dimarts, 23 de setembre de 2014

Notes de tall, 3ª reassignació

Ja es poden veure les notes de tall posteriors a la 3ª reassignació de places universitàries.
Les teniu a continuació, o al web oficial.

10 comentaris:

 1. Hola Luís,
  Sóc un estudiant que faré la selectivitat al setembre. Tinc dubtes que no he pogut acabar d'aclarar amb certesa: em serà impossible accedir a graus on la nota de tall no sigui 5,000? Vull cursar Enginyeria Informàtica a Barcelona, m'és igual UB, UAB, UPC o UPF, però en totes la nota de tall de ha quedat per sobre del 5; tinc possibilitats d'entrar?
  Moltes gràcies

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola!
   En principi, és tal i com dius: només els estudis que tenen un 5 de nota de tall ofereixen places al setembre.
   De totes maneres, això s'ha de confirmar: amb vistes a la preinscripció del setembre, surt a accesnet un llistat dels estudis que encara tenen places disponibles. pots veure aquí el llistat de l'any passat:
   http://universitatsirecerca.gencat.cat/web/ca/03_ambits_dactuacio/acces_i_admissio_a_la_universitat/.content/Enllac/Preinscripcio/preinscripcio-setembre-2014.pdf

   Sort i salutacions!

   Elimina
 2. Genial, estaré atent per quan surtin les d'aquest any.
  Moltíssimes gràcies, bon estiu!

  ResponElimina
 3. Hola Luís, voldria fer-te una consulta:

  Aquest any he iniciat el grau d'ADE a la Universitat de Barcelona. Vaig fer la selectivitat l'any 2014 i tinc un 8.96 de nota de tall, amb la fase general aprobada. M'agradaria prendre'm aquest any per aprendre idiomes i començar un grau de turisme l'any següent. M'agradaria saber si amb la meva nota de selectivitat em veuria en la situació de realitzar els exàmens de la fase específica, o si amb la nota de la general ja puc ficar-me al grau si la nota de tall de la carrera que vull fer es baixa. Es a dir, seria per matricular-me a una altra carrera pel curs 2016/17.

  El dubte seria aquest, si amb aquest any de transició que em prenc entre carrera i carrera, em possaria algun impediment a l'hora de matricular-me per un nou grau pel curs 2016/17.

  Moltes Gràcies,

  Jose Luis.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bona nit, José Luis!

   No tindries problema de cap mena. Primer, perquè la nota de la fase general no caduca mai. Per tant, pots fer-la servir quan vulguis. I, després, perquè les notes de tall de Turisme són força baixes (entre el 5 i el 5,6).
   Fins i tot, si volguessis, podries fer la preinscripció aquest setembre i entrar ja pel curs vinent. Tú mateix.

   Penso que t'ho he aclarit. Salutacions cordials!

   Elimina
 4. Moltes gràcies Luís, dubte resolt!

  Bona nit!

  ResponElimina
 5. Hola Lluís!
  Una pregunta, actualment hi ha algun grau superior que duri un any?
  Moltes gràcies!
  Maria

  ResponElimina
 6. Hola, Maria!
  N'hi ha alguns, tot i que són pocs. Pots consultar-ho en aquest llistat (pensa que, fins a 1400 hores, és un curs; i des de 1700 hores, ja són dos cursos):
  http://queestudiar.gencat.cat/web/.content/documents/arxius/a-j/cicles_families.pdf

  Salutacions!

  ResponElimina