dijous, 24 de juliol del 2014

Notes de tall, 2ª assignació (24.7.14)

Ja han sortit publicades del notes de tall posteriors a la segona assignació (convocatòria de juny 2014).
Podeu veure-les aquí sota.
En cas de que una nota no hagi baixat gens (excepte si era un 5), normalment vol dir que aquests estudis ja s'han omplert i no n'hi ha cap plaça disponible, a no ser que algún alumne deixi de matricular-se...
Si la nota és un 5, igual que a la 1ª assignació, sol significar que ha entrat tothom que ho ha demanat i, per tant, probablement n'hi haurà encara places.

89 comentaris:

  1. Hola, la carrera que volia fer no ha baixat gens en la segona assignació. Em recomanes esperar-me a la 1a reassignació? Tinc un 11,522 i volia fer Genètica que és un 11,624.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      És clar: has d'esperar. I dir a accesnet que vols continuar en el procés d'assignacions.
      I, si t'han assignat algún altre estudi, has de matricular-te ara, si no perdre aquesta plaça.
      Salutacions!

      Elimina
  2. Hola Luis, abans de res mil gràcies per prendre't la molèstia de contestar.

    La meva primera opció era entrar a llengües aplicades a al UPF o a Traducció UPF i m'he quedat fora per 0,12 i 0,006 respectivament. Però, veig que les notes no s'han mogut gens i que probablement estiguin totes les plaçes cobertes. Ara també considero fer Traducció a la UAB però no ho vaig posar a la inscripció. La nota d'anglès allà no ha baixat però la de frances es un 5. Com podria fer per entrar a traducció de francé´s a la UAB? De moment he donat per continuar al procés de reasignació i també m'han dit que em puc apropar a la oficina d'accés a lal universitat per unes llistes d'espera però vaig molt perduda. MOLTÍSIMES GRÀCIES ALTRE COP..

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit!
      Ho sento, però si uns estudis no els tens posats a la preinscripció, no pots entrar-hi per la via normal, diguem-ne. Prova això que dius d'anar-hi a la oficina i fas la consulta per mirar de trobar una solució. I potser aquests estudis que ara estan plens, a la 1ª reassignació del 3 de setembre surt alguna plaça (pot haver-hi gent que no es matriculi i deixi lliure algún lloc).
      Fes la gestió i espera al 3 de setembre. Coses més difícils s'han vist...
      Que tinguis molta sort i bona nit!

      Elimina
    2. Sabeu si es pot canviar l'ordre de prefència ?

      Elimina
    3. Hola!
      Diria que no. Però pots fer una consulta a :
      Oficina d'Accés a la Universitat
      Via Laietana, 2.
      08003 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91
      Adreça electrònica: accesnet.sur@gencat.cat

      Salutacions!

      Elimina
  3. Hola, m'he quedat a 0,211 dècimes per entrar a medicina. Creus que m'he d'esperar a les reassignacions ? Jo tinc un 11,768 i la nota més baixa per entrar a medicina és un 11,979. M'agradaria també saber si m'he de matricular ara o no ja que jo si no entro a medicina no voldria cursar biologia humana que és la que m'han assignat, ja que aniria a fer un mòdul superior. M'he de matricular donc a biologia humana per després poder accedir a medicina en cas que entrés a les reassignacions?

    Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Si no et matricules ara, perds l'opció que t'han assignat. Si no t'importa això, no et matriculis, perquè no afecta a continuar amb les assignacions. has de dir explícitament a accesnet que vols continuar en aquest procés.
      Amb una mica de sort, potser en les reassignacions de setembre hi entres a Medicina. Tant de bó, oi?
      Sort i salutacions!

      Elimina
  4. Hola Luis,
    Em passa una cosa semblant. M'agradaria entrar a Psicologia a la UAB però la nota no ha baixat gens a la segona assignació. Em quedo fora per 0'166 però tinc plaça a Girona. Què m'aconselles fer? Espero a 1a reassignació o em matriculo a Girona amb la idea de fer trasllat d'expedient l'any que ve?
    Gràcies pel teu assessorament.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Com que la nota de la UAB no s'ha mogut, a la 1ª reassignació pot passar el mateix, o baixar mínimament. Per tant, no tens cap seguretat d'obtenir plaça allà.
      Si et matricules ara a Girona, i després et donen la plaça a la UAB, no passa res: el canvi de matrícula és molt fàcil. I, si no et donen plaça, podràs gaudir de la bonica Girona... I, en tot cas, passar-te a una altra universitat l'any següent.
      Sort i salutacions!

      Elimina
    2. Moltes gràcies Luis!

