dilluns, 10 de juliol del 2017

1ª assignació de places universitàries. Juny-2017

Tot i que la data oficial era demà, dia 11, ja ha sortit la primera assignació de places universitàries.
Es pot consultar al web d'accesnet.

Amb  el resultat de l'assignació, es poden presentar per l'alumne tres situacions:

1. Alumne assignat en 1ª preferència
Ha de matricular-se en el centre assignat del 13 al 18 de juliol de 2017. Si no ho fa, perdrà la plaça assignada.
El procés de preinscripció d’aquest estudiant ha finalitzat.

2: Alumne assignat entre la 2ª i la 8ª preferència
Ha de triar entre dues opcions:
A) Acceptar com a definitiva la plaça assignada mitjançant el tràmit Assignació definitiva.El tràmit Assignació definitiva s’ha de fer a accesnet (Tràmits i consultes actuals), entre els dies 12 i 14 de juliol de 2017.
L’alumne ha de ser conscient que, si realitza aquest tràmit, el seu procés de preinscripció ha finalitzat.
L’estudiant que hagi fet el tràmit “Assignació definitiva” sortirà assignat el 17 de juliol i haurà de matricular-se el 18 de juliol al centre universitari corresponent. Si no es matricula, perdrà la plaça assignada. 
Si l’estudiant no fa el tràmit “Assignació definitiva”, ha de tenir en compte que la plaça assignada no es perd. 

B) Esperar a la segona assignació de places (24 de juliol de 2017) per intentar millorar la seva assignació.
L’alumnat que vulgui esperar a la segona assignació de places no ha de fer cap tràmit i la seva assignació definitiva sortirà publicada el 24 de juliol de 2017.
Si espera a la segona assignació, l’alumne només es podrà trobar en una d’aquestes dues situacions:
--Manté la mateixa preferència que ja tenia assignada.
--Millora la seva assignació.
En cap cas la nova plaça assignada correspondrà a preferències posteriors.
Per exemple, si a la primera assignació de places (11 de juliol de 2017) l’alumnat té assignada la 3a preferència, en la segona assignació (24 de juliol de 2017) o bé continuarà assignat a la 3a preferència o bé a alguna preferència anterior (la 1a o la 2a), però mai no se li assignaran preferències posteriors (de la 4a a la 8a).

3. Alumne no assignat en cap preferència
Ha d’esperar a la segona assignació de places (24 de juliol de 2017).

Cal suposar que demà, 11 de juliol, es farà públic el llistat de les notes de tall corresponents a aquesta 1ª assignació de places.



53 comentaris:

  1. hola LLuís
    no he entrat a la primera opció i m'han assignat la segona preferència, però ara voldria fer la carrera que vaig posar en tercera opció. Es possible?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit!
      Avui m'han consultat una cosa semblant. En principi, ja no es poden fer canvis de preferències. Però t'aconsello que passis (o truquis) per l'Oficina d'Accés a la Universitat i ho consultis. Tens adreça i telèfons a la part baixa de la portada d'accesnet.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  2. Bon dia,
    Ahir vaig trucar a lERAM per saber la nota de tall d'aquest any i em van dir que era un 7,33. M'he quedat a 0,1 dècima. Creus que a la segona assignació em podran donar plaça?.
    Gràcies per aquest fantàstic blog, es un gran suport per a nosaltres. Ahir vaig estar llegint la teva entrevista i la vaig trobar súper interessant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Crec que sí que hi entraràs. L'any passat, la nota de tall va comenzar en 7 i va baixar més d'un punt al llarg de les assignacions (fins 5,8).
      Gràcies per les teves paraules. Per cert: on vas llegir l'entrevista?
      Sort i salutacions!

      Elimina
    2. En Doceo et Disco, en realitat vaig estar llegint forces entrades d'aquest blog.
      Gran treball, és nota l'entusiasme en les teves paraules.
      Gràcies per contestar.

      Elimina
  3. Bon dia, les notes de tall es publiquen avui oi? On les puc consultar?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia1
      Teòricament, sí. Les podràs trobar en aquest blog i en aquesta adreça:
      http://universitats.gencat.cat/ca/preinscripcio/llistes_i_notes/
      Salutacions!

