diumenge, 12 de juny del 2016

Resultats PAU 2016 i continuïtat PAU 2017

Ja s'ha fet pública la data, a partir de la qual es poden conèixer els resultats de les PAU de Juny 2016: serà el dia 29 de juny, a través del portal accesnet. A més de la consulta, es podrà descarregar el document acreditatiu dels resultats de les PAU, mitjançant un codi de verificació. Els estudiants tindràn, per tant, tres dies (29 i 30 de juny i 1 de juliol) per modificar la seva preinscripció universitària, si cal, a la vista dels seus resultats a les PAU.

El Consell Interuniversitari de Catalunya ha fet públic un acord per tal de mantenir el sistema actual de les PAU en la convocatòria de 2017.

Respecte a l'any 2018, la secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Mercè Jou, ha dit que “el que volem és renovar les PAU mantenint el seu lligam amb el procés de preinscripció, que és el que ens assegura ordenar els i les estudiants de manera global i anònima fet que contribueix a donar-li prestigi, atès que és un model que garanteix l’accés en igualtat de condicions”.



4 comentaris:

  1. Hola Luis!
    L'any passat vaig fer la selectivitat al juny, però no tenia la nota que necessitava per entrar a la carrera que volia. Al setembre em vaig presentar a pujar nota d'una específica i vaig pujar.
    Ara he fet la preinscripció universitaria per aquest curs. Però no tinc la targeta d'aprovació de les PAU ni del juny del 2015 ni del setembre del 2015.
    La meva pregunta és: on puc trobar o demanar aquesta targeta d'aprovació de les PAU?

    Moltes gràcies per la seva atenció

    ResponElimina
  2. Hola, Belen!
    Pots demanar informació a l'Oficina d'Accés a la Universitat. Tena l'adreça al final de la pàgina d'accesnet.
    Sort!

    ResponElimina
  3. Hola quería hacer Economía en la UPF mi nota de PAU es 9.6 y la de corte ha sido 10.05 ¿ crees que tengo opciones a poder entrar, teniendo en cuenta que este año Economia no ha ido muy bien? En caso de que no entre me han asignado UB, si me espero a la segunda asignación y no entro en la UPF y me he de quedar en UB ¿puedo tener problemas para poder escoger horario y tener que matricularme de tarde, ya que me han dicho que 230 personas han puesto Economia UB en primera opción ? o se elige por nota el horario

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Penso que tens possibilitats, però es fa de mal dir.
      Crec que es tria horari per ordre de matrícula, no per nota.
      Sort!

      Elimina