: començaràs en un lloc i després hauràs de canviar-te a un altre amb el curs començat... Es veu que el calendari no dona per més.
      Fins llavors!

      Elimina
    3. Bon dia!
      Jo crec que sí es pot fer. Però com que no tinc la seguretat absoluta és per això que recomanava fer una consulta a la Oficina d'Accés. T'ho recomano.
      Salutacions!

      Elimina
    4. perfecte.... mil gracies de veritat per la teva ajuda...!

      Elimina
  24. hola
    despres de l'asignació d'avui, surten de nou les llistes de notes de tall ??
    gracies per la info..!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Si surten, haurà de ser demà. SI no, és que no n'hi haurà fins la segona assignació (24 de juliol).
      Salutacions!

      Elimina
  25. Hola,
    Jo et volia preguntar per la segona reassignació de majors de 25 anys...m'he quedat a 0.250 d’entrar a Infermeria UB, creus que tinc opcions?


    Gr

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      La veritat és que ho tens difícil, però no impossible. Haurien de deixar de matricular-se un nombre significatiu d'alumnes acceptats en la 1ª assignació. O sigui, que no es poden fer gaires pronòstics fin l'assignació del dia 24.
      Sort i salutacions!

      Elimina
    2. Gràcies pels ànims!

      Elimina
  26. Hola, et volia preguntar si creus que podré entrar a la Facultat de Psicologia de la UAB a la segona assignació em falten 0,25 dècimes. Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Què més voldria jo que encertar en aquestes qüestions... Fàcil no ho tens, però tot dependrà de la quantitat de gent que es deixi de matricular.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  27. Hola! Enhorabona pel blog i pel temps que hi dediques, ens ajudes molt.
    Jo estic esperant la 2a assignació per entrar a la UAB, i a la web han penjat el llistat dels que s'han de matricular a aquest grau en 1a preferència (és a dir, avui) i els que s'han de matricular dia 18. Els he comptat i en total són 65, i el grau té 80 places. Això vol dir que els 15 restants són persones assignades de la 2a a la 8a preferència que no han fet el tràmit d'assignació definitiva? Per tant, puc comptar en què com a mínim queden 15 places lliures? O vaig molt errada?
    És per fer-me una idea de les possibilitats que tenc en la 2a assignació...

    Moltes gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Gràcies per les teves paraules. Això encoratja a continuar...
      No sé res del llistat que dius, perquè jo no tinc accés a tot allò que requereix contrasenya. És més: no hi havia cap costum de publicar llistats...
      Si és com dius, d'aquestes 15 places s'haurien de restar les que es reserven a titulats, a més gran de 25 anys... Però, de totes maneres, encara quedaran. Penso que tens possibilitats de entrar-hi. Així ho desitjo.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  28. Hola Luis, t'explico el meu cas:
    Acabo de cursar Química Ambiental, un grau superior. Amb la nota d'aquest grau és amb la que vull entrar a la universitat, ja que també disposo de la nota de la selectivitat de l'any passat.
    Tot hauria nat correcte i jo ja seria dins de la universitat si hages portat tots els tràmits al dia, però per mala sort per mi no ha estat així. Em vaig deixar de validar la nota del grau superior, cosa que vaig na a fer el mateix dia 11, un cop vist que no estava "competint" per les places amb la meva nota del CFGS. Vaig anar a la oficina d'accés a la uni i em van fer fer una alegació explicant perquè no havia fet el tràmit a temps.

    La meva pregunta és, si em validen la nota per a la segona assignació, si hi hages alguna plaça es decidiria per nota?
    Hi ha places reservades per a la gent que accedeix per CFGS?
    Creus que repetint el procés de preinscripció al setembre tindria alguna possibilitat? Es reserven places pel setebre?
    Saps si anant a la facultat em poden arreglar o ajudar en quelcom?

    La carrera a la qual vull accedir és nanociència i nanotecnologia a la UAB, i la meva suposada nota si em validen la nota del CFGS és un 11,14.

    PD: Em sembla increïble el treball que fas d'aclariments i respostes per aquestes situacions en que els estudiants veiem, una mica, que se'ns escapa informació. Et dono les més sincers gràcies, com molts altres que ho hauran fet.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      En primer lloc, dir-te que t'has explicat molt bé. Passo a dir-te el que hi ha.
      L'assignació de places sempre es fa per nota. Per tant, amb la teva nota entres segur, perquè la nota de tall de la 1ª assignació va ser 10,590.
      Pel setembre no es guarden places: si en les assignacions del juny s'esgoten, ja no hi entra ningú. Si fas la preinscripció al setembre et pots trobar amb el mateix problema. Clar que, si no t'admeten ara l'alegació, no tens un altre remei que anar-hi al setembre.

      Tampoc es guarden places pels que veniu de CFGS, perquè entreu en mateix grup que els de batxillerat.

      A la facultat no t'arreglaran res, perquè ells matriculen als admesos de les assignacions i cap més.
      Espero haver-te aclarit tot.

      Ah! Moltes gràcies per les teves paraules. Dona gust trobar-se amb gent agraïda...
      Salutacions cordials, i tant de bó que et deixin entra en la 2ª assignació! (M'agradaria tenir-ne noticia)

      Elimina
    2. Ey Luis, avui he nat a l'OAU. Allà m'han dit que tot i que m'acceptessin la nota del CFGS, només entraria en cas de que quedes alguna plaça lliure, i que si hi ha persones que han realitzat el tràmit en les dates correctes i amb menys nota que jo, tenen preferència.
      Bé, després d'aquest cop burocràtic tan dur ja m'he posat a pensar les opcions que tinc, i s'hem plantegen bastants dubtes nous.

      Si m'espero a la repesca del 3 de setembre, continu jugant per totes les preferències per sobre la que m'han assignat?
      Puc esperar a la repesca del 3 de set. i tot i així prematricular-me al setembre de nou?
      En la pre-matricula del setembre, només podré triar graus on sobrin places?

      Si l'any que ve em vull canvia d'estudis, necessito superar mínim 60 crèdits. Se'm caduquen les especifiques de les PAU, no les necessitaré per res, cert?
      Si vull entra per canvi d'estudis, és recomanable comença un grau a la mateixa universitat? et facilita el canvi?

      Ja per acabar, m'han comentat que a principis de curs hi ha gent que deixa el grau molt aviat, i que molts cops encara entren alumnes tot i ja haver-se començat el curs. Per seguir pendent aquestes places, que hauria de fer? seguir amb el procés de juny?

      Moltes gràcies per tot, un cop més.

