dilluns, 31 d’agost del 2015

Dia 3: primera reassignació de places

En efecte, el pròxim dijous, 3 de setembre, es farà pública la primera reassignació de places universitàries.

Al web oficial de la Generalitat, s'indiquen els passos a seguir:

L'estudiant que entre el 23 de juliol i l'1 de setembre hagi fet el tràmit Continuar en el procés de reassignació de places, tant si ja està matriculat com si no es va matricular o no havia estat assignat, el dia 3 de setembre haurà de consultar la pàgina web https://accesnet.gencat.cat per comprovar si:

--Ha millorat la seva assignació.
--Està assignat en alguna de les preferències que havia sol·licitat, en el cas que no estigués assignat en cap preferència.
 
Si ha millorat la seva assignació o bé està assignat per primera vegada en una de les preferències sol·licitades, haurà de matricular-se en el centre assignat del 4 al 7 de setembre.

L'estudiant haurà de consultar les reassignacions següents per comprovar si la seva situació ha canviat.


45 comentaris:

  1. Bon día!

    Bolita preguntar si saps si el resultat de la 3a asignació surt la tarda abans del día 3, com ha sigut a la resta d' asignacions.
    Gracies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Arlene: és molt probable que aquesta tarda ja es faci públic a accesnet.
      Sort!

      Elimina
  2. Si t'assignen una nova, quins tramits has de dur a terme per a anular la matrícula de la segona assignacions i matricularse en la nova? Es necessari anularla en la mateixa universitaria o es por fer per vía web?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Has de matricular-te de la nova i presentar el resguard d'haver fet abans una altra matrícula. No has de fer cap més tràmit, a no ser que et siguin el contrari. De totes maneres, a accesnet suposo que tindràs algunes indicacions (ara o en el seu moment).
      Salutacions!

      Elimina
  3. Hola! A quin apartat d'accesnet surtirà lo d la reassignació? Encara no ha sortit... gracies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Has de clikar a dalt, on diu "Consulta de resultats de la convocatòria de Juny de la Preinscripció universitària 2015". SI encara no apareix, ves provant...
      Sort!

      Elimina
  4. A la segona assignacio no va sortir fins el dia que tocava. Estem a casa tots dels nervis, a vore si surt ja!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Mª José!
      El nerviosisme no influeix en l'assignació... Calma't i paciència. A veure si tens sort..!

      Elimina
  5. Hola Lluís!
    Saps si han sortit el resultat de la reassignació?
    Normalment ja haurien d'estar penjades no?
    No se si només em passa a mi :(

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit!
      Sembla que n'hi ha més gent com tú... Jo no puc entrar-hi a accesnet. Haureu d'anar provant fins que apareguin les assignacions.
      Sort!

      Elimina
  6. Si ja estic matriculada d'es del juny i m'han reassignat una altre carrera, però jo vull seguir en la que estic matriculada què he de fer? Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Doncs no has de fer res: ja estàs matriculada. No fas cas de la nova assignació. Així de senzill.
      Salutacions!

      Elimina
  7. Si m'han assignat en la 2a preferència i em matriculo, surto del procés de posteriors reassignacions? Vull veure si puc entrar a la 1a, pero em fa por esperarme y perdre la plaça que m'han donat...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      T'has de matricular, si no vols perdre la plaça. I pots indicar que vols continuar en el procés d'assignacions, i no perdràs la plaça de la que ja t'has matriculat.
      Salutacions!

      Elimina
  8. Bon dia Lluís,
    Podria ser que encara no se m'hagués actualitzat lameva pàgina? Em surt tot ço dde consultar eels resultats però quan hi entro està tot igual que en la darrera assignació, inclòs els pasos a seguir em continua dient lo de matricular-se entre el 24 i el 28 de juliol, etc. I si és perquè no m'han reassignat que haig de fer per seguir intentant que m'agafin en una altre preferència? Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Noemí!
      No sé què pot passar... Per continuar en les reassignacions, no has de fer res: ja ho vas fer en el seu moment. Continúa intentant entrar-hi.
      Salutacions i sort!

      Elimina
  9. Entro a l’accesnet i surt la mateixa pagina de la segona assignació del 23 de juliol, i indica que puc fer el tràmit per “continuar en el procés de reassignació de places fins a l’1 de setembre. Això significa que encara no han refrescat la meva possible reassignació de places?

    ResponElimina
  10. Per entrar on vull cal que a les seguents reasignacions baixi la nota un 0,128. Creus que es posible? Saps quan seran les seguents reasignacions?