      Elimina
  4. Hola Lluis, veient el calendari de matrícula a la pàgina web de la universitat d'un grau en concret el qual era la meva 1a preferència he vist les notes de les persones de les quals els han assignat plaça en 1a preferència, i el q m'ha sorprès ha estat veure com un parell de notes més baixes q la meva... Com pot ser q a aquests els han assignat plaça i a mi no tenint en compte q tinc una nota superior a aquests? A mi m'han assignat plaça de la 2a preferència, per cert.. Gràcies per l'atenció!😅 I perdo per les molèsties

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Em sembla molt estrany això que dius. Alguna cosa hi ha que ho expliqui... i que jo ignoro.
      Hauries de fer una consulta a l'Oficina d'Accés a la Universitat. Tens l'adreça i el telèfon a la portada d'accesnet.
      Sort i salutacions1

      Elimina
  5. Es que no el veig clar.... es a dir, hi ha com 4 persones amb notes mes baixes q la meva i els hi han assignat plaça.. no serà per que assignen places per prioritat? Es la universitat qui assigna les places oi?
    Gracies ja trucaré si fa falta!

    ResponElimina
  6. Hola Lluís! Vaig haver de canviar la nota d'acces degut a una revisió de la nota de la PBAU i el PDF de resguard de notes no es va adjuntar bé i per tant la meva preinscripció no ha estat validada. He contactat amb gent que anys anteriors va tenir el mateix problema i ho varen solucionar i varen poder accedir a segones llistes. He intentat contactar amb l'oficina cridant 78 cops fins ara i enviant 10 correus i cada cop hem surt la linia ocupada... primera pregunta: creus que té solució el meu problema? Segona pregunta: es normal aquest problema de comunicació?
    Vull estudiar economia a la UAB o UB i tenc una nota de 9'79. Si no es pogues solucionar, solen quedar places a septembre?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Joan!
      Disculpa el retard, però no he tingut accés a internet fins fa poca estona.
      Penso que sí que té solució el teu problema. Però tot passa per parlar amb els de l'Oficina d'Accés. No desesperis, perquè és normal que avui estigui col·lapsada. Ves provant...
      Pots mirar en aquesta pàgina: http://universitats.gencat.cat/web/.content/01_acces_i_admissio/preinscripcio/documentacio/Notes_i_places/Quadre-comparatiu-nota-de-tall-1a-assignacio-amb-la-de-lultima-assignacio.-Juny-2016.pdf
      com van anar les notes de tall l'any passat, des de lº assignació fins l'última.
      Salutacions i sort!

      Elimina
  7. ¡Hola! Sento molestarte, el meu cas es que de nota d'accés tinc un 6,6 i m'hagues agradat entrar a Criminologia a la Udg, però aquest any és un 7,4. Creus que puc tenir possibilitats d'entrar a la segona asssignació? Gràcies...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      Un/a alumne en apuros mai molesta..!
      Pensa que l'any passat, a la 1ª assignació la nota va ser 6,958, i a l'última 5,640. Segons això, és clar que hi entraries. Però, com que cada any va com va, no ho pots tenir per segur. Però possibilitats en tens.

      Sort i salutacions (des de Girona).

      Elimina
    2. Moltes gràcies!! L'última assignació es cap al septembre ¿No?

      Elimina
    3. Habitualment sí. Abans també n'hi havia a l'octubre...

      Elimina
  8. ¡bones! una pregunta si no em matriculo ara de la segona preferència i m'espero a la segona assignació a veure si m'assignen la primera, perdo la plaça d'aquesta segona preferència i em puc quedar fora? O si perdo la plaça em podrien assignar a la tercera preferència? Gràcies!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      Si t'esperes a la segona assignació, la segona preferència que tens ara NO la perds. Només et poden donar la primera, o quedar-te on ets ara.
      Salutacions!

      Elimina
  9. Bon día Lluís,
    veig que contestes als comentaris del teu blog així que m'agradaria fer una consulta ràpida. Jo he sigut assignada a la segona preferència i ara voldría fer l'assignació definitiva però no apareix en el meu portal d'accesnet. És un problema només meu o hi ha algú més que li passa? Truco sense parar a l'oficina de consulta pero les línies estàn ocupades i no puc contactar amb ells. Potser ho penjaràn més tard?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Jo no tinc accés als "budells" d'accesnet. Per tant, no puc veure-ho. Sé que has d'anar a "assignació definitiva", dins "tràmits i consultes actuals".
      Potser ara ja és obert. Tens fins el dia 14 (demà passat) per fer-ho.
      Que l'oficina d'accés estigui col·lapsada avui, no és cap novetat...
      Sort i salutacions!

      Elimina
  10. Hola bona tarda! He vist les notes de tall i veig que m'he quedat a 0,356 de la meva 1a preferència... Val la pena esperar fins a la 2a assignació? La meva primera preferència es ADE a la UAB

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      L'any passat, ADE a la UAB, v a baixar de 8.188 a la 1ª assignació, fins a 6,514 a l'última. O sigui, que has de tenir esperances, tot i que cada any és diferent a l'anterior...
      Sort i salutacions!

      Elimina
  11. Bona tarda,
    Quan vaig fer la preinscripció, només vaig posar 2 opcions. ADE a la UPF i a la UB.
    La meva nota és 7'088 i la UB de moment 7'414.
    De moment no tinc assignada cop plaça, m'he d'esperar al 24 de juliol.
    Les meves preguntes son:
    Si el 24 no m'assignen cap plaça haure de fer el procés de reasignació. Aleshores puc afegir alguna altre universitat? o he de fer algun tràmit abans?
    Si em presento un altre cop a fer la PAU per pujar nota, entren primer els que han aprovat al juny encara que al setembre sigui més alta la nota?
    Moltes gràcies,

    ResponElimina
  12. Bona tarda, "Sonriu"!
    Teòricament, no es pot modificar la preinscripció. Però pots intentar-ho fnet una consulta a l'Oficina d'accés a la Universitat (tens telèfons a la portada d'accesnet).
    Si tornes a fer les PAU al setembre, sempre et passaran pel davant els de juny, que ja tenen plaça assignada. I, si encara queden, entraran primer els de juny que els de setembre.
    Sort i salutacions!

    ResponElimina
  13. Hola Lluís, en primer lloc gràcies pel teu temps, penso que el que fas té molt de mèrit ja que ens és molt útil. Voldria fer-te una consulta. Volia entrar a Pegagogia a la UDG però no ho he aconseguit. La nota de tall és 7,490, i jo m'he quedat en 7,477. El cas és que vull presentarme al setembre per millorar la nota d'accés i així assegurar-me una plaça pel proper any. El meu dubte és si es possible presentar-se a les PAU del setembre i continuar dins el procés d'assignacions i reassignacions de places. La meva intenció és , si no baixen la nota en la segona assignmació de places, matricular-me de la plaça que m'han donat, encara que no sigui la que jo volia. No se si en compatib le una cosa amb l'altre.

    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda, Xemi!

      Fa poc em van fer una pregunta semblant. Crec que és incompatible continuar en el procés d'assignacions (a partir de la 2ª), amb matricular-se de les PAU al setembre. I penso que sí és compatible matricular-se del que et donin a la 2ª assignació, amb la matrícula de les PAU.
      Però, com que no estic segur, i no ho he vist escrit enlloc, t'aconsello que facis una consulta a l'Oficina d'Accés a la Universitat (tens l'adreça i els telèfons a la portada d'accesnet. També l'oficina de Girona).
      Si et donen una resposta i m'ho comuniques, t'ho agrairé.
      Salutacions i sort!
      Ah! I moltes gràcies per les teves paraules! Anima molt saber que una feina és útil...

      Elimina
  14. Bon dia Lluis, he fet la consulta a l'Oficina d'Accés a la Universitat. Adjunto la resposta que m'han dona. Penso que és molt aclaridora.

    Senyor, En resposta a la vostra consulta, us informo que el procés d'assignació de places és el mateix encara que vostè opti per matricular-se a les PAU de setembre. El fet de matricular-se a les PAU no afecta en res al procés d'assignació de places o a la matriculació d'aquest any. Atentament, Oficina d'Accés a la Universitat (P) Consell Interuniversitari de Catalunya Secretaria d'Universitats i Recerca Departament d'Empresa i Coneixement Generalitat de Catalunya Via Laietana, 2 | 08003 Barcelona | 93 223 03 23 | 93 223 25 91http://universitatsirecerca.gencat.cat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Xemi!
      En efecte, és una resposta aclaridora. I t'afavoreix. La tindré en compte. Gràcies un altre cop, i sort!

      Elimina
  15. Bon dia Lluís,
    Volia fer-te una pregunta respecte el canvi d'estudis a la universitat, el cas és que he acceptat la 2a preferència però tinc més o menys clar que quan acabi el 1r curs intentaré demanar el canvi d'estudis, tindran en compte la meva nota de les pau o només la nota mitjana del 1r curs a part de la convalidació de crèdits etc.?
    Gràcies per la seva atenció.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      Suposo que et refereixes a tornar a fer primer d'un altre grau. En aquest cas, et serveix la nota de les PAU.
      Si el que vols és fer segon, el que compta és la nota que hagis tret a primer, més les convalidacions. I, en tots dos casos, has de sol·licitar permís a la facultat on vols anar-hi, per tal de fer el trasllat d'expedient. Aquest tràmit és el més important, i pots demanar informació ja ara de quines passes hauràs de fer llavors.
      Sort i salutacions!

      Elimina
  16. Hola! Bona nit lluis!

    M'he quedat a res d'entrar a psicologia: demana un 8,008 i tinc un 7,950, creus que tinc alguna possibilitat d'entrar-hi a la segona assignacio?

    Per altre banda, tens un blog maravellos; amb un recolzament i suport personalitzat, inèdit avui en dia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Crec que sí: ets molt a prop!
      I moltes gràcies per les teves paraules!

      Elimina
    2. Moltes gràcies péls teus ànims! Si entro, no dubtis que t'ho diré

      Elimina
    3. No ha baixat la nota, lluis. Una llastima. Tornaré a repetir les PAU al septembre, ja que ho tinc fresc de juny, i provaré l'any que ve. Moltes gracies pels ànims i per aquest blog maravellós!

      Elimina
    4. Bona tarda!
      No saps com ho sento... Li agafo carinyo a tothom que passa per aquí, i m'agradaria que les coses anessin sempre bé, però ja es veu que no pot ser... Gràcies, un altre cop, per les teves paraules, i ànims i sort a les PAU!
      Sakutacions ben cordials!

      Elimina
    5. Lluis! Al fiinal si que ha anat be!! Aquest demati a les 8:30, m han enviat un sms diguent me que m havien acceptat i que m he de matricular entre el 7 i el 8 de setembre!!

      Com pot ser que m hagin acceptat ara si la proxima convocatoria era al setembte? Perque a accesnet especifica que m han acceptat a la convocatoria de juny, no a la de setembre

      Elimina
    6. Bon dia!
      Primer de tot, l'enhorabona! Mai es pot perdre l'esperança... T'han acceptat ara perquè encara entres en la convocatòria de juny. la de setembre només és pels que fan la preinscripció al setembre.
      No et preocupis per això: són coses administratives. Important, important, és que t'hagin acceptat. N'estic molt content de que hagis tingut èxit. Ara, a fer una bona carrera universitària!
      Salutacions ben cordials!

      Elimina
    7. Moltissimes gràcies per toooot!

      Elimina
  17. Bon dia Lluis, la segona assignació surt el 24, pero podrien sortir demà dia 21??
    Gracies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia,

      molts cops surten la tarda anterior. Com que el 24 és un dilluns, podria ser el que dius. Segur que dissabte o diumenge no sortiran...
      Sort i salutacions!

      Elimina
    2. Gracies Lluis i gracies per aquest blog que ens dona tant suport i ens aclareixes tan be els dubtes

      Elimina
  18. Hola Lluis!
    He entrat a accesnet per mirar si la segona assignació ja havia sortit,ja que la primera la vam poder veure 4 dies abans del previst (en comptes del 11 ho vaig poder veure el 7). Quan he entrat a accesnet no m'a sortit la seccio de consultar el resultat de l'assignació, cos que no m'havia passat encara, i així continua.
    Sabries dir-me què passa?
    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Suposo que encara no han sortit. Prova aquesta tarda. Si no, toca esperar a dilluns.
      Sort!