      Elimina
    3. Hola!
      En primer lloc, gràcies per dir-me el que t'han comentat a l'OAU.
      Sobre l'allau de preguntes que em fas, miraré de dornar-te resposta:
      -Pots esperar a la reassignació del 3 de setembrre, però tens unes possibilitats més aviat minses...
      -Ara bé: si fas la preinscripció al setembre -i encara queden places- tindràs més possibilitats (suposo que llavors sí que et podrien validar la nota del CFGS).
      -Per saber si en queden places, pots anar mirant les notes de tall dels teus futurs estudis: si veus que va baixant, serà bon senyal. Si s'atura, vol dir que s'ha omplert.
      -Les específiques caduquen als dos anys. De totes maneres, un em va comentar ara fa un any que li havien dit que no eren dos cursos sinò dos anys: li van servir el 2013, havent fer les PAU el 2011.
      -Fer uns estudis en una universitat per canviar-te després dins la mateixa universitat, evidentment sembla més senzill. Però hauries de preguntar-ho a la seceetaria dels estudis on després voldràs anar-hi.
      -Sí que solen haver-hi forats un cop començat el curs, però és quelcom imprevisible.

      Penso que t'he dit tot el que hi havia. Si encara tens algún dubte, m'ho dius.
      Salutacions, anònim! (Si em dius el nom ja no et diré anònim...)

      Elimina
  29. Hola Lluís!

    M'he quedat a 0.134 punts de Comunicació Audiovisual a la Pompeu... (JO: 11.056 UPF: 11.190
    Creus que tinc alguna possibilitat...?

    Gràcies pel teu blog,

    Bru

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda, Bru!
      Abans de res, gràcies per donar-me les gràcies...
      La diferència de 0,134 és ben petita, però tot dependrà de la gent que es matriculi després de la 1ª assignació... Sincerament, crec que tens possibilitats. (Ei! Si no entres, no em demanis responsabilitats...).
      Et desitjo sort!
      Salutacions!

      Elimina
  30. Hola Lluis, gràcies pel blog i per respondre totes les preguntes.
    T'explico el meu cas, tinc una nota de tall de 11'682 i he demanat medicina i ciències biomèdiques i en la primera assignació m'he quedat sense plaça. estic esperant a les assignacions del dia 24 i estudiant les possibilitats que tinc. la meva intenció si no entrava a medicina era començar biomèdiques i pasar-me a medicina el segon any, però la informació que trobo no és gaire favorable ja que he llegit que és molt difícil accedir a medicina des d'una altre carrera, que és millor repetir les PAU o bé fer un cicle de grau superior. és així?
    si repeteixo les PAU al setembre ja no tindré plaça per medicina encara que pugi de nota. em servirá aquesta nota per la primera assignació de juny de l'any que ve?
    és compatible començar biomedicina, si entro, i també fer les PAU al setembre per optar a plaça el curs vinent?

    resumint, quina és la millor opció per poder fer medicina ? això és un embolic.

    mooooltes gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      El teu raonament és del tot correcte en quant a passarte a Medicina, ο las escasas possibilitats d'entrar-hi al setembre.
      Si fas una altra carrera, pots fer les PAU sempre que vulguis (senceres o una de les dues parts). La nota que treguis al setembre, si és bona, sempre serveix, i substituirà la que tenies abans.
      Si no entres aquest curs a Medicina, crec que la millor opció seria pujar nota de les PAU (al setembre o el curs vinent), si et veus amb cor de tornar-hi.

      Et desitjo el millor, Ànims i sort!

      Elimina
  31. Hola, bon dia, la meva nota es un 11,902 i vull fer medicina, he triat les barcelonines primeres i després girona, tarragona i lleida.
    Podré entrar en aquesta assignació al juliol?, hauré d¡'esperar més endavant?, Serà possible intentar entrar al menys a les facultats de la Pompeu Fabra o l'Universitat Autónoma?
    Gràcies per endavant

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Si miren les notes de l'última assignació de l'any passat, amb el teu 11,902 haguessis entrar a tot arreu excepte a la UB. Pots veure aquestes dades aquí:

      http://es.scribd.com/doc/198747722/Quadre-Comparatiu-de-Les-Notes-de-Tall-Juny-2013

      De totes maneres, cada any és cada any, i mai se sap què passarà... De moment, el que tens més a prop és la teva 3ª preferència: Girona (12,058). Si no entres el proper 24 de juliol, caldrà esperar a les reassignacions del setembre. Confiem que tinguis una mica de sort! Salutacions!

      Elimina
    2. Bon dia,

      Estic en un cas similar. M'han assignat infermeria (també a la 2a assignació) però vull fer medicina. Per no perdre la plaça d'infermeria pensava en matricular-me però tot i així m'agradaria intentar optar a la 3a reassignació. És possible? Podria matricular-me ara i a la vegada optar per la 3a assignació?

      Moltes gràcies,
      Montse

      Elimina
    3. Bon dia, Montse!
      Em sap greu, de veritat...
      Ara has de matricular-te a Infermeria. Si no, perdràs aquesta assignació. A més, has de dir explícitament que vols "Continuar en el procés de reassignació de places."
      Ànims i sort!

      Elimina
    4. Hola Luis,
      Saps quines han estat les notes de tall de la 2a assignació de medicina a les universitats catalanes?

      Moltes gràcies per les teves respostes,
      Montse

      Elimina
    5. Hola!
      Suposo que sortiran avui o demà.
      Salutacions.

      Elimina
  32. Hola Lluis, estic una mica preocupada perquè no he entrat a fisioteràpia a Lleida ja que és un 9,2 i jo tinc un 8,7. M'estic esperant a la segona assignació a veure que ja més sort. L'any passat la nota va passar d'un 8.9 a un 8,02. Espero que aquest any també baixi. Creus que podré entrar?. Si no entro quines opcions tinc (pujar nota al setembre...)?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      Crec que pots ser optimista amb moderació. Mig punt no és poca cosa, però l'any passat va baixar més. Confiem en que baixi el suficient. Suposo que també has posat Fisioteràpia en altres llocs. O no?
      Si no entres ara, encara queden les reassignacions de setembre: podries entrar-hi llavors.
      En el pitjor dels casos, pujar nota de les PAU al setembre tindria sentit, però per entrar l'any vinent, perquè potser ja no n'hi haurà places per començar aquest curs vinent.

      Això és tot el que veig més factible per a tú. El que sí veig clar és que no t'has de preocupar: no condueix a res i crea mal rotllo...
      Així que ànims i pensa que hi entraràs. T'ho desitjo de tot cor.
      Salutacions!

      Elimina
  33. Hola Luis! En el cas que em matriculés per fer la selectivitat al setembre, podria també optar a les reassignacions que es fan durant aquest mes o s'anul·laria el procés? Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Depén de si fas la preinscripció al setembre. Si la fas, s'anul.len les assignacions anteriors i entres en les de setembre. Salutacions!

      Elimina
  34. Hola Luis! M'he quedat a ben poc d'entrar a la carrera que desitjava, i per aquesta raó estic pendent de la 2a assignació del dia 24. En el cas que tampoc entrés a la 2a assignació, la meva alternativa és repetir la selectivitat al setembre. El termini per inscriure's a la selectivitat acaba demà, i per tant, m'hi inscriuré i pagaré la quantitat de diners corresponent als exàmens que faré. En el cas que afortunadament SÍ que entrés a la 2a assignació a la carrera que vull, els diners ja no me'ls tornarien oi? i com ho hauria de fer per "esborrar-me" de la selectivitat?