      Elimina
  5. Hola, m'he quedat a 0,002 de la 1a assignació i a la 2a no ha baixat res s'ha quedat igual... creus que hi ha possibilitats d'entrar-hi? Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Quedar-se a 0,002 ha de ser frustant... Ho sento. Si la nota no s'ha mogut, no tens moltes possibilitats d'obtenir plaça a la 1ª reassignació, però sí alguna: n'hi ha gent que va treure's la plaça a la 1ª assignació, que no es va matricular esperant una millora en la segona, que potser tampoc es matricularà ara. Segur que són molt pocs, però com que estàs tan a prop...
      Què tinguis la sort que no has tingur fins ara!
      Salutacions!

      Elimina
    2. Gràcies per aquest consell, altre cosa, vaig veure que es van matricular 12 persones en la 2a assignació i cap era de les PAU (batx estranjer, FP...), així que espero que algú hi hagi renunciat.

      Gràcies novament!

      Elimina
    3. Hola!
      Esperem, oi? Què tinguis una mica de sort! Salutacions!

      Elimina
  6. Holaa, mira m'he quedat fora de psicologia a l'UAB per 0.03 i a la 2a no ha baixat res, he seguit amb la 3a assignació, creus que tinc alguna oportunitat?Moltes gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      El teu cas és molt semblant al el noi (o noia) que escriu just abans que tú. El que li dic, et serveix també. O sigui, que tens poques possibilitats, però alguna queda...
      Que tinguis sort!

      Elimina
  7. Hola,
    m'agradaria conèixer com és que tants alumnes han arribat fins aquí. I, just ara que no són previsibles moltes consultes, voldria que alguns dels alumnes que freqüenten el blog, diguessin:
    a) com van arribar fins aquí. I ja, possats a escriure, que indiquessin quins
    b) aspectes els han ajudat més, i
    c) quines millores es podrien incorporar al blog

    Els agraeixo ja des d'ara el detall de posar-me unes línies.

    ResponElimina
  8. Bones Lluís! Bé, en la 2ª assignació dret a la UB ha baixat a un 7,677 i jo tinc una nota de 7,674 creus que podria tenir possibilitats d'entrar-hi? saps si hi ha hagut molta demanda aquest any en dret a la UB?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      El fet que la nota hagi baixat, i que tú estiguis només a 0,003 del tall em fa pensar que tens bastants possibilitats d'aconseguir plaça.
      Sobre la demanda, no es pot saber res: no sol fer-se pública, almenys fins que no s'acabi el procés.
      Salutacions!

      Elimina
  9. Bona Tarda Luis,
    dona la casualitat que he tornat a entrar al blog perquè sabia que quan publiquessin la llista de places per setembre(a l'oficina d'accés em van dir que ho penjarien al voltant del dia 30), tu series també un dels primers en publicar-ho. Ja que tu fas això de manera desinterassada m'agradaria ajudarate contestant el teu mini-cuestionari. Vaig arribar aquí precisament buscant les notes de tall de la segona assignació. És més, no les vaig trobar a la pàgina d' accesnet en aquell moment però aquí sí. Un cop arribat aquí vaig començar a veure que publicaves tot el relacionat amb temes que m'interessaven i que a més ho fas com un rellotge(lamentant-me de no haver trobat la pàgina abans). Contestant, doncs, a la teva segona pregunta, no li trobo cap pega al teu blog. És més, no podries haver escollit un nom millor, i és que a part d'orientació tens empatia i sempre intentes animar a les persones que t'escribim. Per mi., segueix així. Que tinguis un bon dia:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      Gràcies per les teves paraules. Sempre és agradable trobar gent agraïda. Tant de bo el blog pugui ser útil a molta gent.
      Ah! I gràcies per avisar que cap el dia 30 sortiràn el llistat de places disponibles pel setembre. Hi estaré pendent.
      Salutacions cordials!

      Elimina
  10. Hola Luis!
    Creus que hi haurà places d'enginyeria en sistemes audiovisuales a la UPF per setembre?
    L'any pasat no n'hi havia però enguany la nota ha baixat sustancialment i ara mateix es sols un 5,1.
    Jo vaig fer la sele lany pasat i tinc un 9'5 pero he decidit canviar-me de carrera i s'hem va pasar la preinscripció de Juny, creus que hi acabará havent-hi places veient la baixada que ha fet?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Possibilitats en tens, és clar que sí. Tot depén de si queden places lliures per la preinscripció de setembre. Ho veuràs al llistat que sortirà, d'estudis i places disponibles a accesnet.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  11. Hola LLuis,
    Et volia fer unes consultes. He fet la selectivitat ara al setembre, i vull fer Logopedia a la UAB però no hi ha plaçes. Però si, a una privada. Si jo entro ara a la privada, hi hauria algun problema per fer un trasllat d'expedient a una publica el seguent curs?
    Em demanarien alguna nota de especifica per fer el segon curs a la UAB al fer el trallat al segon curs?

