dissabte, 1 de març del 2008

PROGRAMES DE GARANTIA SOCIAL

Els programes de garantia social proporcionen una formació bàsica i professional als joves que acaben l'ESO sense assolir-ne els objectius. Amb aquesta formació, poden incorporar-se al món laboral, però també continuar estudiant, especialment la formació professional específica de grau mitjà, superant una prova d'accés.

Per acollir-se a un programa de garantia social cal tenir més de 16 anys. La durada de cada programa va de les 600 a les 1200 hores, a raó de 20 a 25 hores setmanals.

En acabar el programa, l'alumne rep un certificat dels mòduls desenvolupats i del nombre d'hores cursades.

Teniu informació de les característiques i continguts aquí.

A Figueres es poden cursar programes de garantia social a:

  • Departament d'Educació / CC de l'Alt Empordà / Ajuntament de Figueres
    Nou, 53 (Fundació Clerc i Nicolau)
    972 50 39 52
  • Escola de Perruqueria Olmer, SC
    Sant Joan Baptista, 56 baix
    972 67 53 29


2 comentaris:

  1. Hola! Sóc una estudiant de 2n de batxillerat. Vull fer medicina però les coses no pinten massa bé en visió de l'alta nota de tall i que si fas CFGS després igualment haig de fer un altra cop la selectivitat que vés a saber a quina nota de tall està si cada any la nota va pujant.
    Estic molt perduda i bastant desanimada perquè ser metge ha estat el meu gran somni des de petita i ara em trobo que se'm tanquen les portes. Les preinscripcions per inscriure'm a les CFGS comencen més o menys al març pel que he anat veient i començo a atabalar-me.
    Què puc fer??

    ResponElimina
  2. Hola Roser!
    No sé si veuràs aquesta resposta, però no tinc altre conducte per posar-me en contacte amb tú. Sense algunes dades més (les teves notes actuals, sobretot) no et puc donar cap orientació. Si vols, pots escriure'm a aquesta adreça:
    inclanluis@gmail.com
    Salutacions cordials.

    ResponElimina