dimarts, 12 de juliol del 2016

Notes de tall, 1ª assignació, 2016

Les notes de tall posteriors a la primera assignació de places universitàries, ja s'han fet públiques. Es poden consultar, a través de la pàgina d'accesnet, en aquest enllaç, o directament aquí mateix.
Notes de Tall 1a Assignacio JUNY 2016 by Luis Inclán on Scribd

30 comentaris:

  1. Quina des ilusio... volia entrar a psicologia i tinc un 7,960 mentres que la nota de tall es 8,082; aixo que no vaig fer fase especifica perque, veien les notes de l any passat, pensava que entraria. Lluis, creus que tinc alguna possibilitat de entrar a la 2na assignacio?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Penso que sí: estàs a molt poca distància. Només que es deixin de matricular alguns dels que tenen plaça, podràs entrar-hi. I si no és a la 2ª assignació, podrà seer en alguna de les reassignacions posteriors.
      Que tinguis sort! Salutacions!

      Elimina
    2. Moltes gracies per les esperançes! El 22 et dire si al fiinal ho he aconseguit

      Elimina
    3. Bones lluis! Al fiinal no ho he aconseguit: la nota ha quedat en 8,057 (mes alta que ub i uab). Em tocara esperar un any i preparar me be 2 especifiques. M interessava entrar aquest any perque tinc 22 anys, pero que hi farem.

      Moltes gracies pels anims i la orientacio que em vas donar. Seguire aquest blog d aprop. Crec que fas una tasca unica i molt bona.

      Ens veiem lluis!

      Elimina
    4. Hola, David!
      No saps com ho sento! És una llàstima, per tant poc... Ànim amb la preparació de les específiques.
      T'agraeixo molt les teves paraules envers el meu blog.
      Salutacions cordials i endavant!

      Elimina
  2. Hola Luis,

    Primer de tot dir-te que gràcies pel blog que tens, és molt bo i m'ha ajudat molt.

    En segon lloc, m'agradaria saber si es pot consultar en quin lloc estic a la llista d'espera, i si és així que puc consultar-ho, en quina pag web.

    Per últim m'agradaria saber també, si tinc que fer algo per tal d'apuntarme a la llista d'espera o ja estic en la llista d'espera automaticament.

    Moltes gràcies Luis.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia, David!
      No n'hi ha possibilitat de veure aquesta llista. I no has de fer res per ser-hi en ella: ja hi ets.
      Gràcies per les teves paraules, i sort!

      Elimina
  3. Marina, 13 de Juliol 2016
    Hola Lluis,
    Vull entrar a la UAB a Biologia que la nota de tall es 10.8 i jo tinc 10.14. Creus que esperant hi ha alguna possibilitat? M´han donat la tercera opció que vaig posar Biologia a la UDG i no se si matricular.me ja.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda, Marina!
      No cal que et matriculis: aquesta 3ª opció no la pots perdre, excepte si et donen la 1ª o la 2ª en l'assignació del 22 de juliol. Si llavors no has conseguit millorar, sí que t'has de matricular a la UdG per no perdre la plaça.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  4. Lluis, torno a ser la Marina.
    Si el dia 22 em donen la 2ª opció perdo la 3ª?
    o puc triar entre les dues?
    Moltes gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Marina!
      Si et donen la 2ª opció, efectivament: perds la 3ª. No pots triar entre les dues. Si prefereixes la 3ª a la 2ª, has de matricular-te ara (recorda que el termini s'acaba el dilluns 18). Et comprenc: tens el problema de decidir-te entre el risc d'esperar i la seguretat de la 3ª opció. Si et serveix de consol, a Girona s'està molt bé...
      Que tinguis sort i encert!

      Elimina
    2. Aixx, dificil!! La segona opció es Biologia ambiental i la 1ª Biologia les dues a la UAB.Se que Girona esta molt bé, hi va la meva germana, però el transport es mes car i poder Biologia ambiental no es el que vull em fa por que sigui molt diferent.
      Moltissimes gràcies Lluis

      Elimina
    3. Sento no poder ajudar-te una mica més... Que tinguis molta sort en el que decideixis!