    Moltes gràcies!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      No tens cap problema. Això sí: has de preguntar a la secretaria de Logopèdia de la UAB quins requisits exigeixen i quines convalidacions et farien. Cada universitat té el seu pla d'estudis i, segons com, et faran fer matèries que ells ja han fet a 1r i tú potser no. Millor que consultis. Però passar d'una privada a una pública no té cap problema, ni et demanaran cap nota.
      Salutacions!

      Elimina
  12. Hola, vull fer la preinscripció ara al setembre, a relacions laborals, pero a la UPF a la 3ª reassignació la nota es un 5,16, creus que sortiran plaçes al setembre? Gracies!

    ResponElimina
  13. Hola!
    No ho tens gens bé: ho sento... De la 1ª a la 2ª assignacions, la nota va baixar una mica. Ja llavors es va situar a 5,16. I així ha continuat en totes les reassignacions. Això vol dir que, en aquest temps, no ha entrat ningú. Veig molt difícil que puguis entrar-hi al setembre. No obstant, a la UB sí que probablement n'hi ha places, perquè la nota de tall és un 5. Pensa-ho a l'hora de fer la preinscripció el 25 o el 26.
    Salutacions i sort!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies! Intentare a la UB... El que no m'agrada es que segurament a la UB em toqui l'horari de tarda, que es de 18:00 a 22:00, saps si hi ha alguna forma de cambiarme sense contracte laboral?

      Elimina
    2. Hola!
      Primer, intenta 'plorar' a Secretaria quan vagis a matricular-te. Si no dona resultat, prova a veure si algún company/a volgués canviar-se del matí a la tarda...
      No veig més solucions, ho sento!
      Salutacions!

      Elimina
  14. Bon dia , tinc una pregunta vaig fer la selectivitat al juny i vaig suspendre la fase general pero vaig aprovar la fase especifica . Al setembre vaig tornar a fer els examens de la fase general i els vaig aprovar , i la meva pregunta es si em contaran la nota que vaig treure en juny a la fase espesifica o no compta ? Gracies !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia, Dana!
      Es clar que compta! Té dos anys de vigència. La sumaran a la nota que has tret al setembre de la fase general.
      Salutacions!

      Elimina
  15. Bon dia , tinc una pregunta vaig fer la selectivitat al juny i vaig suspendre la fase general pero vaig aprovar la fase especifica . Al setembre vaig tornar a fer els examens de la fase general i els vaig aprovar , i la meva pregunta es si em contaran la nota que vaig treure en juny a la fase espesifica o no compta ? Gracies !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies !! M'heu alegrat el dia , doncs bé si tinc un 5,868 i més un 8 de la fase específica de juny la meva nota es 7,468 ?

      Elimina
    2. Hola, de nou!
      Si sempre fos tan fàcil alegrar el dia a la gent... L'enhorabona!

      Elimina
  16. Bona tarda.
    Desconec si aquest blog està operatiu encara, però si em poguessiu ajudar em farieu un favor enorme.
    Vaig fer la selectivitat al 2005, cursant infermeria i actualment treballant com a infermer. En aquella època les notes eren sobre 10 màxim. La meva mitja de batx per aquella època era de 7,5 i la mitja general amb la selectivitat era de 7,4. Ara m'agradaria estudiar una altra carrera com és medicina, però no se quines opciones tinc.
    M'han comentat la opcio de accedir-hi si faig un cfgs, pero pel que tinc entès passen tots a 2 anys aquest curs vinent. Per altra banda, amb la opció de realitzar les específiques, en el millor dels casos, sumaria 4 punts a la mitja meva, amb el que em quedari curt, a un 11,4 en el cas que volgués fer medicina. Podria realitzar un altre cop la fase específica per intentar pujar nota? en aquest cas faria a part també de la fase general, la fase específica i s'em sumaria? tinc un bon cacau mental, fa molt de temps que vaig desconnectar de les pau i si em poguessiu ajudar us estaria infinitament agraït. Gràcies per adevantat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda, Kevin!
      Ja veus que el blog sí que és operatiu... i espera ser-ho durant temps.
      Anem a pams amb la resposta a les qteves preguntes:
      1. La possibilitat (que no cites) d'accedir-hi a Medicina com a graduat universitari, no crec que sigui factible, perquè l'últim any, les notes de tall anaven entre el 8,5 i el 8,8, i tú tens un 7,4.
      2. Si fas la fase específica només, podries arribar-hi, com a molt, al 11,4. I resulta que les notes de tall entrant per les PAU van oscil·lar entre 11,9 i 12,4.
      Les notes, entrant des d'un CFGS, són les mateixes que amb les PAU, i hauries de fer la fase específica.
      3. Penso que l'opció que té més garanties (però també la que et requereix més esforç) és presentar-se de nou a totes les PAU (fase general i fase específica), amb l'intenció de treure una nota superior a 12. Si ho fas així, et quedaria la millor nota (la d'ara o la de 2005).

