dilluns, 15 de juny de 2015

Preinscripció universitària, juny 2015

Ja fa dies que es pot fer la preinscripció universitària, i el termini s'allargarà fins el dia 3 de juliol, just una setmana després de conèixer les notes de les PAU.
Per tal de fer una bona preinscripció, tenint en compte tots els detalles possibles, s'adjunta el llistat de centres d'estudis universitaris públics de Catalunya disponibles (i també els de la Universitat de Vic), així con el nombre orientatiu de places, i el preu, quan aquest té un cost especial (per ser un centre adscrit o un estudi de la Universitat de Vic).

8 comentaris:

 1. Bon dia Lluís: el meu dubte és si puc renunciar a la primera opció en cas que m'adjudiquessin la plaça i quedar-me amb la segona opció o si l'haig d'acceptar si o si. La meva primera opció és genètica, però em falta nota i m'agradaria esperar a les altres assignacions i reassignacions. La segona opció és psicologia, que tinc nota de sobres. Si m'acavessin assignant genètica no sé si podria compaginar els horaris amb la feina (amb psicologia si que puc). El problema és que no sabré els horaris de feina fins que no hagia acabat ja el periode de preinscripció. Com ho veus? Moltes gràcies!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bona tarda, Laia!
   En principi, la normativa oficial no deixa opció: si t'assignen la teva 1ª opció, t'has de matricular d'això. Diu així:

   "Estudiant assignat en 1a preferència
   Ha de matricular-se en el centre assignat del 14 al 17 de juliol. Si no ho fa, perdrà la plaça assignada.El procés de preinscripció d'aquest estudiant ha finalitzat".

   Diu que es perdrà la plaça assignada, però no diu si es pot accedir a la següent opció.
   Si creus que et falta nota per accedir a la teva 1ª opció, no em preocuparia gaire: potser et donaran la 2ª ja d'entrada.
   Si vols estar segura, fes una consulta a:
   Oficina d'Accés a la Universitat
   Via Laietana, 2.
   08003 Barcelona
   Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91

   Sort i una salutació!

   Elimina
  2. Moltes gràcies Lluís, ja he trucat però estaven col.lapsats i ja han tancat i avui és l'últim dia per fer la preinscripció. Sé que no em donaran la plaça a la primera assignació, ja que em falten 0,8 punts per assolir la nota de tall del curs passat, però la meva idea era esperar a la reassignació del setembre i veure si m'ho podia combinar amb la feina quan tingui l'horari ben definit. Però si es dóna el cas que al final si que entri a genètica i llavors no pugui cursar el grau per tema d'horaris em fa por perdre la plaça de psicologia, que crec q em donaran, ja que em "sobren" 2 punts i algo. quin embolic!!!

   Elimina
  3. Hola, Laia!
   Pots esperar a més endavant, i ja veuràs si et queden opcions a Genètica. Genética (ja ho hauràs vist) l'any passat va baixar menys de 0,2 al llarg de les assignacions. O sigui, que és molt probable que el dia 10 t'assignin Psicologia. Pots esperar a altres assignacions, evidentment, i no perdràs Psicologia. Però, si després et donen Genètica, i els horaris no et van bé, ja no podràs agafar Psicologia.
   És una mica embolicat, però va així.

   Sort, encert, i que et vagi molt bé!

   Elimina
 2. D'acord, em sembla q aniré al que és segur. Moltes gràcies per la informació i per contestar tan ràpid. Enhorabona pel blog, ens ajuda i molt i ens resols mols dubtes. Jo estava desesperada ja!!! Salutacions i bon estiu!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bon estiu, Laia! I que tinguis la sort necessària. Ah! I gràcies pels teus exagerats elogis...

   Elimina
 3. Bon dia!

  Si no m'he preinscrit en una carrera, però finalment vui fer-la, ho puc fer?o ja no tinc aquesta oportunitat?

  Merci

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola!
   Teòricament, no pots. Però, si en uns estudis encara tenen places, potser puguis entrar-hi. Fes una consulta aquí:
   Oficina d'Accés a la Universitat
   Via Laietana, 2.
   08003 Barcelona
   Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91

   Sort i salutacions!

   Elimina