divendres, 24 d’abril del 2020

Novetats sobre la Selectivitat 2020 a Catalunya

Selectivitat 2020: informació actualitzada sobre l'estructura de l ...

S'han fet públics uns quants canvis respecte al que se havia dit fa poc temps en relació a la Selectivitat. En resum, són els següents:


1. Les dates s'han avançat: seran del 7 al 9 de juliol, però, si les circumstàncies obliguen, es podrien endarrerir fins al setembre.


2. S'han introduït nous criteris per tal de flexibilitzar diferents opcions en l'enunciat dels exàmens: hi haurà més opcions i s'adaptarà el nombre de qüestions, exercicis i problemes de manera que els alumnes puguin triar amb més amplitud.


3. L'adaptació no comporta reduir temari ja que això podria perjudicar els estudiants davant l'autonomia dels centres per programar els continguts.


4. No es proposa ara cap canvi en la tipologia dels models d'examen ni pel que fa als criteris generals de avaluació que tant el professorat com l'alumnat coneixen, han practicat durant tot el batxillerat i esperen.


5. La matrícula a les PAU serà des del 15 de maig al 15 de juny. Són les mateixes dates per alumnes de batxillerat, lliures i els provinents de Formació Professional.


Es poden trobar algunes idees més concretes aquí.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada