dimecres, 12 d’agost del 2009

Acabar bé l'estiu

Qui més qui menys (vull dir, d'entre els alumnes), encara disposa d'un mes de vacances. N'hi haurà qui s'ha passat l'estiu treballant, i qui potser ja està fart de no fer res. En tot cas, durant aquesta temporada que resta fins tornar a començar el curs encara es poden fer força coses.
Per exemple:

1. Descobrir les ONG que tens més a prop per si pots dedicar-hi un temps (ara o en el futur) a fer més humà aquest món. Per exemple: Creu Roja, Caritas, o cercant en aquesta adreça.

2. Donar una ullada als llibres que faràs servir el pròxim curs. Si més no, tindràs una idea de per on aniran les coses...

3. Organitzar les teves coses d'estudi: posar ordre a la taula i al prestatge; comprovar que tens les eines necessàries; destinar un lloc per a cada cosa, per després poder desar cada cosa al seu lloc.

4. Tornar a mirar aquells conceptes clau del curs passat, que tindran vigència durant el pròxim. Pensa que l'estiu és com una gran goma d'esborrar...

5. El que sou de Figueres, teniu oportunitat d'assistir al Festival Acústica, els últims dies d'agost.

6. Per a qui vulgui acostar-se a Girona, també a finals d'agost es celebra el Festival teatral Fitag 2009, amb entrada gratuïta per a tots els espectacles.

7. Llegir. Mai està de més un bon llibre. Pots trobar idees aquí.

i 8. Aprofitar el que resta d'estiu per tal d'agafar prou forces pel curs vinent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada