divendres, 7 de juliol del 2017

Preu dels estudis a les universitats públiques de Catalunya

Recentment, han sortit publicats al DOGC els preus oficials dels estudis a les universitats públiques de Catalunya, Es pot llegir tot el decret 88/2017 fent click a continuació:

DECRET 88/2017, de 4 de juliol, pel qual es fixen els preus dels serveis acadèmics a les universitats públiques de Catalunya i a la Universitat Oberta de Catalunya per al curs 2017-2018.





8 comentaris:

  1. Hola!!!!

    Una pregunta sobre les beques. Jo l'any passat vaig tenir la beca general del Ministeri d'educació... i llavors em puc matricular com a becària, però com demano la beca, encara no han obert els terminis?

    No se si m'explicat, GRACIES

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola !
      Les beques es convoquen passat l'estiu. Publicarem la convocatòria aquí.

      Elimina
    2. Per tant si jo vaig tenir una beca general l'any passat, no fa falta que sol·liciti l’acreditació per poder demanar beca el curs 2017-2018, no?

      Elimina
  2. Hola bona tarda!
    M'han adjudicat l'EUI de Gimbernat (UAB) i he consultat els preus per crèdit i posava 116,85 E. Llavors entre parèntesi posava "(39,53 euros preu oficial + 77,32 euros preu propi). Em podries dir a què es refereixen amb preu propi i preu oficial?
    Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      Els títols propis són estudis reconeguts, però que tenen preus especials (molts cops són estudis més o menys privats, adscrits i reconeguts per una universitat). Per tant, no s'apliquen només els preus públics, sinò també el preu del títol propi, que sol ser més alta, com és el cas que cites.
      Salutacions!

      Elimina
  3. Hola, Lluís

    Tant a la primera com a la segona assignació de places de juliol, he entrat al grau que tenia en segona preferència. Voldria saber si deixant oberta la reassignació de places, si llavors pogués obtenir plaça a la primera preferència, hi podria renunciar a aquesta primera o m'hi hauria de matricular per força?
    Moltes gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda!
      Suposo que ara ja t'has matriculat en la segona preferència que t'han donat. Si segueixes en el sistema d'assignacions, i et donen la teva primera preferència tens dues possibilitats: canviar la matricula que ja tens per aquesta, o bé quedar-te on ja estàs matriculat ara.
      Salutacions!

      Elimina