dimecres, 11 de febrer del 2009

Des d'Educaweb

Des dels seus inicis, aquest blog s'ha anat omplint de materials que pretenen facilitar la tasca de l'estudiant de batxillerat, i de finals de l'ESO, en el moment de triar el seu futur acadèmic i professional.

Ens hen donat per satisfets sempre que algún d'aquests alumnes ha trobat notícies, indicacions, suggeriments o pistes per escollir els seus estudis posteriors.

També sabem que hi ha alumnes d'altres centres que s'en beneficien de les idees contingudes en aquestes pàgines. Són notícies que sempre causen la natural alegria de sentir-se útil. De fet, les visites al blog han anat augmentant els últims mesos.

Ara, una entitat tan prestigiosa en aspectes d'orientació com EDUCAWEB, ha elaborat un monogràfic sobre Orientación y TIC. Al final del treball, dins les seves recomanacions de pàgines que fan servir les noves tecnologies en tasques orientadores (enllaços recomanats), apareix citat el nostre blog.

Donem les gràcies a Educaweb per la seva confiança. Aquest reconeixement és, sens dubte, un estímul per continuar el camí encetat ara fa un any i mig, i contribuir cada dia a que les preses de decisió dels alumnes siguin cada cop més encertades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada