dimecres, 5 de juliol del 2017

Assignacions de places universitàries. Convocatòria de juny 2017

Un cop finalitzat el període de preinscripció universitària, ara cal esperar la primera assignació de places universitàries, que será el dimarts 11 de juliol. El calendari complet és aquest:

1ª assignació:  11 de juliol
Tràmit 'Assignació definitiva':  12 a 14 de juliol

Si a la primera assignació de places ets assignat a un centre d’estudi sol·licitat entre la 2a i la 8a preferència pots convertir-la, mitjançant el tràmit "Assignació definitiva", en 1a preferència. Això significa que vols matricular-te definitivament en la preferència assignada i renuncies a les preferències anteriors. Aquest tràmit es fa a Accesnet.Has de ser conscient que, si realitzes aquest tràmit, el teu procés de preinscripció ha acabat. Si no fas el tràmit "Assignació definitiva" has de tenir en compte que la plaça que ara tens assignada no es perd.

Matrícula assignats en 1ª preferència: 13 a 18 de juliol
Assignació reclamacions i dobles correccions: 17 de juliol
Matrícula reclamacions i dobles correccions:  18 de juliol

2ª assignació de places:  24 de juliol
Tràmit 'Continuar en el procés de reassignació de places':  24 de juliol a 1 de setembre

Si a la segona assignació de places de la convocatòria de juny ets assignat a un centre d’estudi sol·licitat entre la 2a i la 8a preferència, o bé no ets assignat a cap de les preferències sol·licitades, has de manifestar la teva voluntat de continuar en el procés de reassignació de places fent el tràmit “Continuar en el procés de reassignació de places”. El tràmit es fa a Accesnet.

Matrícula 2ª assignació: 24 a 27 de juliol

1ª reassignació:  5 de setembre
Matrícula 1ª reassignació:  7 a 8 de setembre

2ª reassignació:  14 de setembre
Matrícula 2ª reassignació: 15 de setembre

3ª reassignació:  20 de setembre
Matrícula 3ª reassignació:  21 de setembre


Després de cada assignació o reassignació, es faran públiques les corresponents notes de tall.




29 comentaris:

  1. Hola, bon dia.
    Tinc feta reclamació a una nota de les PAU. Això significa que la emva primera assignació sortirà el 17 de juliol i m'he de matricular el 18, suposant que tingui la primera preferència assignada.
    I una altra pregunta, si no tinc la primera, és aquell 17 de juliol que veuré si tinc la segona preferència assignada.
    En qualsevol cas, entenc que puc continuar esperant a la segona assignació per veure si arribo a la primera preferència.

    Moltes gràcies d'avançada.

    Víctor

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Víctor!
      És tal i com dius: si tens la segona, pots esperar -sense fer res- a la següent assignació de places.

      Sort i salutacions!

      Elimina
  2. Molt ben explicat i molt aclaratori.

    Gràcies per la teva feina!

    ResponElimina
  3. Bon tarda!!
    Volia fer-li una pregunta respecte l'accesnet i és que quan entro al meu accesnet veig que encara avui puc modificar la preinscripció universitat el qual m'estranya una mica perquè el període de preinscripció en teoria ja ha finalitzat el 3 de juliol. M'haig de preocupar? La meva preinscripció està validada. I una altra cosa és que no em surt l'opció de "consulta resultats de la primera assignació de places" dins de "Tràmits i consultes pendents".
    Gràcies!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      Primer de tot, t'he de dir que no tinc accés més que a la portada d'accesnet. Sobre el que dius, no crec que sigui preocupant que encara surti el període de preinscripció. La consulta dels resultats, suposo que apareixerà quan s'acosti el dia 11, o bé el mateix dia. No pateixis: si has fet la preinscripció de forma vàlida i a tú no et surt, vol dir que no li surt a ningú.
      Sort i salutacions!

      Elimina
    2. Hola! Un error meu! M'he adonat que no puc modificar la preinscripció universitària..o sigui tot correcte. Però moltes gràcies de totes maneres!

      Volia felicitar-li per aquest blog, gràcies per la seva feina..!

      Elimina
    3. Moltes gràcies per les teves paraules! Què et vagi tot molt bé!

