dijous, 5 de maig del 2016

Què estudiar i on

Pels alumnes de 2n de batxillerat -i de cicles de grau superior-, s'acaba una etapa: aviat hauran de fer les P.A.U. i, després, accedir a la universitat, en la major part dels casos.

Però, accedir a quins estudis i on?  La major part dels estudiants cursen els seus estudis a la pròpia comunitat autònoma, però n'hi ha que ho fan més lluny, sigui per necessitat (els estudis que volen fer, requereixen un trasllat) o per prestigi de la universitat de destí.

Per tant, és bo conèixer amb antelació on es poden fer determinats estudis, i alguns detalls importants pels alumnes, I, habitualment, les universitats més llunyanes són les més desconegudes.


El portal patatabrava.com ofereix cada any el llistat actualitzat d'estudis universitaris de tot l'Estat. Es pot fer la cerca per estudis (onestudiar) o per universitats (estudiaruniversitat).

A més, aquest any s'afegeix un comparador d'estudis, que pot resultar útil per triar universitat.

De totes maneres, res substitueix el coneixement personal d'una universitat o a la conversa amb un estudiant d'un lloc concret. I sempre, no convé deixar la decisió per l'últim moment.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada