divendres, 22 de juliol del 2016

Notes de tall, 2ª assignació

Ja han sortit les notes de tall, posteriors a la segona assignació de places universitàries.
Es poden consultar aquí.


6 comentaris:

  1. Bones Lluis, no he entrat a la 2a assignació a la carrera que volia en primera opció. Mhan donat la 2a preferencia però jo em vaig equivocar i prefereixo la 3a opció que la segona, que a més hi ha places perqe ha estat 5. Avui he anat a oficines PAU a fer un canvi de preferència de 3a a 2a. I continuaré amb reassignació i o em matriculo de la 2a assignació perquè no la vull. Tot i que de la 2a preferència que ara tinc hi ha places, mhan dit que no m'asseguren res perquè ata estic a la cua de qui ho havia agafat com a primeres opcions. Però si la nota d tall es 5 es que hi ha places no? Tot i així hi ha possibilitats que em quedi sense cap de les dues? Es antropologia cultural. Nota de tall UAB 5,63 UB 5 i jo tinc 5'53.moltes gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      M'he fet càrrec de la teva situació. Només hi ha una cosa que no tinc clara: la 2ª assignació d'abans, ara en quina posició es troba, després del canvi? Suposo que haurà passat a 3ª. (ho dic, perquè en les reassignacions només es pot millorar la posició...) Si és així, la decisió de matricular-te o no, és teva. Tingues en compte, però, que si et matricules i després es donen allò que vols, pots fer el canvi de matrícula molt fàcilment i sense cap problema. Com a mesura de prudència, jo que tu em matricularia, no fos cas que et quedessis sense res al final.
      Per una altra banda, quan la nota de tall és 5, vol dir, efectivament, que ha entrat tothom que ha volgut. Per tant, haurien d'anar molt malament les coses perquè no et donin plaça, tot i que estiguis a la cua de la llista.
      En una cosa has tingut sort: abans no es permetien els canvis de preferències, a no ser per causes molt i molt greus.
      Això és el que et puc dir. Si tens algun altre dubte, m'ho dius amb tota tranquilitat.
      Salutacions, i una mica de sort!

      Elimina
  2. Bona nit
    He vist que la nota de tall de la segona assignació del grau que jo volia és la mateixa que la de la primera assignació.
    Això vol dir que no tinc cap possibilitat d'entrar-hi en les properes reassignacions?
    Moltes gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Doncs, pràcticament, així és. Sempre pot haver-hi alguna baixa: estigues al tant a les reassignacions, però les places ja estan totes donades. Ho sento!
      Això vol dir que has de matricular-te en allò que t'han donat.
      Salutacions!

      Elimina
  3. Bon día Lluis, m'ha estat assignada una plaça a psicologia UB (la meva primera preferencia) durant la segona assignació. He vist que el periode de matrícula es del 25 de juliol (dilluns) fins al 27 en els quals se t'assigna una hora concreta, però he visitat la pagina de la facultat i no esclareixen el dia exacte i l'hora. Què puc fer? No atenen el telèfon caps de semana i no vull que se'm passi el dia u hora. Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      He mirat la pàgina web de Psicologia-UB i he vist que encara surt la matriculació de la gent que va obtenir plaça en la 1ª assignació.
      Suposo que, com a molt tard dilluns, penjaran la matrícula que comença el mateix 25. Pots mirar aquesta tarda i dilluns a primera hora la pàgina: http://www.ub.edu/psicologia/es/matricula/matricula-curs-2016-17

      Si no, a primera hora de dilluns, truca a l'Oficina d'Accés a la Universitat: Telèfons: 93 223 03 23 / 93 223 25 91 (de 9.00 a 14.00 h), o al telèfon de la secretaria de Psicologia (93 312 50 09) o al seu mail: secretaria_psico@ub.edu

      Espero que ho aclareixis a temps. Salutacions!

      Elimina