divendres, 30 de juny del 2017

Resultats globals de les PAU- juny 2017

Es pot veure aquí el document oficial dels resultats de las PAU d'enguany, generals i per matèries, comparats amb els d'anys anteriors.

Dilluns vinent, 3 de juliol, acaba el termini per fer la preinscripció universitària.
I l'onze de juliol, es publicarà la 1ª assignació de places. Posteriorment, apareixeran les primeres notes de tall d'accés a la universitat.


10 comentaris:

  1. Bon dia,
    He llegit els resultats de les PAU d'aquest any a Catalunya, pel que he vist ha baixat la nota mitjana d'accés respecte del any passat. Això es pot traduir en una lleugera baixada de les notes de tall?
    Moltes gràcies per la seva atenció.

    ResponElimina
  2. Hola!
    Tens raó, però només ha baixat 0,032... Potser sí que la nota de tall baixarà, però s'ha de veure cas per cas: n'hi haurà estudis on pujarà, en altres no, etc. No farem res de suposar. En pocs dies sortirem de dubtes...
    Sort i paciència!

    ResponElimina
  3. Hola! Si és veritat, és que jo tinc un 8,338 de nota i vull estudiar ADE a la UAB la qual la nota de tall va ser de 8,188 l'any passat i tinc por a que aquest any incrementi molt.. Bueno, tocarà esperar.. Disculpi les molèsties i gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No t'has de disculpar. Si tens algún altre dubte, m'ho dius. Salutacions!

      Elimina
  4. Bones lluis! He tingut una experiencia molt dolenta aquest any amb l examen de biologia (he tret un 5 i el meu examen era de 7, com a minim; em va anar molt be) i m agradaria preguntar te quan surten els examens resolts del 2017 xk necessito saber en que fallat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit!
      Els criteris de correcció dels exàmens són publics des de l'endemà dels mateixos exàmens. Els pots trobar aquí:
      http://universitats.gencat.cat/ca/pau/criteris/
      Sort!

      Elimina
    2. Moltes gracies! No ho havia sabut trobar

      Elimina
  5. Bona nit. La meva filla creiem que a la primera carrera que ella volia no entra , però creiem que si que podria entrar en la segona. Per això si en la primera assignació ja queda molt clar que no entrará ni a les següents assignacions a la primera carrera, ¿podem fer-la matricular en ferm de la que li assignessin (segona o tercera)(deixant ja el procés de reassignacions), i a la vegada que es matriculi per tornar a fer les pau específiques del setembre per pujar nota per l'any que vé . És a dir, que comenci la carrera on pugui entrar aquest curs amb les pau del juny (siguent pragmàtics i realistes amb el que hi ha), però que pel curs vinent pugui fer servir si vol la nova nota per fer una altra carrera que li agradi més (si la d'aquest any la fa a disgust). ¿S'ha de fer la matrícula en ferm per això, o es pot mantenir-se en el procés de reassignacions i a la vegada matricular-se per les pau de setembre? No sé on vaig llegir que això és incompatible i que si un es matricula de les pau del setembre, s'acaba el procés de les reassignacions i es queda sense cap plaça enlloc. El que no sé és on ho vaig llegir, i el dubte que tinc és si es fa la matrícula en ferm a la universitat i ja es deixen les reassignacions, a la vegada un es pot matricular per les pau del setembre. Perdoni que sigui tant llarg el meu comentari, és que si no ho explico bé no se m'entrendrà. Moltíssimes gràcies. Rosa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvolguda Rosa,
      jo també crec que és incompatible. Com que, habitualment, la gent que fa les PAU al setembre és per entrar-hi a la universitat aquell mateix any, no se sol plantejar la possibilitat que vosté diu. He estat buscant (per això he triat en respondre) i no trobo enlloc la solució. El millor que pot fer és formular una consulta a l'Oficina d'Accés a la Universitat:
      Via Laietana, 2.
      08003 Barcelona
      Telèfons: 93 223 03 23 / 93 223 25 91 (de 9.00 a 14.00 h)
      Suposo que allà li poden resoldre. Sento no poder donar-li una resposta clara.
      Salutacions, i que la seva filla tingui sort i pugui entrar a la seva primera opció!

      Elimina
  6. Moltíssimes gràcies per atendre la meva pregunta. Així ho farem.Rosa.

    ResponElimina