      Ja sé que no t'he facilitat gaire el fet de sortir del dubte, però almenys saps quines són les opcions que tens.

      Si et puc ajudar al alguna cosa, ja ho saps...
      Sort i salutacions.

      Elimina
    2. Primer de tot, deixam agrair-te la tasca que fas contestant a cadascun dels comentaris del blog...és realment útil i genial...per altra banda, agrair-te la informació...efectivament, considero que la opció que podria resultarme més factible seria millorar la nota general per intentar accedir... en aquest context, doncs, si no he entès malament, tenint el 7,4 de batxillerat, si vull millorar la nota d'accés, m'hauria de presentar a la fase general i l'específica, oi? en la meva època, si no recordo malament, s'en deien les optatives, o quelcom aixi. Llavors en aquest cas, hauria de realitzar la fase general (filosofia, angles, castella,catala, etc), i a aquesta nota (feta la ponderació amb la de batxillerat), li hauria de sumar la nota sobre 4 punts que pogués treure a les 2 específiques? sé que es una mica liós, pero posats a que és l'unica opció que em queda, i a la que hauré de dedicar l'ultima carta sota la màniga, vull tindre clara.
      Per última pregunta...he sentit rumors que l'any vinent ja no hi haurà selectivitat, que seran les universitats les que realitzin els seus examens d'admissió...saps si això és ja a partir de l'any vinent? o encara queden 2? moltes gràcies novament.

      Elimina
    3. Bona tarda, Kevin!

      Tot el que has dit de les PAU és correcte: a la fase general (40%) més la nota de batxillerat (60%) se li suma la nota que treguis en la fase específica (màxim 4 punts).
      La selectivitat encara durarà fins el 2017. O sigui, que encara queda... A Catalunya, les universitats crec que ja s'han posat d'acord en fer-ne una selectivitat comuna, que no serà molt diferent de la actual, segons sembla.

      Si tens més dubtes, m'ho dius.
      Ah! I moltes gràcies per les teves lloances: ho faig tot amb molt de gust. M'he dedicat molts anys a orientar als alumnes, i ara que m'he jubilat, vull continuar amb aquesta tasca tan bonica... i necessària.

      Salutacions cordials!

      Elimina
    4. Un cop més, mil gràcies, ara ja sé el camí a triar....
      I per si de cás ho sapigués... tinc un dubte que ningú m'ha sapigut contestar... aquest any passen tots els mòduls d'un any a dos anys, al menys els sanitaris que et donen accés a medicina....el meu dubte és....al passar els mòduls d'un a dos anys, l'any vinent, no hi hauràn practicament estudiants que postulin a entrar a la universitat provinent de mòduls, això repercutirà en que la nota de tall baixi? (tant de medicina, com de odonto, infermeria, etc?). Per llògica hauria de ser aixi, no? que en penses?

      Elimina
    5. Hola de nou, Kevin!
      No és fàcil respondre a la teva pregunta. Teòricament, baixarà el nombre d'alumnes perquè no acabarà ningú aquests mòduls el próxim curs.
      Però, a la pràctica, no crec que es noti molt: primer, perquè els alumnes que fan les PAU per fer Medicina, provinents de CFGS penso que no són molt nombrosos. I segon, perquè les places lliures les ocuparan els que venen del batxillerat. Això sí, la nota de tall pot baixar una mica, però no confiis que ho faci gaire.
      De totes maneres, és una opinió molt personal i, lògicament, em puc equivocar.

      Ànim i que et vagi molt bé! M'agradarà conèixer el teu èxit quan entris a Medicina!
      Salutacions!

      Elimina
  17. Bon día Lluís!

