dijous, 4 de setembre del 2014

Notes de tall, 1ª reassignació (3.9.14)

S'han publicat les notes de tall posteriors a la 1ª reassignació de places universitàries.
Es poden veure a continuació.

Notes-tall-1a-reassignacio-03-09-14-JUNY-2014.pdf by Luis Inclán



13 comentaris:

  1. Hola Luis, els que fem les PAU al setembre, un cop ens donin les notes i, en el cas que ens aceptin a la carrera que volem, entrem a finals de setembre-principis d'octubre, o entrem al gener?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Sabreu si teniu plaça el 2 d'octubre i us matriculeu el 3. No cal esperar més per anar a classes. És més: potser us deixaran entrar-hi abans (si voleu), perquè no crec que ningú passi llista...
      Sort i salutacions!

      Elimina
    2. Però podrás fer els examens com els demés?

      Elimina
  2. Perquè la majoria d'assignatures no han canviat la seva nota des de juny? Es molt extrany!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      La resposta és bastant clar: depend de l'oferta i la demanda. Si el nombre d'aspirants a una plaça és superior al nombre de places, aquestes s'esgoten ràpidament. I, com que ja no entra ningú, la nota de tall no es mou.
      Només, quan no s'han omplert totes les places, hi entra gent nova, lògicamente amb nota més baixa: llavors la nota de tall baixa.
      Espero que m'hagi explicat convenientment.
      Salutacions!

      Elimina
    2. Hola, doncs jo tinc un dubte ... no em vaig matricular a ciencies ambientals a la UB que era la plaça que tenia assignada el 24 d juliol, per tant vaig deixar una plaça lliure pero la nota de tall d'ambientals del 3 de setembre no ha baixat gens i no entenc que ha passat amb la plaça a la que jo vaig renunciar, si no ha pogut entrar ningú més.
      Moltes gràcies pel teu blog q tant ens ajuda.

      Elimina
    3. Bon dia!
      Sí que és estrany... Només podria ser que la teva plaça l'ocupés algú que tenia una nota igual a la de tall. No hi veig una altra possibilitat.
      Misteris de l'accés...
      Salutacions!

      Elimina
  3. Hola Luis,
    Estic molt extranyada amb les notes de la reassignació de setembre. Tinc un 11.85 i vull fer medicina. Quan vaig saber la meva nota vaig estar casi segura que a la reassignació entrava perquè les notes de medicina de l'any passat tant a la segona assignació com a les reassignacions van baixar més que la meva nota.
    Fins quan hi ha reassignacions? Creus que tinc alguna possibilitat? La nota més baixa és a Lleida amb un
    11.934...

    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Em sap greu el que dius, però cada any va com va.
      N'hi haurà encara unes 5 reassignacions, fins finals d'octubre. La propera serà el 17 de setembre i, després, una cada 10-15 dies.
      Tant de bó t'en surtis! Què tinguis una mica de sort. Salutacions!

      Elimina
  4. Hola Luis,
    Jo vaig triar veterinària com a primera opció i em van assignar biologia que era la segona. Em van trucar de la UAB recomanant-me que em matriculés per si s'alliberava alguna plaça però no ho vaig fer perquè si no acabava entrant a veterinària perdia els diners d'una matrícula que no aprofitaria. Ara veig que ha entrat gent amb nota més alta que jo, que tinc un 11.112 i el meu dubte és que si per nota pogués acabar entrant em pot perjudicar el fet de no haver-me matriculat.
    Gràcies per endavant !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Aquest fet no t'hauria de perjudicar: si acabes tenint plaça en properes reassignacions, et matricules i ja està. Ningú sabrà que t'havien proposat matricular-te.
      Sort i salutacions!

      Elimina