    Si no m'estic plantejant anar a una universitat no presencial on no hi ha nota de tall. Pero tinc dubtes respecte a aixo. ¿Creus que una empresa a l'hora de contractar un treballador valora menys una carrera no presencial, es que em fa por fer-la i que en el mercat de treball no es valori? I despres sap com va el tema de les convalidacions, si convaliden força credits de l'UOC i UNED a Girona? Perque he preguntat a l'UB i l'UAB i no m'han especificat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Segons on vulguis entrar-hi, 0,128 potser molta diferència, però no perdis l'esperança...
      No crec que es menystingui les universitats no presencials. I sobre les convalidacions, has de preguntar a les universitats.
      Sort!

      Elimina
  11. Hola Lluís

    El juny em varen assignar la 4ª preferència, Ingenieria Química, i vaig fer la matrícula pendent de reassignació. Avui m'han assignat la 2ª preferència que es el doble grau de Biolecnologia+informàtica. Et volia preguntar si ara quan faci la matrícula d'aquest doble grau encara puc fer una matrícula pendent de reassignació per veure si aconsegueixo la 1ª preferència que és el grau de Farmàcia.

    Moltes gràcies pels teus comentaris, salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'enhorabona... parcial. Sí que pots continuar amb les reassignacions. Su poso que ho has de dir a accesnet.
      Sort!

      Elimina
  12. La nota sol baixar en la 2a reassignació i en endevant? M'he quedat a 0,025 d'entrar a veterinària! Seguiré intentant a vera si hi ha sort...

    ResponElimina
  13. Hola bon dia, jo voldria preguntar quan es la proxima reassignació i si no he sigut assignat a on volia no haig de fer cap tramit per continuar en la reassignació de places?

    ResponElimina
    Respostes
    1. No has de fer res. La propera reassignació serà dins de 10-15 dies.

      Elimina
  14. S'ha esborrat un missatge. L'autor, si us plau, que ho torni a pisar.

    ResponElimina
  15. Hola, tinc un 7,910 i crimi a la pompeu a baixat al 7,956. Vull esperarme, en aquest cas he de premer algun boto o fer algun tramit? I quan mho dirien si entro o no? Esque jo entro el 14!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      No has de fer res. Simplement, esperar. La propera reassignació ( i les següents) solen ser cada 10-15 dies, però convé estar pendent d'accesnet.
      Sort!

      Elimina
  16. Respon siusplau!!! Soc el del 7,9

    ResponElimina
    Respostes
    1. Disculpa: potser ets el del missatge que s'ha esborrat. Ho podries tornar a posar? Gràcies.

      Elimina
  17. Hola, tinc un gran problema. Porto tot el dia actualitzant la pàgina d'accesnet i em segueix sortit la segona assignació, amb els dies de matriculació de juliol i tot i ja no sé què fer. Saps algun número, email o pàgina per contactar? Estic desesperada ja...

    ResponElimina
  18. Si començo el dia 14, i m'ho diuen mes tart. Que he de fer?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ves a classe. No crec que ningú et pregunti. I, si ho fan, expliques la veritat.
      Sort!

      Elimina
  19. Però cap a quin dia serà la segona reassignació?
    Allà competeixes ja amb els de la selectivitat de setembre?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sol ser al cap de 10-15 dies, però no és fixe: millor que vagis entrant a accesnet cada dia. Tranquil/a: no competeixes amb els de setembre.
      Sort!

      Elimina
  20. Hola! hi ha alguna forma de saber cuantes places queden lliures i en quina posició de la llista d'espera estic per entrar a la carrera que vull? Es que m'he quedat a 0,04 d'on vull anar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho sento, però no em consta que es pugui saber, encara tens possibilitats, estant a tan sols 0,04...
      Sort!

      Elimina
  21. Volia fer Educació Infantil i de moment he començat Turisme, que per cert tb m'agrada. La nota de tall de la segona assignació era 7.108 i ara a la primera reassignació no ha baixat gens. Suposo que m'hauré de fer a la idea de fer Turisme , perquè deu voler dir que les places estan totes ocupades. Què en penses?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Maria José,
      estàs en el cert: si ara no ha baixat la nota, vol dir que tothom ja s'havia matriculat i, en principi, tampoc baixarà a la següent reassignació.
      Al teu favor, tens que Turisme t'agrada. Crec que ja et pots fer a la idea...
      Salutacions!

      Elimina
  22. Hola! Acabo de veure que fa dos dies van penjar les notes de la segona reassignacio, potser possible que siguin erronies? Esque em vas die que es publicaven cada 10-15 dies i nomes han passat 7. Una altre observacio es que no a baixat cap nota, pot ser un error?

    ResponElimina
    Respostes
    1. És així: ja han sortit. De fet, l'any passat ja van fer el mateix: diuen cada 15 dies i després les penjen abans.
      A cada reassignació, les notes que baixen són menys. No és cap error. De totes maneres, cal estar a l'aguait per veure les següents reassignacions...
      Salutacions!

      Elimina