    Tinc un últim dubte...aquests dies m'he estat mirant el tema de prepararme tota la sele i realment, a part de ser un dineral, no és excessivament fiable que em surti bé. Si més no, cercant altres vies, m'he estat mirant tots els cfgs per veure si encara aquest any quedés algun d'un any. I buscacnt molt, he trobat un, que aquest és el seu últim any, ja que l'any vinent s'extingueix. Es tracta d'un cfgs d'atenció al consumidor. El meu dubte és (no sé si ho sabràs tú), fent el mòdul aquest, que no té res a veure amb la sanitat, em serviria per fer la fase específica i intentar entrar? pot ser qualsevol modul?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia, Kevin!
      En principi, no importaria quin mòdul has fet. El que sí has de fer és l'examen d'una matèria (o dos o tres) que ponderin 0,2 o 0,1 a la fase específica, per tal d'obtenir una bona nota total.
      De totes maneres, per aclarir-ho amb garanties, pots fefr una consulta a:
      Oficina d'Accés a la Universitat
      Via Laietana, 2.
      08003 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91

      Sort i salutacions!

      Elimina
  18. Moltíssimes gràcies un cop més Lluís :)

    ResponElimina
  19. Salutacions.

    Estic completament desesperada. He contactat en l'UAB i fins i tot en la Generalitat. Tinc una bona mitja de batxillerat pero m'ha caigut una assignatura i vaig al setembre. El meu desitg es fer psicologia a l'UAB. Un amic que estudia allí va anar a preguntar sobre la posibilidad de que sobrin plaças a setembre, i li van dir que si. Pero jo vaig enviar un correo a l'UAB i em van dir que mai havian sobrat. I ara veig això... Estic molt desesperada perque em molesta molt que tingui una mitja tan alta que pugui entrar fen ara la selectividad, pero no pugui perque he suspes una. Ho veig tot negre. Quines posibilitats hi ha que haguin plaças al setembre per a psicologia a l'UAB? Estic segura de que a la selectivitat del setembre puc arribar a traure el 10, i em fastidia molt no poderhi entrar encara aixi. Per favor, ajuda...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia, Ana!
      En primer lloc, lamento molt el que t'ha passat: és molt dur quedar-se per una sola assignatura!
      Espero que t'animis, i vull pensar que contribuiré a que ho facis. Tant de bo que així sigui.

      He estat mirant las preinscripcions de l'any passat i, efectivament, ni a la UAB ni a cap altra universitat pública de Catalunya n'hi havia places per Psicologia al setembre.

      Fins aquí, la part negativa. Ara, el que pots fer:
      n'hi ha psicologia a universitats privades de Barcelona, i -molt important- a universitats a distància.
      Aquí les tens:
      Universitat Abat Oliva-Ceu:
      http://www.patatabrava.com/universidades/UAO/facultat_de_ciencies_socials-217.htm

      Blanquerna (Univ. Ramon Llull):
      http://www.patatabrava.com/universidades/URL/facultat_de_psicologia_ciencies_de_l_educacio_i_l_esport_blanquerna-104.htm

      També tens també universitats a distància (de matrícula més barata que a les privades):

      UOC:
      http://www.patatabrava.com/universidades/UOC/campus_virtual/psicologia-983.htm

      Univ. Intern. de La Rioja:
      http://www.unir.net/grado-psicologia.aspx

      UNED:
      http://portal.uned.es/portal/page?_pageid=93,165833&_dad=portal&_schema=PORTAL

      T'aconsello que comencis a preguntar pels terminis de matriculació, proves d'accés, etc. Segur que al setembre tindran places (si més no, en bastants d'aquestes universitats).

      Ànims! Prepara't bé les PAU pel setembre, que tindràs una molt bona nota i podràs fer el que vols.
      Ah! I, quan hagis fet primer curs de Psicologia, podràs demanar trasllat a la UAB, i continuar allà els teus estudis.
      Més animada? Apa, sort i els meus millors desitjos!

      Elimina
  20. Hola!
    La nota de tall per el doble grau en Educació primària i infantil a la 1a assignació és de 8'700 i a la 2a assignació un 5'000. Hi ha molta diferència de nota, per tant, jo ara per a la selectivitat del juny del 2015 per a quina m'he de guiar??
    Moltes gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Les notes de Educ. Primària i d'Infantil de l'any passat han estat molt rares, per la incidència de la Prova que es demanava (la nota de català i de castellà de les PAU). O sigui, que suposo que aquest any la nota de tall serà més alta. El millor és que apuntis a la primera nota (8,7), per assegurar. Amb això, crec que hi entraràs sense problemes.
      Sort i una salutació ben cordial!

      Elimina
  21. Bona nit!! A mi també m'interessa moltissim fer el grau en educació primària i si no pogués fer la infantil. Les notes de l'any passat (tan a la 1a com a la 2a assignació) són de 5. Tinc un 6 del batxillerat i la sele mha anat normaleta, però amb el 5 ja compto entrar!! La gent diu que com a molt pujen normalment decimes amunt o baixen decimes avall.. Podri ser que pujessin tots els graus en educació varis punts? (Primària i/o infantil) (pet el doble grau no pregunto ja que es un cas rar)
    Gràcies per el teu temps.
    Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      En una situació normal, és cert el que dius (les notes es mouen poc d'un any a un altre. Però l'any passat, aquestes dues van baixar molt, en bona part, pel tema del 5 de català-castellà. Suposo que enguany la nota pujarà: no sé si molt o poc, però dubto que sigui poc. Varis punts, segur que no, però de 0,5 a 1,5 podria ser. Tant de bó m'equivoqui...
      Sort i salutacions!

      Elimina
  22. Hola, tinc un 7,45 de nota d,admissió i vull fer dret a la udg. La nota de tall és de 5,5 i hi ha 150 places. Creieu que puc entrar? Variaran gaire les notes de tall fins a tal punt q arribi a un 7,45? Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Crec que no haus de patir. La nota no pujarà tant com això. Sort!

      Elimina
  23. Hola vull fer educació infantil a la UB i tinc un 8,38 però aquest any la nota de tall ha pujat fins el 8,64. M'espero a la segona assignació o no creus que baixi tant? També van agafat a treball social , podria agafar aquesta opció.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      No perds res per esperar, tot i que no em dius en quina opció t'han agafat (1ª, 2ª, 3ª...). Si Treball social era la teva primera preferència, ho perdràs si no et matricules. SI no ho era, sempre la tindràs, a l'espera de que et donin Educ. Infantil a la següent assignació.
      Salutacions!

      Elimina
    2. Gràcies, treball social era la meva cinquena opció i ed, infantil la primera,

      Elimina
    3. Doncs et recomano esperar a la segona assignació, sense fer res. Llavors ja decidiràs o, si vols, em tornes a preguntar.
      Sort!

      Elimina
  24. Hola!!
    Ja han sortit els resultats de la 1a assignació, i farmàcia ha passat del 8,8 al 10,238 i m'he quedat fora perquè tinc un 9,024, i m'han assignat la 2a opcio, podologia, que també m'agrada. Estic una mica perduda i tinc alguns dubtes: vosté creu que val la pena reclamar per farmàcia? vull dir, la nota podria baxar molt? I si reclamo, podria perdre la plaça de podologia?
    Espero que em contesti a les meves preguntes aviat.
    Moltes gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Les reclamacions eren a les correccions de les PAU, i ja estàs fora de termini.
      La teva nota està a més d'un punt de la de tall. No és impossible que baixi, però no ho tens fàcil.
      Si no et matricules de Podologia ara, i no fas res, entraràs en la 2ª assignació, i no perdràs la plaça de Podologia.
      Si tampoc t'arriba la nota a la 2ª assignació, llavors sí que t'has de matricular de Podologia, i pots indicar que vols continuar en el procés d'assignacions.
      En aquest post del blog ho tens ben explicat:
      http://lorientacio.blogspot.com.es/2015/07/divendres-10-1-assignacio-de-places.html
      Sort!

      Elimina
  25. Bon dia Luis!

    Primer de tot dir-te que et una gran font d'ajuda i agrair-te el teu temps.

    Dit això, tinc 2 qüestions relacionades amb la 2a assignació:

    1- Si esperes a la 2na assignació i, per tant et matricules al 23 de jul. en comptes del 17, perds preferències en el grau assignat (ex: horaris, grups, assignatures anglès...)?

    2- Tenint en compte precedents, creus que la nota d'IBE (international business economics-upf) pot baixar en la 2na o reassignacio?

    Salutacions i gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Gràcies per les teves paraules!
      Si esperes a la 2ª assignació, pots perdre poder triar horaris, etc. No perdràs la plaça.

      La nota d'aquests estudis sol baixar molt poc. Crec que l'any passat va ser de 0,024. Però cada any va com va...
      Sort i salutacions!

      Elimina
  26. Bona tarda Luis,

    Primer de tot, dir-te que ets una gran font d'ajuda i agrair-te el teu temps en orientar-nos.

    Dit això, tinc un parell de qüestions relacionades amb la segona assignació:

    1-Si esperes a la segona assignació, i per tant, et matricules més tard, perds preferències en el grau assignat (exemple: horaris, grups, assignatures en anglés...)?

    3-Tinc un 12,2 i la nota d'IBE (international business economics-upf) és un 12,374. Tenint en compte precedents anteriors, em recomenaries aguantar per una possible baixada?

    Gràcies i salutacions!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo que tú, esperaria. a veure què passa a la 2ª assignació, sobretot si no tens problemes d'horaris, torns, etc.
      Sort!