      Elimina
  19. Hola Lluís, abans de preguntar-te, haig de dir-te que tens un blog idoni per els/les estudiants que volem accedir a estudis universitaris i.... allà va la meva consulta:
    - Vaig fer la selectivitat l'any 2013 i la vaig aprovar amb un 7,058; per mala sort no vaig poder accedir on volia. Mentrestant, aquest quatre anys, he estudiat cursos i he fet un cicle de grau superior amb una nota mitjana de 8,050, tot i que l'any passat vaig fer l'assignatura específica de les PAU de biologia i la vaig a provar amb un 7, aquest any no he pogut entregar la informació necessària dins del termini per motius laborals, vaig anar el passat 7 de juliol a Via Laietana i em van dir que ja m'assignarien la nota cap al dia 17 de juliol, estem a dia 21 de juliol i encara no m'han acceptat la nota del grau superior amb el 7 de biologia i per tant, no puc entrar a biologia de la UdG.
    He trucat 69 cops al telèfon de l'Oficina d'Accès a la Universitat durant aquest periode de temps i les línies estan col·lapsades, què faig?

    Ja que amb la nota del cicle i el 7 de biologia, pujaria a 9,450 i entraria a biologia de la UdG, ja que aquesta primera preferència, la nota ha estat un 9,370.

    ESTEM A CASA DESESPERATS!!!!!!!!!!!!!!!

    Tot i així, tens una paciència i un blog IDEAL!!!!!

    MERCI.


    Dani A.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia, Dani!
      En primer lloc, moltes gràcies pels teus elogis...
      Conprenc la teva ansietat! Efectivament, a l'Oficina d'Accés es veu que estan saturats. De totes maneres, n'hi ha gent que ha aconseguit entrar en contacte, com tu ho vas fer el dia 7. Només puc dir-te que continuïs insistint. També podries enviar un correu electrònic, a veure si tens més sort...
      Tard o d'hora han de fer alguna cosa amb la teva nota. No desesperis, que te'n sortiràs. Segur. Però hauràs de tenir paciència i insistir, insistir...

      Sort i salutacions!

      Elimina
    2. DONCS, BÉ LLUÍS, SÓC EN DANI. ESTEM A DIA 23 D'AGOST I CONTINUU IGUAL.

      SAPS SI M'ACCEPTARAN LA NOTA QUE VAIG TREURE DEL CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR?

      O L'ANY VINENT HAURÉ D'ANAR PRESENCIALMENT UN ALTRE COP A PRESENTAR TOTA LA INFOMACIÓ I LA DE LES PAU, IGUAL?

      Elimina
    3. Hola Dani!
      Em sap greu la teva situació. De totes maneres, pensa que a l'agost tot es paralitza... Prova l'1 de setembre a trucar de nou, a veure si et diuen alguna cosa positiva. En cas de que no treguis res, pregunta el que em preguntes a mi: si has de fer tots el tràmits de nou. Sincerament, jo no ho sé.
      Ho sento, de veritat. I sento no poder ajudar-te més.
      Sort i salutacions cordials!

      Elimina
  20. Hola LLuis!
    Vull fer-te saber que el teu blog és ideal i m'ha solucionat molts dubtes que tenia, així que mil gràcies!
    Volia fer-te una pregunta...Estic esperant a la segona assignació de places ja que m'agradaria entrar a química de UAB o UB, i les tinc com a segona i tercera preferència respectivament. Si tinc com a nota d'accès 8,08, i les químiques tenen 8,5 i 8,3 de nota de tall, creus que tinc possibilitats?
    Gràcies

    ResponElimina
  21. Bona dia, i gràcies per les teves paraules!
    El que em preguntes és molt difícil de dir. Tot depén de la gent, admesa en la primera assignació, que no es presenti a matricular-se. Això és el que fa que hi entrin nous candidats. La qüestió està en si són molts o pocs el que renuncien a la matrícula.
    Possibilitats, en tens. I esperem que et pugui arribar la nota... Dilluns sortiràs de dubtes.
    Sort i salutacions!

    ResponElimina
  22. Bon dia LLuís!
    M'agradaria estudiar publicitat a la UDG. La nota de tall que demanen actualment és de 8,642, i jo tinc 8,34.
    Encara no he entrat, creus que tinc alguna possibilitat de entrar a les pròximes?
    Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      Malauradament, a partir d'ara, si la nota baixa ho farà molt poc. Pots mirar, quan surtin, les notes de tall: si és la mateixa de l'anterior assignació, vol dir que ja no baixarà més. En cas contrari, encara tens esperances...
      Ho sento! Salutacions!

      Elimina