dimarts, 20 de setembre del 2016

Places universitàries. Convocatòria setembre 2016

Ha sortit el llistat de places disponibles, per poder fer la preinscripció de la convocatòria de setembre d'enguany. Avui 20, i demà 21, són els dies per fer aquesta preinscripció.

El llistat de places es pot consultar aquí.



6 comentaris:

  1. Hola,volia fer-li una qüestió sobre el tema de les places..Jo és que vinc de la convocatoria de juny, he estat esperant durant totes les assignacions i ressignacions de places que s'anaven produint però per desgràcia no m'agafaven en cap assignació..Per això, la setmana anterior vaig fer la preinscripció universitaria de setembre i vaig solicitar plaça en un grau en el que quedaven 30 places i que a més estava relacionat amb el que volia estudiar! Però després de veure els resultats de les assignacions de places vaig veure que no em van assignar plaça en aquell grau que vaig solicitar (segons la carta del resultat de les assignacions,les places disponibles del grau que vaig solicitar han estat assignades a alumnes amb nota superior a la meva) La veritat és que em vaig quedar molt decepcionada, era l'única oportunitat que s'em presentava.. Estic desesperada i no sé que fer ara, segons la carta em surt que a partir del 9 d'octubre es produiran noves reasignacions de places on quedin vacants, pot passar que m'agafin durant aquestes reasignacions? I sinò, què puc fer? M'espero fins la selectivitat de l'any que ve per millorar nota en la fase específica? és que tenia molta esperança que m'assignessin plaça en aquell grau que quedaven 30 places ja que la meva nota d'accés és de juny per tant tindria més prioritat a entrar abans que una persona que hagi fet la sele de setembre encara que sigui baixa la meva nota.. Per acabar volia afegir-te que el que volia estudiar era ADE en la uab o la ub però per 1 o dèssimes no he pogut entrar i el grau que he trobat que quedaven places a la preinscripció de setembre era Gestió i administració pública a la ub.

    Moltes gràcies per la teva atenció.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      En primer lloc,lamento molt que no t'hagin donar cap plaça... encara.
      Però, no perdis les esperances: encara pot haver-hi gent amb plaça -de la darrera assignació- que no s'hagi matriculat i, així, alliberi algun lloc.
      Sobre el que dius de les prioritats, no crec que una nota de juny més baixa passi pel davant d'una altra del setembre, més alta. Els de juny ja han tingut oportunitat d'accedir-hi abans. Per tant, el que compta ara és la nota: si n'hi ha gent del setembre que tingui millor nota que tu, entrará abans.
      Si, malgrat tot, no entres en les reassignacions que restin (estigui al cas, mirant tot sovint accesnet), la millor opció serà que et presentis a les PAU-2017 per pujar nota de les específiques.
      Ànims, que encara no ho tens tot perdut! Salutacions!

      Elimina
    2. Hola, primer moltes gràcies per la informació i pels ànims! Bé, al final he decidit presentar-me a las PAU-2017 per pujar nota de les específiciques però ara com està la situació, volia saber si vosté sap si la selectivitat continuarà vigent l'any que ve a Catalunya, amb això de la Lomce..

      Salut!


      Elimina
    3. Bon dia!
      Es mantindrà com ara. Això és el que ha dit la consellera.
      Salutacions i sort!

      Elimina
  2. Hola,

    L'any passat vaig fer la sele al juny, i al setembre vaig anar a pujar nota. M'agradaria entrar el curs que ve (setembre 2017) pero no entenc la preinscripció que es fa durant el 7/9 de febrer.

    Aquesta preinscripció que és per entrar en mig del curs o per guardar plaça pel setembre?

    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      La preinscripció del febrrer és per graus que donen la possibilitat d'entrar-hi al febrer. Si vols entrar el pròxim curs, hauràs d'esperar a la preinscripció corresponent.
      Disculpa, però no entenc que vulguis accedir-hi al setembre, quan ja queden poques places. No pots fer-ho al juny?
      Salutacions!

      Elimina