      Elimina
  27. Hola Luis!
    Primer de tot gracies per la teva atenció!
    La meva situació és que vulll fer dret a la ub i m'han assignat a la uab pero una dècima. Tinc 8.3 i la nlta de tall de juny és de 8.424. La meva nota és senae comptar les especifiquea perquè no tenia cap que em ponderés. Ara estic esperany a la segona assignació per veure si baixa la nota. Voldria saber per quina raó pot baixar, si hi ha molta possibilitara d, entrar... (es veu que aquest any dret és una de les més demandades). I si no entro, si val la pena presentar-me a específiques o no al setembre...

    tampoc entenc del tot sobre lea reassignacions. Si em matriculo a la uab el 23 de juliol perquè no he entrat i puc seguir amb les reassignacions? Com funciona? Però si ja s' ha pagat la matricula no seria perdre-la?

    Moltes gràcies! Pel que al teu qüestionari jo m'he topat amb el teu blog buscant la nota de les assignaciona de dret de l'any passat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Sens dubte: jo esperaria a la 2ª assignació, perquè penso que tens possibilitats.
      La nota baixa si n'hi ha gent ja assignada que no es presenta a matricular-se i, per tant, deixa llocs lliures. N'hi ha gent que es preinscriu 'per si un cas', però que pensa estudiar fora de Catalunya o en una universitat privada. Aquest són els que després no es matriculen.
      Si no entres el dia 23 a la UB, has de matricular-te a la UAB i pagar. No perds el preu de la matrícula, perquè si després t'admeten a la UB, ho tenen en compte.
      Tot el procés per seguir amb les reassignacions, ho tens explicat aquí:
      http://lorientacio.blogspot.com.es/2015/07/divendres-10-1-assignacio-de-places.html

      Sort i salutacions!

      Elimina
  28. Hola! La meva gran il·lusió és estudiar biotecnologia a la UAB on la nota de tall d'aquesta és de 11,198 i a la segona assignació va ser de 11,126.
    Hi ha aquest document http://universitatsirecerca.gencat.cat/web/ca/03_ambits_dactuacio/acces_i_admissio_a_la_universitat/.content/acces_i_admissio_a_la_universitat/preinscripcio_per_a_les_universitats_publiques__i_universitat_de_vic/llistes_de_notes_de_tall_i_de_places_universitaries/documents/Quadre-comparatiu-nota-de-tall-1a-assignacio-amb-la-de-lultima-assignacio.-Juny-2015.pdf on la nota de tall de biotecnologia a final de procés és de 11,035... aquest final de procés a què fa referencia? és la reassignació que es fa el septembre? No ho acabo d'entendre i seria un plaer que m'ho puguis aclarar i què em poguessis dir si esperant fins al septembre pots perdre un cert tipus de preferència... Moltes gràcies (:

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      La nota de l'última assignació és la que resulta després d'assignar totes les places de la convocatòria de juny. N'hi ha una 1ª assignació, una segona i múltiples reassignacions, fins septembre o octubre (de la convocatòria de juny). Si entre una i altra reassignació la nota no es mou, vol dir que no ha entrat ningú més. Si les places s'esgoten amb la convocatòria de juny, a aquest estudi ja no hi pot entrar ningú al setembre. Per això surt publicat un llistat dels estudis disponibles per qui fa la preinscripció al setembre.
      Espero haver-te aclarit el tema.
      Salutacions cordials!

      Elimina
  29. Hola Bona Nit ,
    Et voldria preguntar si creus que podria entrar a Infermeria a la Universitat de Girona (UdG). La nota de tall va ser de 8,896 l'any passat i jo he tretbun 8,484.
    Estic molt nervios i per això t'he vingut a preguntar.
    A més també volia preguntarte si aqueta professió esta molt demandada.
    Moltes gracies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Tot depén de la gent que ho demani. Haurem d'esperar a la 1a assignació...
      Sí que és una professió amb sortides. Salutacions i sort!

      Elimina
  30. Bona tarda, Luís!

    Una pregunta....tens constància que el juny de l'any vinent la selectivitat serà igual que la que es fa ara? hi han hagut mil i un rumors sobre si canviarà o fins i tot si s'acabarà, pero no sé si pots dir-nos si saps si serà així o seguirà tal i com està? moltes gràcies d'avantmà, una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda, Kevin!
      Les PAU continuaran igual l'any vinent. Sobre això, vaig posar una entrada al blog, que pots veure aquí:
      http://lorientacio.blogspot.com.es/2016/06/resultats-pau-2016-i-continuitat-pau.html
      També es parla de què passarà l'any 2018.

      Salutacions cordials!

      Elimina
  31. Bones!!
    He fet el cfgs d'Integració Social i tinc un 8 de mitja mes o menys, m'agradaria posar de primera opció Infermeria (9.2) i segona Psicologia (7.9) Creus que si no faig la especifica de Sele no tinc gaires possibilitats d'entrar a Infermeria?
    Sap si entra molta gent de cicles fromatius a aquestes carreres?

    Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Crec que hauries de fer la part específica de les PAU: d'un any a un altre poden canviar les notes de tall, depenent de la quantitat de gent que ho demana.
      Hi entra gent de Cicles, amb els mateixos requisits que des del batxillerat. No sabria dir-te si molta o poca.
      Salutacions i sort!

      Elimina
  32. Bones! M'ha quedat un 7.7 del cicle formatiu i tinc intenció de anar a la uni, pero la nota de l'any passat es va quedar en un 9.8 i a la segona assignació 7.6, els ultims anys ha estat entre 7.4-7.9
    ¿Tinc poques possibilitats d'entrar amb un 7.7?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Dedueixo que no penses fer la part específica de les PAU, per pujar nota, oi?
      Fa de mal respondre el que preguntes, perquè cada any va com va: si n'hi ha molta demanda, la nota pujarà. Et trobes en una nota que et farà patir una mica. Tan de bo et surtis..!
      Salutacions i sort!

      Elimina
    2. Perdona, hi havia un error, la nota era un 7.8 no un 9.8 i després va baixar a un 7.6! Els ultims anys si que s'ha mantingut entre 7.5 i 7.9.

      Elimina
    3. Ja ho imaginava. Esperem que aquest any no pugi la demanda...
      Sort!

      Elimina
    4. Bon dia! Finalment no he entrat a la primera asignació, s'ha quedat en un 7.988 i la meva nota es de 7.776.. tinc possibilitats a la segona?

      Elimina
    5. Hola!
      Penso que has de tenir esperances, Mira l'evolució de les notes l'any passat aquí:
      http://universitats.gencat.cat/web/.content/01_acces_i_admissio/preinscripcio/documentacio/Notes_i_places/Quadre-comparatiu-nota-de-tall-1a-assignacio-amb-la-de-lultima-assignacio.-Juny-2016.pdf

      Sort!

      Elimina
  33. Bones, he entrat a la segona opció, pero vull esperar a la segona assignació per veure si entro a la primera. M'he de matricular igualment d'aquesta opcio q en principi no vull? O nomes m'he d'esperar sense fer cap tramit?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Si vols esperar a veure si et donen la teva 1ª preferència, NO has de fer cap tràmit. Després de la 2ª assignació, sí que hauràs de matricular-te de la que et donin.
      Sort!

      Elimina
    2. Gràcies! En cas que no entri a la meva primera preferencia en la segona assignació m'he de matricula de la segona opció i puc continuar en el proces de reassignacio de places oi? Per si al setembre hi ha baixes i pogues entrar a la meva primera preferencia, es així?

      Elimina
    3. Bon dia!
      Entenc que t'han assignat la teva segona opció. Doncs bé, si no et donen la primera preferència, has de matricular-te de la segona, que ja tens, i dir explícitament que vols continuar en el procés d'assignacions. No cal esperar al setembre: poden quedar places per gent que no arriba a matricular-se després de la segona assignació o de les respecgtives reassignacions que ni haurà, fins el mes de setembre.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  34. La meva filla ha quedat a 0,16 d'entrar a criminologia a la Udg. Ha entrat a Dret, la seva segona opció. La nota de tall no ha canviat de la primera a la segona assignació. Què vol dir això? Creus que té possibilitats?
    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      Sincerament, que no hagi canviat la nota de tall és una mala notícia: això vol dir que s'han matriculat tots els que tenien plaça assignada. Encara n'hi ha alguna possibilitat a la següent reassignació... De moment, cal que es matriculi en Dret, per no perdre la plaça, i indicar que vol continuar en el procés d'assignacions.
      Que tingui sort. Salutacions!

      Elimina
  35. Hola, tinc una pregunta, però no sé si encara teniu operatiu el chat de respostes. El criteri de l’ordre d’assignació ja sé que és la nota, però imaginem que jo tinc un 12,6 i la meva primera opció es queda en un 12,7 a la primera assignació. Si la meva segona opció esta en una nota de 12,3, jo entro directe o nomès si hi ha hecho places lliures de la primera opció. Si la segona omple amb les peticions de la primera opció, jo salto nomès a la opció on queden llocs buits, ara si per nota l’ordre d’assignació de les places buides? O li podria treure plaça a algu que l’ha demanat en primera opció, i jo en segona però que té una nota més baixa que jo?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Entenc que entraries directe amb un 12,6 si la teva 2ª opció té una nota de tall de 12,3. Perquè vol dir que ja han estat acceptats els qui la tenien com a 1ª opció.

      Elimina