dimecres, 14 de juny de 2017

Notes de tall dels últims sis anys

Ara que estem en ple procés de preinscripció  (fins al 3 de juliol), és convenient fixar-se en l'evolució de les notes de tall dels últims anys: si tendeixen a pujar o a baixar, i en quina mesura; si es troben estabilitzades; si pugen i baixen gairebé cada any...


En definitiva, tot dependrà de la demanda de cada any, i de les qualificacions dels aspirants, però és una bona dada a tenir en compte la tendència de les notes de tall.

Les notes dels últims sis anys (de 2011 a 106, ambdós inclosos), es poden veure a continuació, segons la via d'accés a la universitat:

Accés des de PAU i CFGS.
Accés més grans de 25 anys.
Accés més grans de 45 anys.
Accés de titulats.6 comentaris:

 1. Hola! M'han recomanat aquest blog perqué tinc un dubte: tinc 25 anys i l'any que ve, tinc pensat entrar a la universitat, tinc un 8,10 de nota de tall.

  Per uns amics, m'he enterat que aquest any, s'afageix una assignatura especifica, a la fase especifica directament i tinc por perque la nota de tall del grau qur vull cursar està a 8,08 (psicologia), creus que pot pujar molt?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bon dia!
   Els últims anys ha tingut tendència a pujar, però molt poc. Potser a la primera assignació de places no hi entris, però esperem que, a mesura que avancin les assignacions, la teva nota sigui suficient.
   Altra cosa no et puc dir: no tinc cap bola màgica...
   Salutacions i sort!

   Elimina
  2. Si. M'ho he estat mirant i a girona ha tingut tendencia a pujar, pero a la uab o ub, en ocasions, s ha mantingut o ha baixat molt poquet.

   Creuare els dits. Gracies!

   Elimina
  3. Lluis! Soc l'anonim de les preguntes d aquesta entrada, et volia dir que la nota ha baixat (molt poc) respecte l'any passat i he pogut entrar! La veritat, es que nomes m'interesava que no pujes molt i ha baixat unes poques centessimes.

   Gràcies per toot!

   Elimina
  4. Hola i enhorabona!
   M'alegra molt que hagis entrat, i també que m'ho hagis dit: t'ho agraeixo.

   Què tinguis uns bons estudis!

   Elimina