      Elimina
  4. Si s'ha fet preinscripció abans del 3 de juliol pel proper curs,però no estic convençut de voler continuar amb el tercer any de carrera, hi ha possibilitat de canviar per fer primer curs d'una altra ?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      La preinscripció és per començar una carrera. Com dius de no continuar al tercer any? Ja has fet dos anys? Si el que vols és canviar la preinscripció, ara ja no es pot. Ho sento. Si no ho he interpretat bé, m'ho dius.
      Salutacions!

      Elimina
  5. Holaa, se sap quan surten les notes de tall de la 1a assignació de places? És que veig que ja han publicat les assignacions. Salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Solen sortir un o dos dies després de les assignacions.
      Salutacions!

      Elimina
  6. Si m'espero fins a la segona assignació perdo la meva 2a preferència assignada de la 1a assignació? Posem el cas en que no milloro la meva preferencia a la 2a assignació, podré llavors matricular-me de la 2a preferencia q ja tenía assignada?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Si ara no et matricules de la teva 2ª preferència, i a la segona assignació millores, perds la teva 2ª preferència. Si no millores, llavors día que pots matricular-te de la 2! preferència.
      Sort!

      Elimina
  7. Hola vull entrar a educacio social i m han faltat 0.006 m'arrisco a la 2 assignació?

    ResponElimina
  8. Bon dia Luis.
    Si a la segona assignació encara tinc la segona preferència, em matriculo i faig el tràmit de continuar a la llista. Les dues coses. Si després pujo a la primera preferència en alguna reassignació, perdo els diners de la matrícula ja feta de la segona preferència ??? O es pot recuperar ??, i com si és el cas.
    Gràcies pel teu ajut.
    Cordialment
    Paloma

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia, Paloma!
      No has de patir per aquest tema: no perdràs els diners, perquè passaran a la nova matrícula. El procediment que has de seguir t'ho indicarà la pàgina d'accesnet en el seu moment. I, si encara tens dubtes, sempre pots fer una consulta a l'Oficina d'Accés a la Universitat (tens telèfons i adreça a la part baixa de la portada d'accesnet).
      Sort i salutacions!

      Elimina
  9. Quan surten les notes de tall?
    Molt bona feina la teva pàgina!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Suposo que demà dimarts.
      Moltes gràcies per les teves paraules.
      Salutacions!

      Elimina
  10. Hola! No he entrat al grau de Dret a la ub per 0,016. He llegit que 608 persones l'han demanat en primera prefèrencia havent-hi 431 places, això sigfica que la nota de tall de la segona preferència no baixarà i per tant que no podré entrar?
    MOltes gràcies per llegir i donar ajut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit!
      En primer lloc, he de dir-te que sí tens possibilitats d'entrar-hi. M'explico: és igual les places que n'hi hagi o el número de gent que vol fer Dret a la UB. El més important és que la teva nota és molt a prop. Places per la segona assignació quedaran, perquè sempre n'hi ha alumnes ja assignats que no es matriculen: aquests són els que alliberen places. Amb tal que n'hi hagi uns quants que ho facin (no matricular-se), és molt probable que tu puguis entrar-hi, perquè la nota de tall baixarà a causa d'això.
      Suposo que m'he explicat. A veure si dilluns em dones la bona notícia de que ja estàs admès/sa...
      Sort i salutacions! I gràcies per les teves paraules finals!

      Elimina
    2. Hola Luís, crec que he comentat però no s'ah penjat. La segona assignació ja ha sortit i he sigut ademsa!! Mil gràcies pertot el que fas pels alumnes, és una gran dedicació i sempre va bé que et responguin els dubtes, que solen ser molts...

      Elimina
    3. Hola!
      De veritat que m'alegra la notícia! Veus com sí que baixava la nota de tall?
      L'enhorabona, i ara a fer uns estudis ben aprofitats.
      I gràcies un altre cop, per les teves paraules, i per comunicar-me la bona notícia.
      Salutacions!

      Elimina
  11. Bona tarda,
    m'agradaria saber si abans de la preinscripció de Setembre sortirà la llista de places vacants per grau i universitat o, si pel contrari, aquesta llista surt posteriorment a la preinscripció.
    Gràcies

    ResponElimina
  12. Hola, bona tarda.
    M'agradaria preguntar-li si sap quan es publicarà el llistat de places vacants a setembre de 2017 per grau i universitat. Ja que seria de gran ajuda que es publiqués abans de la preinscripció de Setembre

    ResponElimina