    Moltes gràcies i salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Efectivament: els diners no t'els tornaran. No existeix un procediment per "esborrar-se" de les PAU. El que fa la gent, arribat el cas, és no presentar-se, i ja està. De totes maneres, si vols actuar amb més elegància, pots enviar un correu a:

      Oficina d'Accés a la Universitat
      Via Laietana, 2.
      08003 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91
      Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat

      Salutacions, i sort el 24!

      Elimina
  35. Hola Luis, m'he quedat a menys d'una dècima d'Infermeria a Lleida, com o veus per entrar en la segona assignació? Tot i que és molt poc jo estic molt intranquila

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Jo ho veig força bé. Però no sóc endeví... Aquesta tarda o, com a molt demà, sortiràs de dubtes. De totes maneres, si aquesta vegada no entres, n'hi ha després reassignacions al setembre.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  36. Bones! Jo tinc un 7,674 i en la 1a assignació em vaig quedar fora de la meva preferència perquè era un 7,694. En aquesta 2a assignació tampoc m'han agafat a la meva preferència, tot i que la diferència era poca i encara no han sortit les notes d'aquesta 2a assignació, creus que en la 3a assignació m'agafaran? perquè sino hauria d'anar a Lleida i espavila'm a buscar pis... o sino a Barcelona

    Gràcies, espero la resposta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan surtin les notes de tall (potser avui o demà) mires la de la reva carrera: si no s'ha mogut, vol dir que ja no en queden places. Si ha baixat, encara tens alguna possibilitat... Sort i endavant!

      Elimina
  37. Bon dia,
    En la 2a assignació no he entrat a la carrera que havia escollit. Ara em matricularé a la carrera que m'han assignat.
    Puc acollir-me a la 3a assignació?
    Gràcies,
    Raquel

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia, Raquel!
      Ho sento, de veritat... A més de matricular-te, si vols continuar en les assignacions has de dir-ho explícitamente a: "Continuar en el procés de reassignació de places."

      Sort i salutacions!

      Elimina
  38. Bon dia.
    En la segona assignació no he pogut millorar la 2ª opció, volia entrar a doble grau a UPF.
    Encara no han sortit les notes de tall de la 2 assignació.
    Queda la possibilitat de la reassignació de Setembre, però no se si realment es produeixen baixes al setembre. Com funciona la reassignació.
    Moltes gràcies per endavant
    Felicitats pel blog.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Gràcies per la felicitació!
      Les notes de tall sortiran avui o demà, crec.
      Ara, cal que et matriculis de la plaça que t'han assignat: si no, la perdràs. Després, has de dir explícitamentre que vols "Continuar en el procés de reassignació de places."
      La reassignació propera (3 de setembre) segueix el mateix criteri que les dues assignacions anteriors.
      Salutacions!

      Elimina
    2. Creus que hi ha possibilitats a la reassignació de setembre.
      Com es que queden places?
      Gràcies per la ràpida rsposta, en aquests moments tots tenim molt neguit.

      Elimina
    3. Hola!
      Quan sortin les notes de tall, sabràs si encara tens possibilitats (si la nota ha baixat). Llavors, pots confiar en setembre.
      Salutacions!

      Elimina
    4. Hola Luis, d'això que dius que si la nota de tall de la 2a assignació no ha baixat gens vol dir que ja no queden places, significa que no val la pena continuar en el procés de reassignacions?
      Però no pot ser que hi hagi gent que hagi estat assignada a la 1a assignació en aquell grau (no en 1a preferència), s'hagi esperat a la 2a assignació i li hagin tornat a donar el mateix i ara decideixi no matricular-se o pujar nota al setembre per tornar a fer preinscripció o el que sigui? En aquest cas si que quedarien places pels que ens hem quedat fora, no?

      Elimina
    5. Hola!
      És ben correcte el que dius: pot haver-hi places per manca de matriculació d'altres. Per tant, segeuix confiant...
      Salutacions1

      Elimina
  39. Bon dia Luis,

    Moltes gràcies per mantenir aquesta finestra oberta a la informació:
    Tinc varis dubtes que potser els has contestat amb anterioritat.
    -m'han assignat el 4rt lloc de la meva tria d'opcions. --Tinc la nota de tall per accedir al cinquè lloc de la tria. Puc formalitzar la matrícula, tenint la nota de tall, a aquesta opció?
    Tinc la intenció de presentar-me a un dels exàmens per pujar la meva nota de selectivitat al setembre. Si m`he matriculat a la meva assignació i tinc la possibilitat del setembre d'optar a les opcions anteriors que per nota de tall no em van ser assignades, puc fer un trasllat de matrícula? I si es tracta d'una privada a una pública, es podrà fer?

    Moltes gràcies,
    Montse

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda, Montse!
      Anem a pams..:
      -només et pots matricular de l'opció que t'han assignat. Ara bé, et pots arriscar a no matricular-te ara de la teva 4ª opció (llavors perds els drets a fer-ho més endavant) i continuar en el procés d'assignacions, però NO t'asseguren que et donin la 5ª opció teva... O sigui, que no et convé (crec jo).
      -Un cop pujada la nota, si ja t'havies matriculat, sí que pots fer canvi de matrícula amb facilitat. Però si és d'una privada a una pública, no ho crec: hauries de consultar a la privada.
      Crec que això és tot. Espero que et vagi bé. Ah! I gràcies pels "piropos" al blog!

      Elimina
  40. Bon dia,
    avui he sapigut que he entrat a sant joan de déu però no se si esperar-me a la tercera assignació el 3 de setembre per entrar a bellvitge o girona, la meva nota ara mateix es de 7.95 i la de girona en la primera assignació era de 8,47 i no se si val la pena esperar-me, creus que hi ha possibilitats??
    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda! No sé si tens poques o moltes possibilitats, però, com que ara t'has de matricular a St. Joan de Déu, pots indicar, a més, que vols continuar en el procés d'assignacions. I si el 3 de setembre et donen Bellvitge o Girona, fas el canvi de matrícula i ja està.Ο sigui, que no tens cap problema, penso.
      Salutacions!

      Elimina
  41. Hola Lluís!
    Tinc assignada la 4t opció, però m'interessa més entrar a la cinquena? Podria matricular-me a la cinquena o m'haig de matricular a la que m'han assignat?
    I si em matricules a la opció que m'han assignat, i al setembre pujo nota a la sele em podria matricular a la que tenia com a primera assingació en el cas que entrés per nota?

    Moltissimes gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Ara t'has de matricular de la 4ª opció. No pots d'una altra.
      Si després et donen una de millor, el canvi de matrícula és ben fàcil.
      Salutacions!

      Elimina
  42. No sap com ens ajuda el seu blog, moltes gracies!
    No tinc clar si m'he de matricular a la plaça que m'han assignat, tot i voler continuar en el procés de reassignació de places...
    Que passa si en matriculo a la carrera assignada i després al setembre m'assignen a una de les carreres que volia? Perdo l'import de la primera matricula?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      No n'hi ha cap problema: matricula't ara, i si després et donen una plaça millor, el can vi de matrícula és molt fàcil.
      Salutacions!

      Elimina
  43. Hola,
    Si pel juny vinent repeteixo la selectivitat, quina nota et queda si és més baixa que la d'aquest any?
    Gràcies per ser-hi!

    ResponElimina
  44. Hola, bona tarda! Jo vaig fer la preinscripció i només vaig posar dues opcions...(ho sé, error). M'he quedat a dues céntesimes d'entrar i a la segona asignació tampoc m'han agafat. El grau que vull fer és Comunicació Audiovisual a la UAB però només hi han 80 places...creus que hi han possibilitats de què me la donguin al setembre o és el moment per anar buscant un plan B...?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Hauràs de esperar -i confiar- a la reassignació del 3 de setembre.
      Com a pla B ja no pots fer les PAU al setembre per pujar nota, perquè el termin i ja s'ha acabat.
      una altra possibilitat es fer aquests estudis en una universitat privada, però ja se sap que això vol dir diners...
      Crec que, a part d'aquesta última opció, ara no pots fer res sinò esperar al setembre. En tot cas, si vols comentar-me alguna cosa, n'estic obert a parlar-ne.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  45. Bona tarda,
    no vaig entrar a la 1a opció i vaig demanar continuar amb el procés de reassignació. A la reassignació d'avui tampoc no he entrat, i vull continuar amb el procés de reassignació al setembre. No em vaig matricular el dia 17 de la 2a opció, a la que vaig entrar pendent de les reassignacions. Cal que em matriculi ara per no perdre la plaça de la 2a opció o te la guarden també pel setembre?. Si m'hagués matriculat el dia 17 hauria perdut l'opció de les reassignacions?
    Et felicito pel teu blog!!! És molt útil i aclaridor.
    Moltes gràcies.

    ResponElimina
  46. Hola!
    Ho has dit tot perfecte: si t'haguessis matriculat el dia 17, no hauries entrat en la 2ª reassignació.
    I ara sí cal que et matriculis, per no perdre l'assignació que tens. I, si vols continuar en el procés d'assignacions, cal que h diguis explícitamente a accesnet.
    Ah! I gràcies per les teves felicitacions! Ho faig amb molt de gust, tot i que dies com avui són una mica cansats... Però content!
    Salutacions cordials!

    ResponElimina
  47. Una pregunta....vaig tornar a fer les especifiques aquest juny...en totak em va quedar la nota amb 10,258 i volia der biologia a l uab (10,374)....pensava que baixaria...però no ha baixat res de res. Això vol dir que ja no.queda plaça i per tant tampoc baixará al septembre?:(

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit!
      En principi, vol dir que no queden places. Però encara tens una possibilitat: que n'hi hagi algú assignat en 1ª assignació, però que no s'hagués matriculat llavors, esperant la 2ª assignació, i que ara tampoc es matriculi. En aquest cas, deixarien algunes places lliures.
      Espero haver-me explicat correctament.
      Salutacions!

      Elimina
  48. Hola Luis!
    Tinc un 12.084 i no he entrat a medicina a la uab per segona assignació, quan sortiran les notes de tall? És possible saber el nombre de persones que em queden per davant?
    Moltes gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Ho sento, però mai es fa públic cap llistat d'aquest tipus.
      La nota a la UAB ha baixat 0,027. A tú et falta, encara, aproximadament 0,040... Sebla que no ho tens fàcil, però mai se sap.
      Que tinguis sort. Salutacions!

      Elimina
  49. Hola Luis!
    Em podrias dir quan a baixa la nota a la UB en la segona assignacio. Y si baixara algo mes.
    Moltes gràcies!

    ResponElimina
  50. Hola Lluís una pregunta. Quan sortiran les notes de tall de la 2a assignació per a que les poguem consultar (i per veure si han baixat o no les mitjanes)?

    ResponElimina
  51. Hola Lluis

    No he entrat a Ciencies Biomèdiques de la uab en segonda assignació, perquè la nota no s'ha mogut. Em manquen menys de 0,5 décimes! De moment m'he hagut de matricular a la meva segona opció i he indicat que vull continuar el procès. Abans d'ahir ho veia clar, però avui ho veig magre. No entenc que no s'hagi mogut la nota! L'any passat va baixar gairebé 3 décimes entre la primera i la segona i més 4 décimes al final! M'he de resignar? Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Aquest any ha estat molt especial, fins al punt que 0,5 és molt...
      Ho he comentat avui en la meva última entrada del blog.
      Has fet el que havies de fer: no et queda una altra opció. Ni tan sols la de tornar a fer les PAU al setembre, perquè ja s'ha acabat el termini de matrícula.
      Has de mentalitzar-te de que potser hauràs de fer aquest any els estudis de la teva segona opció i, si té a veure amb Ciències Biomèdiques, provar a entrar-hi l'any vinent. Per això, caldria que t'informessis en el centre sobre si tens possibilitats de fer aquest canvi d'aquí a un any. No veig cap altre camí... Ho sento!
      Salutacions i una mica de sort!

      Elimina
  52. Hola, en primer lloc moltes gràcies per l, ajuda que ens dónes a tots els que tenim dubtes... Aquí va el meu cas, vui fer infermeria a ub bellvitge, he recuperat la nota d, un dels dos cicles de grau superior que tinc, amb nota de 8.92, com que ho vaig decidir el dia 23, acabava la matrícula de les especifiques el 20, no vaig poder fer cap especifica per pujar nota, vaig fer la preinscripció i vaig posar, enfermería bellvitge, enfermería bellaterra sant joan de deu... En la primera assignacio la nota de tall a ub era de 9.41, a la segona assignació 9.30... Estic una mica desanimada perque no se si al setembre podre entrar, m, han donat plaça a san jona de deu pero le rebutjat per qëstions economiques....l, any passat va baixar de 9.39 a 8.78...com ho veus?? Creus que pot ser que entri al setembre.... Moltes gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia, Montse!
      Em sap molt de greu el que m'expliques. Però, si t'he de dir la veritat, no veig gaires possibilitats de netra-hi al setembre. Han baixat tan poc les notes de tall... I encara estàs a 0,38, havent baixat la nota només 0,11 de la 1ª a la 2ª assignació.
      Ignoro les teves circumstàncies personals però, si aquest curs no entres, hauries de fer la fase específica de les PAU el juny vinent, per anar amb més seguretat.
      Sento no poder donar-te millors notícies. Ànims i salutacions!

      Elimina
  53. Hola,
    m'agradaria conèixer com és que tants alumnes han arribat fins aquí. I, just ara que no són previsibles moltes consultes, voldria que alguns dels alumnes que freqüenten el blog, diguessin:
    a) com van arribar fins aquí. I ja, possats a escriure, que indiquessin quins
    b) aspectes els han ajudat més, i
    c) quines millores es podrien incorporar al blog

    Els agraeixo ja des d'ara el detall de posar-me unes línies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fent recerca a google sobre com funciona l'accès a la universitat. M'ha sigut de gran ajuda perque a l'institut no denen gaire informació. Quan fan reunions de pares sembla que tot será cosir i cantar, i quan arriba el moment els nois es queden a un pas de la primera preferencia i llavors tot són dubtes. Crec q he consultat aquesta `pagina unes 20 vegades els últims dies i per suposat l'he recomanada a altres pares.
      Felicitats per la teva feina.
      Una mare.

