divendres, 18 de setembre del 2015

Places disponibles, setembre 2015

Ha sortit publicat (es pot veure a través d'accesnet) el llistat de les places disponibles pels alumnes preinscrits en la convocatòria de setembre de 2015.  El termini de preinscripció comença avui, dia 18, i acaba el dilluns 21 de setembre.

També podeu consultar el llistat aquí:




10 comentaris:

  1. Hola lluis gracies per les teves aclaracions.
    El meu cas es que vaig fer la selectivitat al JUNY i vaig realitzar el tramit de reasignacio ja que m'havien admes en 2a preferencia i no la volia. Encara no m'han admes en la 1a que es odontologia per 0.003 que em falten. La meva pregunta es haig de realitzar el tramit de preinscripcio de convocatoria de setembre (del 18 al 21) o no? Jo vui estar en llista d'espera i vui seguir millorant la meva posició . Que haig de fer?
    Moltes gracies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit!
      No has de fer preinscripció al setembre. Ja estàs inclòs en les reassignacions del juny (sembla que demá n'hi ha una altra). A més, en el llistat de places disponibles pel setembre, Odontologia ja no surt.
      Et toca esperar a veure si en aquesta .o en una altra- reassignació et donen la plaça que tens tant a tocar...
      Sort i salutacions!

      Elimina
  2. Hola bon dia. Tinc un dubte sobre la documentació que he de lliurar per a la preinscripció universitària. Sé que el tema documentació no es parla molt aquí, però a veure si em pots ajudar (mentrestant estic trucant a la universitat)
    Vaig fer la fase específica de les PAU aquest setembre, per poder matricularme vaig lliurar a la seu de la meva universitat la certificació d'estudis de tècnic superior per a l'accés a estudis universitaris i es van quedar amb l'original. Al guardar el pdf del comprovant de la preinscripció em surt la nota d'accés pendent de validar. Això és perquè he de lliurar algun document? La meva nota d'accés és la del cicle ja que vaig suspendre les matèries específiques de les PAU, així que no he de presentar res relatiu a les PAU. També tinc el batxillerat però em sortia la nota, el centre d'Estudis i l'any de finalització automàticament al portal d'accesnet.
    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia,
      sento no poder ajudar-te en aquest tema. Desconec que vol dir allò de "pendent de validar". Et recomano que, més que a la universitat, truquis a l'Oficina d'Accés a la Universitat
      Via Laietana, 2.
      08003 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91

      Allà segur que et poden informar del teu cas.
      Salutacions!

      Elimina
  3. Hola bona tarda,
    era avui quan sortia la 3ª reassignació? Gràcies

    ResponElimina
  4. Bon dia. Hem vaig presentar al setembre a pujar nota, ho he fet però ara no tinc plaça a criminología ni a Barcelona ni a Girona. He d'esperar a l'any que ve. Necessito algún certificat de les nota de les PAU o seguiré actiu al Portal accesnet?. Tot i això on puc demanar el certificat de la nota de les PAU?
    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia,

      crec que accesnet seguirà actiu... Has provat a través de la portada d'accesnet, on diu: "Validació certificat de notes"? No sé si es refereix a això, però pots provar.
      En tot cas, per assegurar-te, pots fer una consulta a l'Oficina d'Accés a la Universitat
      Via Laietana, 2.
      08003 Barcelona
      Telèfon. 93 223 03 23 / 93 223 25 91

      Salutacions!

      Elimina
  5. Hola, ara pregunto per una possible companya de pis. Ha fet la select. ara al setembre i te un 4 dela fase general, per tant pot fermitjana. Pero tenia la nota de bat molt justeta, de manera que li surt una nota de tall de 4.978, que és realment molt mala sort. Ha demanat doble correcció dels dos exàmens que creu li van anar millor. Només necessita 0.40 més, entre els dos exàmens, com ho veus? Seran benèvols amb ella?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit, Maria Jose!
      No et puc dir res. Depén de tantes coses... Per exemple, de si veuen que només està a 0,22 de l'aprovat; de si consideren que aquests dos exàmens mereixen més nota; inclús poden pensar que la nota justa és més baixa (a la doble correcció pot baixar la nota...).
      A la teva companya dona-li ànims, perquè l'esperança hi ha de ser. Però no li diguis que això está fet, perquè després la desil·lusió por ser més gran.
      Desitja-li sort de part meva. Salutacions!

      Elimina