dimecres, 22 de juny del 2016

Universitats espanyoles: terminis de preinscripció

Aquí teniu els terminis per fer la preinscripció universitària, a les diverses comunitats autònomes: la preinscripció es fa conjuntament a les universitats de cada comunitat, en una única sol·licitud.
(Font d'informació:  OrientaGuía)



11 comentaris:

  1. Hola, Luis!
    Tinc un dubte sobre les reclamacions: si faig una reclamació en algun examen (encara que potser la nota m'arribi) i la nota es manté, perdré alguna prioritat respecte als que no van reclamar?

    Albert.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      No perdràs cap prioritat: si no, ningú reclamaria...
      Sort i salutacions!

      Elimina
    2. D'acord, és a dir, em donen els resultats uns dies més tard que a la resta però els mateixos.

      Moltes gràcies!

      Elimina
  2. Hola lluis! Saps quan surten els resultats de la pre inscripcio universitaria? No ho veig per accesnet

    ResponElimina
  3. Bones Luis! Primer agraïr la teva gran tasca.

    I bé, el meu dubte és el següent. Vaig acabar un cfgs i m he presentat a dues específiques per pujar nota per fisio, i biologia la vaig aprobar i física no. Amb tot, m he quedat una mica baix de nota i per assegurar-me voldria repetir la específica de física al setembre. Si hi ha places vacants al setembre i aprovo física, podré seguir optant a la plaça igual amb les dues notes de les específiques?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Efectivament: si queden places, et serviran les dues notes. Si ja no n'hi ha, hauràs d'esperar al curs següent...
      Sort!

      Elimina
  4. Hola bones. L'any passat vaig fer les pau al setembre, com que la meva idea era estudiar antropologia i la nota de tall era 5, nomes vaig examinar-mw d la fase general i amb una nota de 5,56 no vaig poder entrar perquè ja no hi havia places. He esperat aquest any, i ara, que ja han sortit les primeres assignacions, tampoc me l'han donat com a 1a assignació. No se que passa, si és que aqest any ha pujat la carrera com a nota de tall..encara no han sortit les notes... I no se si esperar-me a la 2a assignació. Creus que tinc possibilitats amb aquesta nota?? Estic una mica desesperat...gràcies..

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Sí que han sortit aviat les assignacions! Ara no pots fer una altra cosa que esperar a la següent assignació (22 de juliol). Aviat sortiran, però les notes de tall posteriors a la 1ª assignació. Et podràs fer una idea de si et falta molt o poc.
      Sort i salutacions!

      Elimina