      Elimina
    2. Moltes gràcies per les teves paraules. Ho faig amb molt de gust. Pensava que només els alumnes hi entraven...
      Salutacions!

      Elimina
  54. la meva 1 preferncia era bioquimica a la uab ,la nota de tall de la 1 asignacio era de11,07,la nota de tall de la 2 asignacio no ha variat es la mateixa, la meva nota es11,036 s segueixo en reassignacio tin c cap possibilitat d entrar a la uab?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      La veritat és que no ho tens fàcil. Però tampoc impossible.
      En principi, que no s'hagi mogut la nota, vol dir que no queden places. Però encara tens una possibilitat: que n'hi hagi algú assignat en 1ª assignació, però que no s'hagués matriculat llavors, esperant la 2ª assignació, i que ara tampoc es matriculi. En aquest cas, quedarien algunes places lliures.
      O sigui, que cal confiar en que passi això. És una llàstima, perquè estàs a molt poc de la nota de tall...
      Ànims i sort! Salutacions!

      Elimina
  55. Hola, Lluis. Sabries dir-me com podria saber quines places han quedat lliures (de qualsevol carrera) per la gent que fa selectivitat al setembre?
    Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Encara no ha sortit el llistat amb les places disponibles pel setembre. Quan aparegui, el trobaràs buscant a la portada d'accesnet l'apartat "Notes de tall i centre d'estudi i places". Suposo que sortirà abans de la preinscripció del setembre.
      Salutacions!

      Elimina
  56. Hola! Jo tinc un dubte, que em té una mica preocupada, a veure si em pots ajudar. Jo vull fer educació primària, i fare la selectivitat ara el setembre. Però no se si matricular-me ara o esperar el curs que ve. I es que comença a la universitat amb retard no m'agrada, per això preferiria esperar el juny del any que ve. Però aqui és on hi ha la meva preocupació. La nota de tall a Girona ara es un 5, això que vol dir? Que si jo trec un 5 o un 6, (i la nota segueix sent un 5) entro segur a Girona? o és possible que no pogués entrar? M'agradaria molt saber això.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit, Meritxell!
      Si queden places pel setembre (suposo que sí), el més probable és que entris. Però, si segueixes amb la idea de no començar fins l'any que ve, no passa res per no matricular-te: ho deixes còrrer i ja està.
      Ara bé: no entenc aquesta preocupació teva per començar quan ja portin unes poques setmanes de curs. Amb una mica d'esforç per part teva i l'ajut d'alguns companys, no hauries de tenir problemes per posar-te al dia aviat. Pensa que la universitat no és el batxillerat: no posen 'deures' ni passen llista...
      Jo, sens dubte, t'animaria a començar ara, sempre que t'admetin, és clar.
      Estiguis al cas per veure quan es publiqui a accesnet el llistat d'estudis i places disponibles pel setembre. Suposo que apareixerà abans que s'acabi el termini de preinscripció.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  57. D'acord, però encara tinc un dubte, la qüestió és el juny del 2015, la nota de tall d'educació primària sera segurament un 5, jo tinguen un 5 o més, entro segur o depèn?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Meritxell!
      Veig que li segueixes donant voltes a començar l'any que vé...
      Personalment, no crec que l'any vinent la nota de tall sigui tan baixa: més aviat penso que el que ha passat aquest any ha estat una excepció. Tot i que només és una opinió personal i, evidentment, em puc equivocar. Per tant, no et refiis i intenta treure una bona nota.
      Però segueixo pensant que hauries d'entrar-hi aquest any. Ànim!
      Salutacions!

      Elimina
    2. Hola bones, llegint, dius que la nota d'educació primaria aquest any no serà tant baixa. Jo tinc un 8.49 i voldria entrar a la UB, creus que superarà la meva nota aquest any i em puc quedar fora? Normalment, la primera nota de tall que surtia d la ub era d'un 8.5 aprox, pero s'ha de dir que no existien les PAP ni q s'havia d'accedir amb una mitjana de 5 en les llengües. La meva pregunta és: Creus que pujarà d'un 6,2 a un 8,5? Gracies adelantades!!!

      Elimina
    3. Bon dia!
      Deia que la nota d'enguany serà més alta, perquè la de l'any passat va ser un cas molt especial (inici de les PAP...). Però no crec que l'alça sigui molt marcada. O sigui: que amb la teva nota de 8,49 n'hauries de tenir prou (si aquesta és la teva nota de batxillerat, haurà de fer promig amb la de les PAU). Crec que no tindries problemes.
      Salutacions!

      Elimina
    4. El 8.49 es la nota amb la selec inclosa..Creus q tornarà a pujar?

      Elimina
    5. Hola!
      no crec que arribi a pujar fins al 8,49. Jo que tú no m'amoinaria (es veu que ets patidor/a de mena...). Ara: si vols quedar-te més tranquil/.la tornant a fer algún examen de la fase específica de les PAU per tal de pujar nota...
      Suposo que no vas entrar-hi l'any passat perquè no havies posat educació primària a la preinscripció, oi? Perquè, amb la teva nota, haguessis entrat triomfalment...
      Salutacions!

      Elimina
  58. Hola Lluis, d'acord però em sap greu, però em surten més dubtes i encara tinc el davans.
    - quant es sabra la nota de tall per accedir a la uni l'any que ve? I parlant ipoteticament, si la nota és un 5 i jo el tinc, entres segur o depen de la demanda? O un altre exemple la nota de tall es un 8 i jo el tinc de nota mitja, s'entra segur a la carrera?? (recorda que estic parlant de fer la matrícula el 2015) es que tinguen aquest dubtes no puc tria si fer-ho aquest any o no.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit, Meritxell!
      Què no et sàpiga greu preguntar: et respondré amb molt de gust totes les vegades que vulguis.
      La nota de tall mai es pot saber amb antelació, perquè és, precisament, una conseqüència de les assignacions. La nota de tall és la que té l'últim dels alumnes que ha entrat a uns estudis determinats.
      Surt publicada, habitualment, un o dos dies després de fer-se públiques les assignacions de places.
      Per tant, només tens la possibilitat de mirar les notes de l'any anterior: et fas una idea, tot i que cada any pot haver-hi sorpreses, com aquest any a Primària...
      Amb tot això, les preguntes que em fas crec que ja no cal respondre-les.

      Una altra cosa; la meva insistència en que comencis aquest any -si entres-, s'entén que és en general: ignoro si tens circumstàncies que aconsellin endarrerir el començament dels estudis.
      Amb totes les dades a la mà, segur que triaràs el més encertat.

      No dubtis en tornar a preguntar-me el que et faci falta: jo també tinc interès en que encertis...
      Salutacions!

