dijous, 3 de setembre del 2015

Notes de tall 1ª reassignació (3.9.2015)

Ja es pot consultar el llistat de les notes de tall corresponents a la 1ª reassignació. El podeu veure a continuació, o bé aquí.




5 comentaris:

  1. Hola, vull fer infermeria a la UdL. La meva nota és 8,664. En la primera assignacio i en la segona no va variar i era 9,180. En la primera reasignacio de places va bauxar tres decimes i es va a 8,884. Tinc possibilitats d'entrar en les proximes reassignacions? Ja queda en la primera reassignacio ha baixat bastant, 3 dècimes. Es un grau que aquest any ha lassat de 90 a 65. Quantes reassignacions queden?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      No ho tens fàcil, però no perdis l'esperança. En principi, n'hi ha reassignacions cada 10-15 dies, fins mitjans octubre.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  2. Hola Luis. En primer lloc grácies per les teves aportacions. En segon lloc, t'exposo el meu cas. Vull fer medicina i resulta que la nota no em dona per a estudiar a Barcelona pero sí per a Tarragona, Lleida i Girona. El problema es que a la preinscripció no les vaig possar com a preferencia i ara no ho puc modificar. Acabo de veure que hi ha una altra preinscripció per a setembre. Els que no hem fet la selectivitat de setembre podem fer aquesta preinscripció i així cambiar les preferencies? Si ho pogués fer i queda una plaça lliure, entraria?
    Moltes gracies novament

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      Moltes gràcies per les teves paraules!
      Ara mateix, ignoro si pots fer la preinscripció del setembre sense haver fet les PAU, però suposo que sí. Pots consultar-lo trucant a l'Oficina d'Accés a la Universitat, Via Laietana, 2. 08003 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91

      De totes maneres, encara que ho puguis fer, ho tens difícil per obtenir una plaça: l'any passat, al setembre ja no en quedaven. Encara que la teva nota estigui per sobre de la de tall, si ja està completa la matrícula, no t'agafaran.
      Si compares les notes de tall de la 1ª i la 2ª reassignacions, veuràs que no s'han mogut, excepte a la facultat de Reus. Si no s'han mogut és que ja van plenes i no admetran ningú més. Si a la 3ª reassignació (cap al 21 de setembre), la nota de Reus ja no baixa, tampoc quedaran places allà. El problema és que la preinscripció l'hauries de fer del 18 al 21...

      Sento tot el que t'acabo de dir, però és el que hi ha. Et repeterixo: fes totes les consultes que vulguis a l'Oficina que t'he dit abans.

      Sort i salutacions!

      Elimina
    2. Ho intentaré ha veure que pasa. I no ho sentis pas, prefereixo aixó a crearme falses expectatives. Gràcies i fins aviat!

      Elimina