      Elimina
  5. Hola Lluís,
    M'he quedat a 0.13 d'entrar a uab i 0.27 ub en biotecnologia. M'espero a 2a assignació creus q tinc possibilitats d'entrar a cap de les dues?
    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Penso que sí perquè ets bastant a prop. Però mai es pot dir amb seguretat...
      Que tinguis sort!

      Elimina
    2. Moltes gràcies per la teva ràpida resposta.
      Et dic quelcom el dia 22

      Elimina
    3. Lluís he entrat a uab
      Moltes gràcies

      Elimina
    4. Bon dia!
      L'enhorabona! Ara a disfrutar de la biotecnologia!
      Salutacions cordials!

      Elimina
  6. Hola Lluís,
    He mirat avui accesnett per veure si havien penjat la segona assignació de places, em posa que ha estat actualitzat però quan entro és la mateixa plana que la primera assignació. Saps si ja han sortit?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      No sé si han sortit, perquè no puc entrar a accesnet. Teòricament és demà el dia previst, però sempre es publiquen el dia abans. Mira aquesta tarda, i si tens dubtes, fes una consulta a l'Oficina d'Accés a la Universitat (tens l'adreça a la part baixa de la pàgina d'accesnet).

      Sort i salutacions!

      Elimina
    2. Gràcies per la resposta.

      Elimina
  7. Bona nit Lluis,
    Et volia preguntar si surten publicades les notes de tall de la segona assignació? I si és així, quan surten?
    Moltes gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit!

      Sí que sortiran. Habitualment, un o dos dies després de l'assignació. Com que n'hi ha un cap de setmana pel mig, si no surten demà a la tarda, haurem d'esperar al dilluns.
      Salutacions!

      Elimina
  8. Hola Lluis jo vull fer pedagogia a la UB la nota de tall es de 7.430 i jo tinc un 7.309 no he entrat a la segona assignació, he trucat a la generalitat per informarme i m’han dit que no es publicaran les notes de la segona assignació sino que es publiquen les notes al final de tot el proces es a dir al setembre. I també m’ha comentat que les notes acostumen a baixar al setembre. Aleshores tinc dues preguntes, exactament la segona assignació per a que serveix si no baixen la nota de tall? I en el meu cas que faries si nomes em falta un 0.121? Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      A la 2ª assignació baixen algunes notes, i altres no: tot depen de si tota la gent que té plaça es matricula o no.
      Ara, hauries de matricular-te de la preferència que t'han donat ( si no, la perdràs), i demanar expressament continuar el el procés de reassignacions. Si la nota no ha baixat ara, veig difícil que baixi més endavant: no entenc això que t'han dit de que baixen al setembre; si tothom que té plaça ja s'ha matriculat, vol dir que ja està ple...
      No ho tens fàcil. Per això et deia que t'has de matricular en la preferència que t'han donat.
      Sort!

      Elimina
  9. Una pregunta Lluis. Dius que si la nota d tall de la 2a assignació no varia de la 1a. Es que tothom s'ha matriculat i és difícil entrar a les reassignacions de setembre, doncs com és que baixen les notes a les reassignacions de setembre si les notes no s'han mogut de la 1a a la 2a assignació? Moltes gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Per això t'he comentat que m'extranya molt el que t'han dit: si les places ja s'han acabat, no pot entrar-hi ningú més, ni tan sols al setembre.
      Salutacions!

      Elimina
  10. Hola Lluis sóc la del comentari de abans que vol fer pedagogia, el problema es que no m‘han asignat cap plaça a cap lloc... i ara no se que fer perque casa any pedagogia ha baixat 0.2/0.4 inclus més i aquest any no...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Llàstima! Això vol dir que no tens més remei que esperar. Potser vas posar poques preferències, perquè és molt rar que no t'hagin donat cap. Si vols comentar-me el teu cas amb més detall, potser et podria ajudar una mica més. Em pots escriure a inclanluis@gmail.com
      Salutacions!

      Elimina