      Elimina
  59. Hola Lluís, sóc la Bea.

    Tinc un dubte que et volia preguntar. Jo vaig fer la selectivitat al juny i vull fer infermeria a la UB. No vaig treure la suficient nota per entrar i doncs, repetiré la fase específica al setembre, que es la que em va anar malament. A la primera assignació demanaven un 9'414 i a la segona assignació demanaven un 9'304. La meva pregunta és: Ara que tornaré a fer la selectivitat de les específiques, quina és la nota que necessito per entrar, la de la primera assignació (9'414) o bé la de la segona (9'304)?

    Moltes gràcies

    Salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Bea!
      Necessites tenir una nota, com a mínim, una mica més alta de 9,304. La nota de tall mai pot pujar: sempre es queda igual o baixa. I baixarà si encara n'hi ha places lliures. Això (les places) ho podràs veure quan surti a accesnet el llistat d'estudis i places disponibles pel setembre.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  60. Hola!! Moltes gràcies per tot!! Si he decidit que si puc entrare aquest setembre! Però ara tinc una altre preocupació, es possible que quedi alguna plaça? O es poc probable?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola de nou, Meritxell!
      Jo suposo que n'hi haurà placces. Però només és una suposició, perquè mai se sap abans de que es facin públiques les vacants. Suposo que sortiran a la pàgina d'accesnet abans que s'acabi el termini de preinscripció. Estiguis al cas!
      Ja veuràs que t'hi trobaràs bé a Girona. T'ho dic perquè hi visc...
      Sort i salutacions!

      Elimina
  61. D'acord, moltes gràcies!

    pd: faig un nou comentari perquè dalt no em deixava respondre. Bea

    ResponElimina
  62. Bona nit!!
    Sabeu res del resultat de la 3a assignació?
    a mi em -surt com a "tràmit tancat" mentre que fins i tot ahir em sortia com a "tràmit realitzat correctament"

    moltes gràcies pel recolzament moral!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Acabo de mirar accesnet i encara no ha sortit el resultat de la 1ª reassignació. El que et diu sobre el tràmit, suposo que indica que ja t'han assignat una plaça, però hauràs d'esperar a que es faci públic. Que serà d'aquí a poc, suposo...
      I gràcies per les teves paraules! Salutacions i sort!

      Elimina
  63. Quins nervis... encara no surt la reassignació.
    Es suposa que és avui, oi?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Sí que és avui... Suposo que aquest matí sortirà.
      Ànims i salutacions!

      Elimina
    2. Per cert, jo... la dels nervis jeje, sóc una mare. Hi ha molts pares i mares que seguim els teus comentaris.
      Gràcies pels aclariments i ànims.

      Elimina
    3. Bon dia... mare!
      No sabia que n'hi hagués molts pares i mares "adictes" al blog... Moltes gràcies per la vostra confiança! I que els vostres fills sortin ben parats d'aquests tràngols...
      Salutacions cordials1

      Elimina
  64. Bon dia,
    i tant que et seguim mares i pares! ens has sol.lucionat molts dubtes d'aquest procés tant complicat. Moltes gràcies! Nosaltres també estem esperant la tercera reassignació...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! M'alegra que us pugui ser útil el blog!
      A reveure!

      Elimina
  65. Ja ha sortit la 3a i no m' han mogut. Ara encara queden possibilitats?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Sí, la propera serà el 17 de setembre. N'hi haurà una cada 15 dies, més o menys. L'any passat van arribar a la 6ª reassignació.
      Salutacions!.

      Elimina
  66. Hola Luis
    No se si et demanaré una cosa massa complicada
    No he entrat a la 3a assignació i per ara el tema ho veig molt magre.
    He estat buscant per veure quins centres van quedar amb alguna plaça vacant al final del procés al 2013 però no he trobat res.
    Tens tu alguna informació al respecte?
    És per orientar-me una mica.
    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Lídia!
      No és gens complicat el que demanes. Hi ha un llistat de les places disponibles al setembre de 2013. Les pots veure aquí:
      http://universitatsirecerca.gencat.cat/web/ca/03_ambits_dactuacio/acces_i_admissio_a_la_universitat/.content/acces_i_admissio_a_la_universitat/preinscripcio_per_a_les_universitats_publiques__i_universitat_de_vic/llistes_de_notes_de_tall_i_de_places_universitaries/documents/preins_setembre_2013.pdf

      Abans de la preinscripció de setembre, sortirà el llistat d'aquest any. Estigues a l'aguaita accesnet (abaix, on posa 'Llista de centres d'estudi...'
      Sort i salutacions!

      Elimina
  67. Hola! Perdoneu la meva confusió... Quam consulto els resultats veig que no m'han mogut d'universitat, però llavors les opcions són tràmit de reassignació fins l'1 de setembre... No entenc res, em podeu ajudar?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      En primer lloc, efectivament: no t'han assignat cap plaça nova. Segueixes estant allà on eres.
      El tràmit de l'1 de setembre es refereix a que, qui vulgués continuar en el procés d'assignacions, ho havia de dir explicitament abans de l'1 de setembre. Si ho vas fer, tranquil (o tranquil·la). Si no ho vas fer, no tornaràs a entrar-hi en cap de les reassignacions que queden.
      Espero haver explicat bé la situació. Si no, m'ho tornes a plantejar.
      Salutacions!

      Elimina
  68. Hola Lluis, tinc una nota de 10.948 i volia entrar a veterinaria a la UAB pero a la 2a assignacio la nota de tall era de 11.234 i no he entrat a la tercera. Creus que podre entrar en la 4a o 5a? em puc matricular encara fora de catalunya o mhe desperar a lany següent? Torno a fer les PAU al setembre, reserven places pels de setembre?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Fer les PAU al setembre ja no pots: el termini es va acabr fa més d'un mes. A més, al setembre no es guarden places del juny.
      Ara, et convé mirar la nota de tall (sortirà demà o demà passat) de la 1ª reassignació. Està a més de 0,3 de l'actual. Si no ha baixat sensiblement, ho tens difícil.
      Per matricular-te fora de Catalunya, has de preguntar a la universitat corresponent on vulguis anar-hi, si encara ets a temps. Fes la consulta rápidament, perquè ja estem gairebé a començament de curs.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  69. Hola Lluís!
    He acabat aquest any el Batxillerat i tinc un par de dubtes.
    En primer lloc: M'agradaria saber si la selectivitat del Juny serveix també per al setembre? En el cas de que serveixi, a mi m'agradaria entrar a farmàcia a ls UB amb la nota de 9,510 que tinc.
    El problema es que quan vaig fer la preinscripció al juny, solament vaig escollir 3 preferències, ja que entre nervis i possibles cicles superiors vaig acabar amb 3 possibles carreres. Aquestes carreres avui en dia, tenen la nota massa alta i no he entrat a cap ni una. El problema esta que fa unes setmanes em vaig informar que a farmàcia hi podia entrar ja que tenia la nota i a sobre hi havia bastantes places, però en la meva preinscripció ja no es podien canviar les preferències.
    La meva idea és fer servir la nota de selectivitat del Juny per entrar al setembre, però no se com fer-ho, ja que no puc canviar-me de preferències. A part ja estic matriculat en un cicle per si em quedava sense fer res ( en el cicle puc anul·lar la matrícula i encara em tornarien els diners).
    Em podries dir què seria el millor fer o quines són les meves opcions? Què seria millor?:
    -Acabar el cicle i tornar fer la selectivitat (2 anys).
    -Entrar a la universitat, clar que no sé com canviar les preferències ni si es pot fer una altre preinscripció.
    -Entrar a l'universitat l'any que ve.
    Un dels problemes es que el cicle començarà abans que la universitat i això és dolent.
    Espero el teu consell! :D
    Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Manel!
      Has explicat molt bé la teva situació.
      La solució millor que veig és fer una nova preinscripció (dies 26 i 26 de setembre). posant en primer lloc Farmàcia. La nota de les PAU del juny no ha caducat: per tant, la pots fer servir amb tota pau.
      Espera, de totes maneres, a donar-te de baixa del Cicle fins saber si entres o no a la universitat (no ho sabràs fins el 2 d'octubre).
      Espero haver respost al teu dubte. Si no, m'ho tornes a dir.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  70. Una pregunta,
    en quin moment es pot optar a places de les que no es van posar a la llista de preferències? Vull dir que no m'han assignat cap plaça i no tinc esperances de que això canvïi.
    Com tinc que fer per optar a altres carreres?
    I pel que dius, si hi ha fins a 6 assignacions vol dir que el procés es pot allargar fins i tot un mes després d'haver començat el curs. Es així?
    Gràcies per l'atenció.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Les reassignacions solen acabar a finals d'octubre: efectivament, un mes i mig després de començar el curs...
      Per optar a altres estudis, pots fer la preinscripció del setembre (25 i 26), posant aquests estudis. Primer, però, mira el llistat que sortirà a accesnet d'estudis i places disponibles pel setembre.
      Espero haver-t'ho aclarit.
      Salutacions i sort!

      Elimina
  71. Bona tarda,

    En el meu cas també sóc una mare i vaig consultant el blog. Una cosa el meu fill ha de fer la sel.lectivitat ara al setembre i estem esperant a veure si surt el llistat de places de setembre. Vol dir que mentre s'estiguin fem reassignacions no sortirà la llista de places disponibles? Hem trobat un document on diu les sol.licituds de cada carrera i en funció de les places que oferten et pots fer una idea, però no se si aquest document es refereix només als alumnes totals que han demanat una carrera o només els que l'han demanat en primera opció. El meu fill vol fer informática a la UAB i diu que de 270 places hi ha hagut 221 sol.licitus. En aquest cas podría tenir possibilitats d'entrar si treu la nota mitja que es un 5,46?

    Moltes gràcies,

    Antònia Garcia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda, Antònia!
      (Veig que, en aquest cas, pateix més la mare que el propi fill...Cosa bastant normal, crec, oi?).
      El llistat d'estudis i places disponibles al setembre, surt a accesnet abans del termini de preinscripció (25 i 26 de setembre). Per tant, no esperen a acabar amb les reassignacions del juny.
      Aquest document que cites, suposo que sé quin és: suposo que es refereix al total d'alumnes que han demanat aquells estudis en primera opció.
      Cal esperar la llistat de places del setembre per tenir més seguretat.
      De moment, que el noi d'apliqui i faci unes bones PAU per tenir més opcions.
      Espero haver aclarit una mica la situació.
      Salutacions, a mare i fill!

      Elimina
    2. Bona tarda de nou!!

      Si realment les mares i pares patim bastant!! Es inevitable...
      El meu fill aquests dies s'està aplicant bastant, espero tingui també una mica de sort amb el tema de les places.

      Moltes gràcies per tot!!

      Elimina
    3. També li desitjo sort!
      Ah! I faig el que faig amb molt de gust!
      A reveure!

      Elimina
  72. Hola!

    Saps quan sortirà el llistat de la 3a assignació amb les notes de tall corresponents?

    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Suposo que no trigarà gaire: avui o demà.
      Salutacions!

      Elimina
    2. D'acord, moltes gràcies!

      Elimina
    3. Ja han sortit:

      http://universitatsirecerca.gencat.cat/web/ca/03_ambits_dactuacio/acces_i_admissio_a_la_universitat/.content/acces_i_admissio_a_la_universitat/preinscripcio_per_a_les_universitats_publiques__i_universitat_de_vic/llistes_de_notes_de_tall_i_de_places_universitaries/documents/Notes-tall-1a-reassignacio-03-09-14-JUNY-2014.pdf

      Elimina
    4. Gràcies!
      Ja les tinc posades al blog!
      Salutacions!

      Elimina
  73. Hola Lluis!!!
    Vaig fer la selectivitat al Juny i em vaig quedar a 0.294 d'entrar a psicologia. No vaig entrar ni a la segona assignació, ni a la 3a assignació.
    Ara m'estic esperant a la 4a assignació i em falta 0.18 per poder-hi entrar.
    Tinc tres preguntes:
    1) Quan surten les notes de tall de la 4a assignació?
    2) Els que han fet la selectivitat al setembre estan per davant meu?
    3) Creus que tinc possibilitats o m'hauria de treure ja la idea del cap?
    Moltes gràcies i espero la teva resposta com més aviat possible!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      Anem a pams:
      1) Les notes de tall de cada assignació surten després de l'assignació corresponent, mai abans, perquè són el resultat de la mateixa assignació.
      2) No pateixis: els de setembre no et passaran al davant: entraràs tú amb un 6 abans que un de setembre amb un 8.
      3) A veure: possibilitats sempre n'hi ha, tot i que ens tens poques, la veritat´. Fíxa't: en tres assignacions, la nota ha baixat 0,11. A tú et falta 0,18. Malauradament, no ho tens gens bé... però de més grosses s'han vist!
      Sort i salutacions!

      Elimina
  74. Acabo de llegir el missatge on deies que entren abans els que van fer la selectivitat de juny amb menys nota, que els de setembre amb més nota, com és que funciona aixi? Em pensava que la nota més alta sempre tenia preferencia. Això vol dir que els que em anat a setembre es molt poc probable entra ara a la universitat? I l'última pregunta, si ara no entro, i faig la preinscripció el juny del 2015, també tindran preferencia tots els que fasin la sele el juny del 2015 encara que tinguin menys nota?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda, Meritxell,
      això que dius jo no l'he vist escrit enlloc: va seer una consulta que va fer un alumne a la Oficina d'Accés. Li van dir el que tú dius, i té la seva lògica. Fixa't: quan es faci la 1ª assignació de places pels que han fer la preinscripció al setembre (2 d'octubre), ja s'hauran fet tres reassignacions (a més de les 2 assignacions primeres) pels de la convocatòria de juny. O sigui: que els de setembre només podreu accedir-hi a les places que han deixat lliures els de juny. Per això sortirà un llistat d'estudis i places disponibles, abans de la preinscripció del setembre (o sigui, abans del 25 de setembre).
      Tot i això, pensa que, en aquest llistat que sortirà, n'hi haurà bastants estudis que no han omplert les seves places. Si mires el llistat del setembre de l'any passat:
      http://universitatsirecerca.gencat.cat/web/ca/03_ambits_dactuacio/acces_i_admissio_a_la_universitat/.content/acces_i_admissio_a_la_universitat/preinscripcio_per_a_les_universitats_publiques__i_universitat_de_vic/llistes_de_notes_de_tall_i_de_places_universitaries/documents/preins_setembre_2013.pdf
      veuràs que ocupa 4 pàgines, mentre que el de juny d'enguany ocupava 8: o sigui: més o menys la meitat o una mi8ca més, perquè aquest any n'hi ha hagut un augment en l'oferta d'estudis.
      Per tant, encara tens força possibilitats, a no ser que optis per algún tipus d'estudi que ja s'hagin omplert i no apareguin al llistat de setembre.
      Espero haver-t'ho aclarit.
      Què tinguis sort! Salutacions cordials!

      Elimina
  75. Bona tarda

    El meu fill he aprovat la selectivitat ara al setembre i en la carrera que estava interessat no han sortit places ara al setembre, enginyeria informàtica en la autònoma. Voldria saber si encara que no indica places és possible posar-la en primera opció per si algú no es matricula o es dóna de baixa i pugués tenir opció, realment era la carrera que més l'interessava.

    Moltes gràcies,

    Antònia García

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Antònia!
      Si indica que no n'hi ha places, és arriscat (però possible) posar-la en primera opció a la preinscripció. Jo posaria abans altres estudis o altres universitats. El dia 26 (últim per fer la preinscripció), és el dia en que surt la 4ª reassignació de juny: pot servir de pauta veure què passa (sempre que les notes de tall surtin el mateix dia) abans de fer la preinscripció. Però, és tot tant just de temps...
      No sé com puc ajudar-vos més. Ho sento.
      Salutacions!
      Ah! I l'enhorabona per l'aprovat!

      Elimina
  76. Bon dia

    Sóc una noia que vol fer infermeria i al juny no vaig aconseguir la nota per fer-ho i en canvi ara al setembre he tornat a fer la selectivitat i si que l'he aconseguit. Ara el problema son la disponibilitat de places. Al pdf de "preinscripció universitària setembre 2014" indica que tant a la UB com a la UAB el nombre de places disponibles és nul. La meva pregunta és, demà a la preinscripció universitària poso de primera opció la UB i de segona la UAB encara que no hi hagi places ja que encara que sigui pràcticament impossible podria ser que en quedés alguna?

    I una altra pregunta, sap quin dia et diuen si has entrat o no?

    Moltes gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      En primer lloc, l'enhorabona per l'aprovat i per la nota!
      Pots fer el que dius, tot i que les possibilitats són molt minses.
      La primera assignació de places és el dia 2 d'octubre (mira accesnet aquell dia) i la 1ª reassignació, el 13 d'octubre.

      Sort i salutacions!

      Elimina
    2. Una altra pregunta, he anat a fer la preinscripció universitària i he posat com a opció dues carreres però no hem deixa posar-les, Això és perquè no queden places i no es possible preinscriure-s'hi?

      Moltes gràcies de nou

      Elimina
    3. Bon dia!
      Jo no puc entrar-hi. Suposo que és el que dius. Sí que et deixa posar-ne altres? Si és així, és que han bloquejat las que ja no tenen places.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  77. Hola sóc la Laura, estic en una situació similar que la noia d'abans. M'agradaria saber, si, aquest any que ja no podem entrar a la universitat per falta de places, pel juny vinent, tindriem preferencia els que hem fet ara al setembre la selectivitat o bé els que la facin al juny 2015 i nosaltres ens quedarem per sota?

    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Sento molt que no hagis pogut tenir plaça... L'any vinent, estereu en igualdat de condicions respecte als que s'examinin al juny. Tots entrareu amb les mateixes oportunitats. No pateixis.
      Salutacions!

      Elimina
  78. Hola! Moltes gràcies pel bloc.Saps quan és l'última convocatòria per a medicina i quantes convocatòries més falten?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit!
      Havia de sortir una el 25 o el 26, però no es veu a accesnet que hagi aparegut. Seria la 4ª reassignació. Altres anys arribaven a la 6ª reassginació. A banda, de les de la preinscripció del setembre, és clar.
      Ah! I gràcies per les teves paraules sobre el blog! Sempre donen ànims...
      Salutacions!

      Elimina
  79. Hola bon dia!

    Si aquest any no hem pogut accedir a la universitat per falta de places, el codi accesnet te'l guarden per l'any que be? O te'l desactiven i eliminen i n'has de fer un altre?

    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      En primer lloc, lamento que no hagis tingut plaça a la universitat... Espero que puguis ocupar bé aquest any que et queda lliure!
      Sobre el codi, no he vist enlloc què s'ha de fer però, com que hauràs de fer una nova preinscripció en el seu moment, llavors prova amb el codi actual, i si no et funciona, és senyal de que has de sol·licitar un de nou.
      Sort i salutacions cordials!

      Elimina
  80. Hola Lluis! Crec que ja no assessores però de tota manera m'agradaria preguntar-te si creus que es possible que entri en l'última assignació a medicina a Lleida ( aquest any la nota de tall és un 12,242) i jo tinc 12,152) Molta gent està en la meva situació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Sí que hi sóc: en aquestes dates n'hi ha força feina...
      No et sabria dir, perquè tot depèn de la gent que deixi de matricular-se: les places ja estan totes donades. Per tant, ningú ho pot saber fins que passi.

      Ho sento... Sort i salutacions!

      Elimina
  81. Hola Luis!
    He estat llegint el teu blog i és molt interesant! Estic pendent de la 2ª assignació ja que tinc un 5,34 i per sociologia a la UAB demane un 5,45.. (sí...). Saps si ja ha sortit la 2ª assignació? No m'apareix per cap lloc i m'estic tornan boig! En el cas de que surti ja, com la puc trobar dins de les meves consultes?
    Moltes gràcies!
    Carlos

    ResponElimina
  82. Hola Lluís!
    Quan creus que es produeix el descens més gran de la nota de tall; de la primera a la segona assignació (a veterinària de la UAB només ha baixat una centèssima), o al setembre?
    T'ho pregunto perquè la nota de tall de la segona assignació ha estat un 11,79 i jo tinc un 11, 78. Creus que es pot produir alguna baixada més al setembre o penses que ja poc es pot bellugar?

    Moltes gràcies i salutacions!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      El més habitual és que les notes de tall baixin menys a mesura que passen les assignacions. Però com que tot depén de la gent amb plaça que no es presenti a fer la matrícula...
      Estant a 0,01 de la nota de tall, crec que pots tenir esperances fonamentades. A veure si és veritat!
      Sort i salutacions!

      Elimina